@hakiki. dogal. tass
Dayıma Sigara Bıraktırma Bilekliği Alacağım Ailem Tarafından Yanlış Anlaşılırmıyım?
@hakiki. dogal. tass
Ben internet sayfasında sigara bıraktırma bilekliğine rastladım yorumlarıda okudum çoğu insan o bileklik sayesinde sigarayı bırakmış istemez olmuş bende diyorum ki dayım da içiyor dayıma da alayım diyorum ama ailem yanlış anlarmı diye yanlış düşüncedeyim derler ki bu kız dayısına ilgisi falan mı var ailem tarafından benim hakkında kötü düşünceler beslerler diye şüphe ediyorum insanlar fesat ya benim hakkımda yanlış anlarlar diye yanlış düşüncelere kapılıyorum insanlar benim hakkımda yanlış anlarlarmı?
Gerçekten dayına ilgin var mı? Eğer varsa ailen hissetmiş olabilir ve sen ne yaparsan yap anlayacaklardır
@Ebru467; Eğer senin kafdanı bu tarz bi ikilem zorluyorsa, var bunda bişeyler! Bizim bilmediğimiz ama senin çok iyi bildiğin ;) Eğer buraya yazacak kadar bi sorun gördüğün şey, normal dayı - yeğen ilişkisiyse ve sen Ona alacagın bir şeyde ''acaba yanlış anlaşılır mıyım'' diyorsan, sende psikolojik bir sorun var demektir :)
her şey normal dayı - yeğen bağı ile bağlıysa, ne aileler yanlış anlar ve çevre; ne komşular yanlış anlar ne de dayın :) Özelden de devam edebilirsin ne zaman istersen canım . Ama bize söylemediğin bir durum var kesin ortada bence
Bence şüphe huylarını kendini yönetmesine izin vermemen gerek, bunları bilmen senin için yararlı olacaktır
Cevap
3Cevap
Böyle bir konuda yanlış anlayacak kadar ahlaksız değillerdir bence.
Dayın o senin ona bilekliğin aldığın için neden yanlış anlaşıl?
Aldatıcı reklamlar para tuzağı boşa para vermeyin
Varmıymış öyle bişey bende alayım link var mı
dayınla aranda kaç yaş var
Yanlış anlaşılmaz
Coo iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?