Otopsi sadece ölüm nedenini saptamak içinse, ortada suç yoksa, ne kadar sürer?
1 yıl uzun değil mi?
Basına gelen, duyan bilen var mı?
1 yıl uzun değil mi?
Basına gelen, duyan bilen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer normal ölümlerde 1 gün sürer adli ölümlerde inceleme yapıldıktan sonra gömülür rapor sonra acıklanır.
ben hastanede ölen rahmetli teyzemin tüm işlerini ve 1 saate yaptırdım aksama istanbuldan bursaya götürdüm bir gün sonra ögle namazında gömdük.
fazla sürmüyor bu işler
"Ölüm nedeni" ve "ölüm saati" en mühim..ceset üzerinde yapılan araştırma iki üç saatlik bir araştırma ancak üzerinden çıkan başka bulgular varsa kimyasallar vs. onların araştırması belki zaman alabilir fakat bir sene sürmesi mümkün değil..
o zaman otopsi yapıldı bitti demek zaten.. siz "otopsi raporu"nu bekliyorsunuz anlaşılan, onlar da söylediğiniz gibi mikrobun türü ile (yani aldıkları örneğin ne olduğu ile )uğraşıyorlar.. eğer bahsettiğiniz gibi bir savsaklama yada örtbas olduğunu düşünüyorsanız ve delilleriniz varsa olmadı savcılığa şikayet edeceksiniz.. allah yardımcınız olsun.
otopsi en geç birkaç gün içinde yapılır,otopsi sonucu da rapor bitirildikten sonra açıklanır.
Cevap
8Cevap
şunu eklemek istiyorum hastanızın organlarını kontrol edin. özellkike beynini. evet beynini !
bir tıp fakültesi hastanesinde bir doktor ölen hastaların beyinlerini alıp yerine gazete kağıdı pamuk vs.. dolduruyor. ve bunu hasta yakınlarına söylemiyorlar. gizli yapıyorlar.
Otopsi beyin ölümü gerçekleştirildiği an ölümü şüpheli olanların üzernde yapılır... Ölümden sonra mezarına gömülmüş halen şaibeli olan ölümlerde mahkeme kararı ile dna kemik donmuş kan kalıntıları üzerindende otopsi yeniden yapılabilir.
Muhtemelen kalp krizi sonucu ölen arkadaşımın otopsi sonucu iki ay geçmesine rağmen açıklanmamıştı. Şu anda da herhangi bi' bilgim yok açıklandığına dair.
Pek bilmiyorumda 1 yıl otopsi için uzun hemde çok . Başka bir iş vardır onun içinde die düşünüorum ..
yok ya 1 yıl çok uzun,zaten ölümden sonra nedeni yazıyor
1 yılda zaten ceset çürür. Otopsi 3 günü geçmez.
Kadavra olmuştur o artık
1 ay' da adli tip sonuç raoru açiklanir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar