BİLGİ spermler konusuda yeteri kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum cinsellik konusunda çok eğitim aldım tecrübelerimi ve bilğimi aktarıyım :D spermler genel olarak pıpı nın altındaki 2 adet yumurta şeklindeki şeyden üretilir ve yumurta diyelim buna argo olmasın bu yumurta vücuttan uzak durur sebebi vücut ısısından uzak durmalı daha sogukta durmalıdır daha iyi sperm üretmek için
SORUNUN CEVABI yukarıda anlattığım bilgi hangi işler zarar verir tahmin ettiriyor bisiklet çok sıcak ortamlı işler sperm öldürür04 Yorumla
Soran+1 yılSagol sperm uzmani :)) e ben bisey icat etmeyi dusundum yorunlardan sonra testis sogutucu diye sizce tutarmi engin bilgilerinize guvenerek soruyorum :)
Soran+1 yılZorunlu cinsellik egitimi nerde aliniyo acaba bnde alayim
En İyi Cevaplar
Kaynak, Gaz ile yapılan işler, Kömür işleri vb işler daima tetikler. Kaynak işi sadece spermlere zarar vermekle kalmaz ciğerlere ve gözlere aşırı zararı var çünkü kaynağı yaptığında çıkan duman gözlerin keskinliğini zayıflatır ciğerleride deforme eder...
10 Yorumla
+1 yılKomsumuz bankaciydi ilk cocugunu dusurdu. Sebebi surekli bilgisayarla ugrasip radtasyona bagli kalmasiymis. Ikinci bebeginde zorunlu izne ayrildi ve saglikla cocugunu dunyaya getirdi. Kadin vucudunda bu etkileri yapiyorsa erkeklerde de etki eder saniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim verdgnz bilgiler icin
- +1 yıl
Bende eic icin tesekkur ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilgisayar öğretmenlerinin hepsinin kız çocuğu vardı lisedeyken. Hatta öğretmenin kendisi söylemişti. Erkek çocuğu kromozomunu öldürdüğünden bahsetmişti. Tabi çok iyi hatırlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBukadar hatrladigin icinde sagol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Radyasyon olan yerlerde calisan kişilerin hareketli sperm sayilari azalır. Radyasyon örnek olarak askeriyede çalışan kisiler mesela ben :) neden mi cemir yani sinyal kesici cihazlar hastanede radyolojide calisan kişiler. Sıkıntı stres ten bile olabilir duzensiz ilişkiden. Örneğin bunun gibi birçok sebep olabilir. Allaha Şükür o konuda bir sıkıntım yok geçenlerde sayım yaptirdim normalinden 1.5 kat fazla çıktı :))
00 Yorumlakız erkek muhabbetini bilmem de,
üretkenliği etkileyen,
ilk sırada gelen mesleklerden birisi bu
https://i.hizliresim.com/PEl0m6.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılCok sexi ama :)
+1 yılTestisler vucut sıcaklıgı spermlere zarar verdıgı ıcın vucudun dısındadır eger meslegınız testıslerın ısınmasına sebebıyet verıyorsa mesela sureklı masa bası olur bazı spor dalları olur bu testıslerın ısınmasına dolayısıyla spermlerın zarar gormesıne sebep olacaktır ayrıca radyasyonda onemlı bır unsur eger ısınızde radyasyon alıyorsanız buda spermlerınıze zarar verecektır
00 YorumlaZaten milyonlarca doğmamış çocukcağız ölüyor meslek şart değil :D
25 Yorumla
Soran+1 yılKimi dogmadan cope atar kimi bulamaz :)
Serbest meslek. Boş oldukça sel gibi akıtır spermleri ne sperm kalitesi kalır ne birşey şarjor de tükenecek tabi biryerde. 2. Meslek olarak jigololuk olabilir oda zordur oda bitirir sperm kalitesini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpor yap iyi beslen hiçbişi olmaz.. Maşallah diyelim spermlerim çok kaliteli😪
214 Yorumla
Soran+1 yılAllahim korusun spermlrini :)))
Cevap sahibi+1 yılSeninde yumurtalarını korusun☺️🙏
Soran+1 yılAminnnnn
Cevap sahibi+1 yıl😄sen nası bilisin yau spermler ne alaka 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBilisin=bişisin 😪
Soran+1 yılBen sperm seven bisiyim :D
Cevap sahibi+1 yıl😳ben kaçıyorum anam 🏃🏃🏃
Cevap sahibi+1 yılBişi sorcam seviyosun anladım da niye burada bu soruyu sordun?
Soran+1 yılNerde sorsaydim
Cevap sahibi+1 yılhayır anlamadın beni. soruyu sormandaki amaç ne? nasıl bir bilgi istiyorsun? sevgilinden dolayımı? onu soruyorum. :)
Soran+1 yılKomsu kadinlardan boyle bise duymustim yarim yamalak ondan sordum. Sevgili durimuda var tabi :)
Cevap sahibi+1 yılgüncellemeni okudum. vücut geliştirme işi farklı bir durum onlar ilaçlar vitaminler birsürü şey kullanıyor buda haliyle vücutta hasara neden oluyor ve benim hiç istemediğim yerde hemde :))) ben sporu doğal yapıyorum.. unutmamalıki seks te bir spor ;) komşu kadınların bilmediğide yok la :D
Soran+1 yılKomsu kadinlar ks uyelerinden beter :D
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir iletişim ağıdır bu teknoloji halt etmiş yeminle :))
+1 yılcinsiyeti bilemem ama erkerklerin bacak aralarını kapalı tuttuğu yani sıktığı meslekler mesela bilgisayar basında oturmak ya da sıcak yerler ama cok düşük ihtimal bizim fabrikada sıcak ama maşallah cocuğu olan olana 40 yasındaki adamların bide
134 Yorumla
Soran+1 yılNerde calisiyosunki :)
- +1 yıl
etide :)
Soran+1 yılAyy yerimm :) eti yi yani. Defolu urunleri nerde satiyonuz
- +1 yıl
defolu ürünler kullanma tarihi geçmişse hayvanlara yem geçmemişse eğer geri dönüştürülebiliyosa geri dönüşüm olmuyosa hayvanlara yine
ya da cay ocagında biz yeriz hahaha
Soran+1 yılBogazinda kalsin :)) yav hani kirik parcali marcali oluyo onlari satmiyonuzmu ucuza
- +1 yıl
eti satarmı hiç öyle adınımı lekelesin ama bize aybasında bazılarından verrilerde onlarda iş yapmayan ürünler cikolata fabrikasına gir ne istersen yee :DDD
Soran+1 yılNasil giricem oraya bikere gozum doysun istiyorum. bir hafta calissam almazlarmi :D
- +1 yıl
alırlar girersin bir hafta calısırsın cıkarsın ama sen nerelisin:D
Soran+1 yılBuradayim ;)
- +1 yıl
şehir ne la :D
Soran+1 yılDedik ya la eti nerdeyse bende ordayim :D
- +1 yıl
eskişehir de gelcenmi buraya :D
Soran+1 yılHee gelecem ne istiyorum biliyomusun bitter kazaninin dibini parmagmla siyirmak off ne zevkli olurdu :D
- +1 yıl
eti karam yapılırken bigün calısmıstım o sıcak gofreleri kaşık gibi yapıp sıcak çikolataya bandırıyodum süper lazzetliydi :D
Soran+1 yılPiss o killi ellerini kazana daldrdin :)))
- +1 yıl
kazana değil yukardan dökülen çemşeye
ayrıca ellerimizi gösterelimmi kolumuzu seninkimi benimki daha kıllı :)
Soran+1 yılOffff ne diyosun nasil hayal ettim bak hani burada hamamlar varya aslanin agzindan kaynar su cikiyo altina giriyosun iste hamama gitmisim aslanin agzindan bitter cikolata akiyo cikolta havuzundayim agzimi aslana dayamisim allahimmmm yarin hamama gidiyim en iyisi :D
- +1 yıl
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış hahaha
Soran+1 yılSus giderim simdi bir etishopa tum servetimi harcarim :D
- +1 yıl
etishop diye bişey yok.:D sen servetini harcarsın ben arasında yüxzerim :DD
- +1 yıl
hepimizin ruhunda fakirlik var :))) elinle bitter kazanının dibini sıyırmak nedir :DD
Soran+1 yılHavan cikolataya batsin emi :D varya la esparktan ozdilegge dogru giderkene o yolda eti shop
- +1 yıl
layn sen kimsin :D ordaki etihopla migrosdaki fiyatlar aynı :D
