sedef, zona, islik vs olabilir sen geçiçi olarak doğal ürünler kullanmalısın aktar vardır illa ki oralarda, sen bıttım sabunu al. bir de bulursan keçi sütlü sabun al. kullan günde 3-5 kere (uyuz olma ihtimali de var gibi geldi kekiği kaynat sirkeyke karıştırıp pamuk ile tampon yap) inşallah kökten geçirir ama geçiçi olarak iyi geleceğini düşünüyorum ve sıcaklar malum günde 2 kere duş al orası pek hava almayan bir bölge bacak arası, günde 2 kere boydan güzelce sabunlan o dediğim sabunlarla inşallah bir şeyin kalmayacak geçmezse dr a git ihmale gelmez bilirsin bir de şunu unutma, sağlık ocağına git kan değerlerine baktır bi. D 3 yani güneş vitaminine baktır. b12 ve demire de özellikle baktır haydi benden bu kadar sağlıcakla kalllll :) :) :) :)
Eczaneye git travazol krem var onu al , hergün duşunu al iç çamaşırlarını değiştir , bacak aramızda iyice kurula , iyice kuru oldugundan emin olduktan sonra kremi sür, genelde akşam uygula bunu 2 güne rahatlarsın , mantar veya egzama olmuşsun kesin 👍🏼
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hocam bende mantar ya da egzamadan süphe ediyorum kafamda filan ezgama var çünkü. Peki bu dediğiniz ilaci kullansam bitirir mi yoks surekli kullanmam mi gerekiyor
Egzamanın bi tedavisi yok ne yazıkki , bu ilacı kullan geçirir rahatlatır , temizliğinede özen göster , yeniden çıkarsa aynı şeyleri yap , bu sürekli yeniliyen bi hastalık , mesela 2 ay iyi gider sonra yeniden ortaya çıkar 2-3 gün kremi kullan düzelir sonra yine aynı şeyler işte 😅
Onu bilemem bende de kaşınti oluyordu hatta çok kaşınıyordu arada bende şu ilacı kullanıyorum kalmosan kullanıyorum iyi geldi bence sana iyi gelir mi bilmiuorum?
Benimki bilinmeyen kaşıntı genetik bacağım vücudum hergun olmuyor arada ya da hiç olmuyor benim sadece saçımda egzama var ama sabun iyi geliyor şu an çok şükür kötü degil