Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve ertesi gün hapı aldık ama Ella marka ertesi gün hapı ise 2 sene önce 50-60tlydi bu sene en fazla 150tl olur diye düşünüyordum 216tlymiş yakında millet cinsel ilişkiye girmekten korkacak duruma gelecek vede her hafta 2 tane Ella hap alsam ki içinden 1 tanecik hap çıkıyor ben zarardayım o yüzden yakında kendi elinle çılgın akşam geçirmeye başlıcam siz ertesi gün hapına mecbur kalsanız 216tl verirmiydiniz?
O hap korunma sırasında problem olmuşsa alınır, ortalama bir kadın herhalde hayatı boyunca 1-3 kere alır ancak. Dolayısıyla fiyatının bir önemi yok. Doğum kontrol hapları diğer yandan, pahalı evet. Sonuçta her gün düzenli kullanılan bir şey ve fiyatı etkiliyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalnız doğum kontrol hapının içinde 50 küsür adet var bu ertesi gün hapı ilişki sonrası içilen içinden 1 tanecik çıkıyor
Ay nolur bu cahillikle seka yapmayın elini kullan gerçekten. Üreyip cocuga da yazık etmeyin. Haftada 2 kere ella mı kullanılır şaka mısınız doğum kontrol hapı mı bu. Doktorlar bas bas bağırıyo senede maks 2 kere kullanın o da mecbur kalırsanız diye. Yapıyosunuz bi şey insan gibi korunun ya da korunmaktan haberiniz yoksa almayın. Haftada iki kere ella diyo yaa şaka gibi slzllsd bu kafayla 9 aya baba olursun sen
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
1. ilk seks yapışımız 2. hergün buluşuyorduk ondan haftada 2 kez ortalama sayı söyledim 3. bu sefer kullanırım ama bir dahakinde baba olursun dedi 4. her hafta ellaya para akıtamam 5. bence bu gidişle elimle çılgın akşamlar beni bekliyor 😂 6. partnerim korunmaya karşı
İlk olması önemli değil haftada iki kere diye hesap yaptıgına göre sürekli bunla korunmayı düiünüyosun yok öyle bi şey ella doğum kontrol yöntemi değil. Her hafta para akıtsan da işe yaramaz yani. Korunmaya karşıysa çocuk yapacaksınız o zaman yani başka yolu yok bunun ella çözüm değil. İşine gelmiyosa ayrıl gitsin o zaman. Korunmaya karşıysa daha önce de ilişkilere girdiyse hastalık bile olabilir kondom kullanmazsan sana da bulaştırır
Ellayı biliyorum zaten normalde doğum kontrol hapı lazım ama dediğim gibi partnerim hapa sıcak bakmıyor daha önce 1 evlilik geçmiş başından başkada yok bu sıralar zaten sallantıdayız farklı sebeplerden ötürü
Ay sen bilirsin ne diyim o da cahilmiş benim daha yorumum kalmadı. İnşallah üremezsiniz ne diyim. Kondom yok hap istemiyo 10 tane cocuk yaparsınız artık bu kafayla peş peşe
Bu kafayla derken beni hedef almazsan sevinirim bende erkenden çocuk sahibi olmak istemiyorum zaten yeni tanıştık bir birliktelik yaşandı ve istemiyorum hap dedi onu kullanmaya ikna ettim bir kere
Bi kerelik olur benim cahillik dediğim o değil ki ekstra durumlarda zaten kullanılıyo. Doğum kontrol yöntemiymiş gibi haftada iki kere alsam ayda şu kadar para yapar diye hesap yapmana laf ediyorum. Bu hapı ayda 8 kere kullanamaz