Soran+1 yıl:D en iyisi bimden alak napak
- +1 yıl
o değilde seni kimsin ya burada eskişehir yokki :D
Soran+1 yılburada derken abicim eti eskisehirde degilmi
- +1 yıl
iyiki hemşeriyiz dedik kaç hemen
- +1 yıl
evet ama sen eskişehiri nerden biliyon
Soran+1 yılEakisehirde yasiyorum ya sen ne laf anlamazsin. şu an farkettimki cok cikolata yiyen anlayisi kit oluyo :))
Ayrica su kromatografiye soyle yorumlara mudahele etmesin- +1 yıl
salla onları ben bu sitede eskişehirli yokki dedim :)) sen kimsin didim
Soran+1 yılHala yok diyo l*n varim isteee varr
- +1 yıl
iide sen kimsin diyom iştee :D
- +1 yıl
hani yoksun bak :)
bak radyadyonlu ortamlarda röntgenci (sapik anlaminda degil) radyoloji labaratuarlarinda çalışanlar, vücut gelistirme yapanlar profosyoneller, cep telefonu tamircileri, stres altinda is yapanlarda aklima bunlar geldi
00 Yorumlabir mesir MAcunu bir Keçi Boynuzu yedirirm Vallaa Tazmanya Canavarı olur :DASfaslkjdkjawskfjksad
55 Yorumla
Soran+1 yılO canavar olurda spermler canavarlasmiyo mus :D
Soran+1 yılOyle demee giizz :D
+1 yılBisiklet sürmek, koşuculuk, cirit atmak gibi sporlar zedeliyor
28 Yorumla
Soran+1 yılSperm den bahsetmistim ben vucudun disindan degil :)
- +1 yıl
Ben de vucudun dışından bahsetmedim zaten, bacaklar devamlı testislere sürttüğünden dolayı zedeliyor dedim...
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim
Soran+1 yılBisiklwt sporundan bahsetti senden degil :))
- +1 yıl
Bisiklet zedeler evet, fazla kullanmamakta fayda var
- Eğitim & Kariyer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılSicakta calisanlarin sperm sayisi dusuk ya da kalitesiz oluyormus bunu duymustum ve hatta taşşaklara BUUUUUZ! Diye begirdim 😎😜
Yani sicak ortamlarda firinda ocakta vs vs01 Yorumla- +1 yıl
Seks esnasındada ısınıyor ozaman sekste yapılmasın? Mantığa bak 😪
valla helal olsun şimdiden önlem alıyosun galiba? o meslektekileri eliyomusun napıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılIleri gorusluluk yapiyom aklimca :))
Kimyasalların olduğu yerde çalışanlar, sayacılar, ayakkabı imalatçıları, akü fabrikaları, krom nikel ve galvaniz gibi üretim elemanları üreten sanayi ağırlıklı yerler bunlara örnek olarak verilebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkeklerde testislerin sıcak ortamda kalması da sperm kalitesini azaltır.
00 Yorumla
+1 yılHayatınızı yaşayın takılmayın böyle şeylere gizli :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAklima takildi ya napayim :)
- +1 yıl
Bişey demedimde bende takılmasın boşver diyorum. Yani net olarak aaa bu yüzden kalitesi düştü demek yanlış olur. Hani sadece meslek değil bir çok şey etken olabilir buna. Takılmayın devam edin. Tıp çok ilerledi artık. 2014ün sonundayız :)
Soran+1 yılTip ilerledikce biz geriliyoruz ya :))
+1 yılÖnlüksüz gazaltı kaynağı yapan kişiler tehlike altındadır mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugumu olmaz yoksa bazilarinda y kromozonu öluyomus
- +1 yıl
Yok y kromozomları değil direkt çocuğu olmuyor. Çünkü onun saçtığı ışık direkt zarar veriyor. Mesela onlar boydan önlük giyerler çünkü ciğerleride bitirebilir.
Uzun yol şoförleri.. Çünkü uzun süre oturma testisleri ısıtıyor bu da sğerm ölümüne ya da kalitesini bozmasına neden oluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAklima sey geldi hani laptop sogutucu varya oyle bise uretmek :D yazik spermler olmesin
Soran+1 yılTestis sogutucu
Soran+1 yılBu testislerde ne nazli be
hastanelerde şu röntgen çekenler falan ağır radrasyona maruz kalıyo
00 YorumlaCocugu olmuyor desen anlarim ama cinsiyeti degistirebilecek bir is yok ama kimyasal ile ilgili yerler sagliga zarar verir
10 YorumlaRadyasyonla ilgilenenlerin genelde kız çocuğu olur diyorlar ama erkek çocuğu olan da var bu meslekte
00 Yorumlabenim mesleğim spermlerimi değil direkt beni öldürüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o
Sürekli üretimde benim fabrikalar aralıksız çalıştığı için her seferinde spermlerim fışkırıyor :D
00 YorumlaAyakta çok durmak Varikosel yapar bununla ilgili meslek olabilir sorunun cevabı
00 Yorumla
+1 yılAskerde muhabereci olanlar. Merkezi telsizin yanında çalışanlar. Radyasyon yiyenler..
00 YorumlaRd gücüne mağruz kalmak spermleri değilde erkek çocuk oranını mağruz kalınan miktar ya da süreye oranla tamamen öldürebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendeki potansiyeli öldürebilecek bir meslek oldugunu düşünmüyorum pembe :-D
04 Yorumla
Soran+1 yılOuuvvv potansiyeline gurban :D
Cevap sahibi+1 yılnebiliyim pembelere zaafım var :(
Soran+1 yılBenimde spermlere :D
Cevap sahibi+1 yılo bende çok la :D
Uçak teknisyenliği etkiliyormuş egzoz gazları yüzünden. İşten mi çıksam ne yapsam ya :/
00 YorumlaBen bu yaşıma kadar hep yaylada doğada yaşadım spermlerim çok diridir gel evlenelim :)
00 YorumlaEvet özellikle p... sekterö acayip sperm kaybı var.
00 Yorumla
+1 yılRadyoloji Teknisyenliği nukleer santral çalışanları
10 Yorumla
+1 yılMesleğini yap GDO lu beslenme beynini sexe yorma sadece nur topu gibi spermler olur
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı. Radyoloji laboratuvarları nda çalışanlar maalesef etkileniyor
00 Yorumlabelediyede ilti kullanan adamlar vibratörlü beton deliciler.. röngen teknisyenleri..
00 Yorumlabu tamammen kişinin vucut yapısıyla alkalı bir durum bazı insanları hiç etkilemiyor yani fışkırtmaya devam :)
00 Yorumla
+1 yılne biliyon belki senin yumutalıklarda bir sıkıntı wardır neyse pişman oldum bunu söylediğime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılradyoloji teknikerleri, uv ışın yayan laboratuvarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatlayıp zıplamak sperm kaybına neden olabılıyor , farklı nedenlerıde var tabıkıde ılaclar vs..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakine mühendisliği :D
16 Yorumla
Soran+1 yılMuendisler ölsun :D
Cevap sahibi+1 yılBuzdolabında bayatlayan yemek misali :D
Soran+1 yılAhahagaha
Cevap sahibi+1 yılİki senedir işemeye kullanıyoruz anasını satiyim :D
Soran+1 yılYa geberdim gulmekten allah cezani :Ddd
Arada hatirlat ona bak de senin isin tek isemek degil baska gorevlerinde var otur konus onunla :D
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi ev ödevi falan da veriyim görevlerini ezberle diye töbe töbe :D
sı*tım o zaman akşama kadar ofisteyim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılVarken biriktir :D
+1 yılŞoförler sıkıntı çekiyor bu konuda
05 Yorumla
Soran+1 yılCocugumu olmuyor.
