cinsel organımın etrafında siğiller çıkıyor verritol sürüyorom kuruyup düşüyolar ama tekrardan daha yoğun sayıda çıkıyolar bundan tam olarak nasıl kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Dostum aids kaptıysan geçmiş olsun tedavisi yok sadece yaşamı uzayacak ilaçlar var ama yaşama ortalaması 20 yıla kadar yani o zamana da kimin yaşayıp kimin öleceğini Allah bilir. Ama kimisi 1 yıl ile 18 ay içinde ölebilir çünkü mikrop almış bağışıklık kaldırmayabilir dostum kusura bakma ama girdin girdin ama hak yoluna girmedin de bk yoluna girdin.
010 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Şaka da yapmıyorum yani arastir interntte bak tedavisi varsa bende gidip gireyim ilişkiye birde aids hemen belli olmaz belirtileri bazen belirti vermez. Hpv olan biri büyük ihtimal de almıştır o virüsü. Günde 50 erkekle 100 erkekle yatan insanla yatarsan başına daha neler gelir neler.
- Cevap sahibi+1 yıl
Slak senin anandır babandır.
- +1 yıl
adam hiv kapmamış ki ölmeden mezara koymuşun adamı :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Elisa testi yaptir hemen görünmez aids 3 ay bir süre sürecektir. Ne kadar erken teşhis o kadar kurtulma demektir sen yinede dikkat et derim
- Cevap sahibi+1 yıl
@vasat24 hayır yanlış düşünüyorsun ilk 60 saat kritik eğer 60 saati geçmişse virüs vücuda kana karışmışsa geçmiş olsun hastaya ömür boyu mokkkoko anlayacağın ilaçlarla artık 20 sene bilemedin 30 sene çünkü tedavisi zaten yok aids varsa eğer tedavisi akşama kadar yatacağım kadın dolu gidip onlarla yatarım
- Cevap sahibi+1 yıl
@Vasat24
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben bir kadın olarak geçirdim ve bunu rastgele öğrendim ama ben de asla sihir vs yoktu ameliyat oldum ve bağışıklBen bir kadın olarak geçirdim ve bunu rastgele öğrendim ama ben de asla sihir vs yoktu ameliyat oldum ve bağışıklık sistemi düşük tuttumık sistemi düşük tuttum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Bahsettigin ilac genital siğil icin degil. Ben sana antihpv yi tavsiye ederim. Çok başarılı geçmiş olsun.
00 Yorumla Cildiyede donduruyorlar bende geçmişti. Ama kadınlarda riskli rahim ağızı kanseri yapıyor
00 Yorumla- +1 yıl
sakın jilet kullanma kanatma bol bol bal kaymak ye onunlada yakmaya devam et
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Senin gibilerin böyle olması lazım. İyi oluyor çok kuduranın sonu budur.
02 Yorumla- +1 yıl
Abla sıkıntılımısın ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Sensin o ukala
- +1 yıl
Daha gecen hafta ailemden biri kurtuldu doktora gidiyorsun yakıyorlar lazerle kurtuluyorsun dostum basit
00 Yorumla - +1 yıl
Kriyotrapi önermedi mi doktor?
00 Yorumla - +1 yıl
Zina yapmayi birakarak
00 Yorumla Doktora git yakıyor geçiyor
00 YorumlaKondomulan çal kapıyı
00 YorumlaAmaliyatla aliniyor ama tekrarliyabilir
00 YorumlaAşı olmalısın
00 Yorumla- +1 yıl
Yok bem gecirmedim
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Human Papilloma Virus (HPV), dünyada cinsel yolla bulaşan en yaygın hastalıklarından biridir. Cildi ve mukozaları tutarak karşımıza çıkmaktadır. HPV bulaşı için cinsel ilişki şart değildir ancak en sık bulaş yolu cinsel ilişkidir. Temas ve cinsel yol ile bulaştığı için ağız, boğaz, genital bölge ve anal bölgeyi etkilemektedir.
Cinsel aktif bireylerin ortalama %50’si, hayatlarının bir döneminde HPV ile enfekte olurlar. İnsanlarda oldukça yaygın bulunmakta ve çoğu kişide soruna yol açmamaktadır ancak bağışıklık sistemi düşkün kişilerde daha çok hastalığa neden olmaktadır.
HPV’ye spesifik bir antiviral tedavi bulunmamaktadır. Bu enfeksiyon HPV enfekte kişilerin %90’ında 2 yıl içerisinde gerilemektedir.
Bu süreçte hastalarda bulunan siğiller kriyoterapi ile yakılabilir veya cerrahi eksizyon ile çıkarılabilir. Ancak unutulmamalıdır ki bu tedaviler kür tedavileri değildir. Çünkü HPV hücre içerisinde bekleme halinde kalmaktadır, bağışıklık sisteminizdeki düşmeler ile beraber tekrar siğillerin çıkması olasıdır.
Son olarak ; HPV cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon hastalığı olduğu için diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklar (Hepatit B, Hepatit C, Sifiliz, Gonore, Chlamidya, HIV) açısından da test yaptırmanız gerekmektedir.
Sağlıklı günler dilerim
Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Doktor Gizem Er
Online Danışmanlık