https://youtu.be/_D2g76WBsFc
Masajda karşı cins masör hakkında ne düşünüyorsunuz 😃?
https://youtu.be/_D2g76WBsFc
Karşı cins masör istemek, mutlu son istemek demek midir?😂
sevgiliniz/ eşiniz karşı cins bir masörden masaj alabilir mi peki?

Bir dönem aktif olarak profesyonel masaj terapistligi yapmış birisi olarak diyecegim şu ki zaten masajda olmasi gereken ideal durum, karşı cins tarafından bu uygulamanın yapılmasıdır.
Ama tabi mutlu son olayı, profesyonel maksatli bir masaja dahil bir durum olamaz.
Karşı cinsten çok sayida danisanima masaj terapisi uyguladığım, hatta bazen tamamen camasirsiz olduklari halde aklıma masaj dışında bir şey getirmedim.
Ha bazen onların bu tarz bir istek içinde olduklarını anlasam da anlamamazliktan gelip işime odaklandim.
Yani iyi bir terapiste gittiginizde, orada masaj, sadece masaj anlamina gelir.
Son 20 yıldır zaten masaj salonu adı altında fuhuş yapılıyor, bu tür masaj salonlarını erkekler de kadınlar da aynı amaçla kullanıyorlar, bundan 15 sene önce posta gazetesi ilanlarında denk gelmiştim, o sıralarda da gerçekten masaja ihtiyacım vardı ve aradım, telefonu açan masöz kadın bilgi verdi ve en sonunda da rahatlama masajı ister misiniz diye sordu? Tabi o zaman ne demek istediğini anlamadım ve böyle şeyler döndüğünü de bilmediğim için zaten amaç masajla rahatlamak diil mi diye sordum, öyle diil beyfendi dedi elle rahatlama masajı ister misiniz diye soruyorum dedi, ee tamam işte zaten masajı elle yapmıyor musunuz diye sordum, kadın çileden çıktı sonra jeton düştü ama kadını baya bir çıldırttım 🤣🤣en sonunda kadın açık açık söyledi mastürbasyon veya ilişki ister misiniz diye sordu o anda zaten bana itici geldi bu durum ve yaptırmadım masaj, ama o ilanlardaki masözlerle uzun süren sohbetlerim oldu hatta buluştuğum oldu ama arkadaşça
Sık sık ve mütemadiyen masaj yaptırırım, Spor yaptığım dönemde 15 günde bir muhakkak yaptırırdım.
Çok yaptırdım Antistress, İsveç, Tai, bali, vb. Bir çok masaj türünü yaptırdım Ve hepsi kadındı. Homofobik değilim fakat Prensip olarak vücuduma erkek eli değmesinden haz etmem, sadece bir kere fizyoterapi seansı için altınokta körler vakfında yaptırmıştım bel ortopedisi için onda erkek masör yapmıştı. Onların prensibi de Kadına kadın erkeğe erkek ve aşırı profesyoneller parmakları şifalı…
Rahatlatıcı, tedaviye yardımcı masaj için cinsiyetin önemi yok. Spor kulüplerindeki gibi sertifikalı, profesyonel masör olduktan sonra partnerim de karşı cinse masaj yaptırabilir. Fizyoterapi uzmanı erkek doktorlar var, onlar da masaj yapıyor, ne var yani?
Cevap
41Cevap
Evet mutlu sondur :D ayrıca erkeğin bana dokunmasını istemem. bu yüzden kadın daha güzeldir
alamaz kafa atarım o ayrı . happy end illaki ama dusuncelerımı anlatamam , izletebilirim ;
https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0cMasaj sadece seks degildir.
Seks yaparken masaj yapmak ile arasinda fark vardır.
İyi bir seks mi iyi bir masaj mi.
İkisinin de yeri ayri bence :)
Açıkcası ben asla ve asla bir erkeğe masaj yaptırmam. Amacım mutlu son değil ama adamlar resmen yoğuruyor beni. Masaj dediğin soft olur. Ufak dokunuşlarla rahatlatır insanı. Ben mesela berber de traş olurken de acayip rahatlıyorum :)
Benim gittiğim bir masör vardı İstanbul'da, medikal masaj yaptırıyordum. Neden mutlu olsun sonumuz anlamadım da, orada hangi uzmanla başlattılarsa onunla devam ettik.
Sağlık için yapılıyor, yani masajdan fantezi kurup cinsel tahrik olmak için baya yoklukta olup fantazin geniş olması gerek. Masaj p*rno gördüğümüz mutlu son filmi değil
Maksat sadece masajsa, hemcins neden tercih edilmez ki..
Sevgilim öyle bir şeye kalkışamaz bile..
Dislike 👎
@Sosyetic_SheqiiL ben de sana ondan..
Beyfendi! :D Benimle inatlaşmayınız
@Sosyetic_SheqiiL Benim inadım seninkini döver..
Hanımefendi!!!
Hadi ordan, inatçılık konusunda master yaptım ben 💅
Yok o önce beni delirtecek, kulaklarımdan duman çıkartacak, gözlerimden de alev.. Yoksa uykusu gelmez.. 😄
Bizim buralarda pek bu sekilde yürümüyor bu işler :))
Sizin orada işler ne şekilde yürüyor 😂
En güzeli İngiltere'de normal mesaj istiyorsan karşı cins istesen de ona göre masöz geliyor mutlu son istersen ona göre
sadece masaj için masajda var
her masajın sonu farklı bir yere gitmiyor medikal masajlar var yani ama algı farklı..
Allah canını almasın mesajda diye okudum ilk bi baktım masajdaymış ben iptal şok yorum bu kadar 🤓
Hayır alakası yok. Sadece bir erkeğin bana dokunmasını istemem o kadar. Zaten uyurum büyük ihtimalle
Yani bir erkek olarak vücuduma bir erkeğin dokunmasını istemem. İlla ki kadın masöz olması lazım, onlarla ilgili de çok farklı anılarım oldu tabii unutamayacağım
Sen istersen masaj yapabilirim ama 👍
Hadi beee
Nerede ve kaç paraya yaptırdın?
Karsi cins masajinda mutlu son kacinilmaz oluyor 🤗
Ben hep karşı cinse masaj yaptırdım. Hem cinslerinin elleri odun gibi oluyor 😂
Sevgilimse olur, değilse masaj istemem zaten.
Hemcins masör istesem hamama gider tellak bulurum. Bir erkeğin mıncıklamasını istemem.
Düşündüğüm tek şey umarım iyi yapıyordur oluyor. O beklentiyi karşılamalı...
Masaj yaptıracaksam mutlaka karşı cins olmalı zaten 😄
Sen yaptırdın mı peki hiç?
Eşler birbirine yapmalı. Olmuyorsa hemcinsinin yapması daha doğru olur.
Çok rahat şekilde masaj yaptirabilir problem etmem..
bence öyledir :)) ama karşı cinsin ellerinin vücutta gezmesini de severler bence..
Bana bir kadın masöz gelse ereksiyon olma ihtimalim yüksek olurdu.
Erkekler karşı cins ister
Hakikaten bu mutlu son şehir hikayesi mi 😃
Hayır ama şu var benim vücudum da erkek elinin ne işi var kadın yapsın işte mis gibi ama mutlu son olmayada bilir zevke gelirim belli bölgeye gelince ama arzulamam onu
İşin ehli kimse onun yapması gerekir. Amaç masajsa tabi...
Eşimle ikimiz masaja gittik yan yana ikimize de kadın masaj yaptı
Tercihim her zaman masöz olmuştur ama yoksa da mecburen erkek alırım.
Boylu poslu kaslı yakışıklı bi masör e hayır demem :)
Ellerinin vücudumda gezmesini seviyorum, kalçama yaptırıyorum ve genelde direkt temas ediyor☺️ İster istemez hareketleniyorum, oda görüyor fakat ilerisi olmuyor
Masaj yapabiliyorsan sanada yaptırmak isterdim😂
Peki sen etkileniyor musun masaj yaptırırken
Mutluson un anlamını biliyon mu sen? :D
mutlu son amacı olanlar olabilir ancak bir erkek tarafından ellenmeyi çoğu erkek istemez
Hayır o alamaz ama empati yapınca ben de alamam 😂 demek ki neymiş iyi ki masaj yapabiliyoruz
Mutlu son ne oluyor
🙄
İlişki ya da el ile tatmin edilen masaj türü diyeyim 😄
iğrenç erkek işte nolcak
Haydaa ben neden iğrenç oldum şimdi 😄
Kabak yine bizim başımıza patladı
@güçlüyüm83 size demedim efendim erkeklere dedim arada sizde kaynadınız erkek olarak keske kadın olsaymişsz
Yok ben memnunum erkek olmaktan 😄
Bu arada iki taraf için de var mutlu sonla biten masaj
Karşı cins yapıyorsa
Karşı cinsin yaptığı tüm masajlar mutlu sonla bitiyor diyemem tabii ki fakat o anda gevşemenin verdiği etkiyle bir erkek olarak cinsellik geliyor doğal olarak insanın aklına 😄
Kadınlarda da benzerdir muhtemelen durum
aklınız fikriniz seyinizde hepiniz aynısınız
Yine mi suçlu biz olduk 🙄
Soruyu soran sen de bir açıklama yap bari arkadaşa 😄
@güçlüyüm83 suçlusunuz işte erkeksiniz çünkü 😝
Ahaha
Kadınlar da gidiyor masaja
Onda da mı erkekler suçlu 😄
Ben masajlarım onu.
Nasıl yani 🤣
genelde çirkin oluyorlar :D
Mutlu son olmasın da diğer türlü sorun yok.
Sapıklıktır ;)
Ötesi değil.
Asla ama bana karşı cins yapabilir 😂
Böyle bir durumu yaşadım bodrumda bir otelde, erkek masör vardı, sevgilim için kadın geldi. Adam pala bıyıklı, kadın göbekli tam bize yakışanı bulduk😂
Her masöz vermiyor...
Mümkün açık olamak gerek..
Hayır
İzin vermem.
Ben yaparım:)
Başka birine yaptırmam ki ben
Gülesim gelir
Almiyim. Her yeri okşamasını istemem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?