- +1 yıl
Şoför olanın çocuğu olmuyor diye kesin birşey yok ama Sperm kalitesi düşük oluyor. Yani olabiliyor da olmayabiliyor da
- +1 yıl
Tabii olmama olasılığı daha yüksek
Soran+1 yılUzun yol soforlerinden bahsediyosun demi
- +1 yıl
Uzun yol şoförü tır kamyon şoförü şehir içi taşımacılık şoförleri
+1 yıldüşünmekte öldürüyormuş.
11 Yorumla
+1 yılArgon kaynağı direk kısırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya
- +1 yıl
kaynak işte
+1 yılErkekler icin kaynak var
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılYuksek gerilimde calisanlarin erkek cocugu olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNereler oralar.
- +1 yıl
Yuksrk gerilim santrallerinde calisanlar vs
İlk defa duyuyorum bende:)
015 Yorumla
Soran+1 yılE ogrenmek icin burdayiz :)
Soran+1 yılOku yorumlari ogren :) erkrkmi bayan mi kuaforusun
Soran+1 yılAbi sende sperm canlanmadan öluyodur zaten :)))
Soran+1 yılBence sen yasin gencken saglikliyken spermlerini dondurt 3 yil saklanabiliyo kira odeyerek :D
Soran+1 yılEvde dondurmaya kalkma sakin biri dondurma niyetine yir :D
Soran+1 yılIzine cik bir 10 gun dondurma gibinolur zaten tek seferde :D
Soran+1 yılKorolasi copculer spermleri goturmuslerrr :D
Stresi çok olan herşey zararlı
00 Yorumla
+1 yılSürekli mala vurursanız birşey olmaz.
10 Yorumlaİlginç ilk defa duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasil soru mn koydugun ne bilmek istiyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılCok cocuk istiyorum oyuzden dogru meslek adayi istiyorum anladinmi :D
Cevap sahibi+1 yılAhaa...
Cevap sahibi+1 yılEe hangi meslek erkek cocuk hangi si kiz cocuk veriyor?
Soran+1 yılValla henuz bir karara varmadim ama kamyoncu santralci bilgisayarci rontgenci olmaz bunlar netlesti :D
Cevap sahibi+1 yılPeki bunlar kiz cocuk mu veremez erkek mi cocuk mu?
Soran+1 yılYok bunlar kalitesiz sperm e sahip mis
Cevap sahibi+1 yılAhaaa aklin iyi calisiyor le n
Cevap sahibi+1 yılYaa marangozlar hakkinda bildigin ne ya da bina muhendisligi
Soran+1 yılMarangozla karakter olarak odun gurubuna giriyor amma seks konusunda oldukca basarilidirlar diye dusunuyorum:) . Bina muhendisu ne ya
Cevap sahibi+1 yılEv yapan muhendisler hani ciziyorlar so ra isciler onun gibi yaparlar evi
Soran+1 yılMimar degilmiydi o
Cevap sahibi+1 yılBen bina diye biliyorum sen spermlerden bahset simdi canim. Cocuk verwbiliyor mu vermiyor mu 😃😂😂
+1 yılMotorcuyum ama sperm oranlarm iyiymiş baktırdm. d
00 Yorumla
+1 yılradyasyon belki etki edebilir
00 Yorumla
+1 yılŞoförler - çok sıcak ortamda çalışanlar -
00 Yorumla
+1 yılFırında çalışanlar, Sıcak hamam Saunada çalışanlar
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBilgim yok. Daha önce oek duymadım
01 Yorumla- +1 yıl
Pek duymadım olacak
valla hayırlısı olsun ne diyelim
00 YorumlaKaynak yapanlar da oluyormuş diye biliyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis evet
radyasyonun y
ksek olduğu yerlerde mesela hastane02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman a. v. m lerde diyebilirmiyuz
cokmu onemli senin için bu:)
00 Yorumlaİlk defa duydum. Bilgim yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyetin ne kiz senin nerden aklina geldi bu:d
02 Yorumla
Soran+1 yılKomsu kadinlar konusuyolardi birinin oglu denizde asker kiz torunum olmaz benim diye dertleniyodu ordan aklimda kalmis bibsorayim bilirkisi ks ye dedim :))
Cevap sahibi+1 yılHMm bakma sen burada bilip bilmiyenlerde atar abazalar...
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat