Merhaba ;
Ben uzun süreli bir eroin bağımlısıyım. 3 aydır temizim , subox tedavisine başladım. Cehennem gibi günler yaşadım. Çalıştığım için hayat kadını yapmak zorunda kalmadım fakat kredi kartlarım ağzına kadar doldu hırsızlık yapmak zorunda kaldım. Eve yiyecek bir şey alamazdım, eroine para yetiştirmekten faturaları ödeyemezdim. Çoğu kişi yargılıyor şunu bilmiyorlar krizdeyken kendini sadece sinirli gergin veya huysuz hissetmiyorsun, vücudundan eroin atılırken tüm kasların kasılıyor dayanılmaz kramplar yaşıyorsun, kemiklerin ağrıyor öyle ki ellerini ve ayaklarını bileklerinden kesip atmak istiyorsun, asla uyuyamıyorsun ve bu günler sürüyor. Şimdi soruyorum kaçınız sırtınızı ayaklarınıza her yerinize giren kramplarla günlerce yaşayabilirsiniz? Bırakın duygusal durumunuzu kontrol etmeyi fiziken çektiğiniz acı o kadar yüksek ki biri parmağının ucuyla dokunsa çığlık atmak istiyorsunuz, beyninizde filler tepişiyor kafamı duvarlara vurduğumu biliyorum acı çekmekten, yatağın içinde günler geceler boyunca kıvrandığımı biliyorum su içsem kusuyordum, 15 dakikada bir idrara çıkıyorum ama idrarım gelmiyor yemek yiyemediğim için vücudum destek almadan tek başına savaşmak zorunda kalıyordu, aylar boyunca zehirlediğim bağışıklık sistemin zayıf olduğu için eroin vücudumdan mümkün olan en yavaş şekilde atılıyordu ve bu süreç dünyada ki cehennem azabıdır. Yani eroin bulmak için yaptığım her şeyi yapmak zorunda olduğum için yaptım. O insanları yargılamayın kurtarın !! Şimdi subox kullanıyorum bununda bağımlılık yaptığı söyleniyor. Doktorum günde 8 mg almamı söylüyor ben o kadar korkuyorum ki tekrar acı çekmekten 4 mg alıyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum kullanan tecrübeli arkadaşlara soruyorum yukarıda ki anlatım ön yargıları kırmak adına yazdım
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat