Terlemeyi önleyen en iyi deodorant hangisi, ne önerirsiniz? Ter kokusu önleyici en iyi deodorant hangisi?
Ter kokusu önleyici en iyi deodorant hangisi?

Terlemeyi önleyen en iyi deodorant hangisi, ne önerirsiniz? Ter kokusu önleyici en iyi deodorant hangisi?
Ter kokusu özellikle sıcak yaz günlerinde herkes için baş belası bir konu. Maalesef bazen duş almak da çare olmuyor. Duştan sonra deodorant kullanmak da gerekiyor. Soruna istinaden terlemeyi önleyen en iyi deodorant listesi oluşturdum ve sıraladım. Hadi hep birlikte ter kokusunu en iyi şekilde engelleyen deodorantlara bir göz atalım.
Nivea Deodorant Double Effect, ter kokusunu önlemeye yardımcı olmak için etkili bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bu deodorant, kapsamlı bir koruma sağlamak amacıyla terlemeyi önler ve aynı zamanda ter kokusunu da engeller. Formülündeki özel içerikler, gün boyu ferah hissetmenizi sağlar, benim listemde ilk sırada yerini alıyor.
Rexona Clinical Protection Deodorant, yoğun fiziksel aktivitelerde ve stresli durumlarda bile etkili koruma sunar. Bu güçlü deodorant, klinik olarak kanıtlanmış bir formüle sahiptir ve terlemeyi önleyerek ter kokusunu engeller. Aktif bir yaşam tarzına sahip olanlar için mükemmel bir seçenek.
Yves Rocher Roll-on Deodorant Ferah, doğal içeriklerle zenginleştirilmiş hafif bir formüle sahiptir. Bu deodorant, terlemeyi önleyerek ve ter kokusunu engelleyerek tüm gün süren bir tazelik sağlar. Roll-on tasarımıyla kolay bir şekilde uygulanır ve cildinizi tahriş etmez.
Axe Deodorant, erkekler için popüler bir deodoranttır. Yoğun bir şekilde terlemeyi kontrol altına alır ve ter kokusunu engellemeye yardımcı olur. Ferah ve maskülen kokularıyla da bilinen Axe Deodorant, öz güveninizi artırırken tüm gün boyunca etkili koruma sağlar.
Garnier Mineral Doğal Ferahlık, bitkisel özlerle zenginleştirilmiş doğal bir deodoranttır. Terlemeyi kontrol altına alırken ter kokusunu engellemeye yardımcı olur. İçeriğindeki mineraller sayesinde cildinizi rahatlatır ve ferahlık hissi sağlar. Bu deodorant, günlük kullanım için idealdir ve hoş bir koku bırakır.
Benim deodorant önerilerim bu kadar, umarım ter kokusunu engellemek isteyen herkese faydalı olur💜
Merhaba, uzun süredir ter kokusu için doğal bir ürün kullanıyorum. Gerçekten çok etkili. Ter kokusuna özellikle terlediğimiz bölgedeki bakteriler sebep oluyor. Bu ürün bakteri oluşumunu engelliyor ayrıca kokusu da güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Kullanmak isteyen benimle iletişime geçebilir. Ayrıca kesinlikle roll on kullanmayın
Soft gentle kullan moru çok güzel alüminyum içermiyor, temizlik kokuyor ben odamın kapısı açıkken sıktığımda annem bayılıyor kokusu mutfağa gidiyormuş tabi ben çok sıktığım için mutfağa gidiyor olabilir😀bugün anneme ve kendime aldım tanesi 20 tl gratiste var
Kullandım ama kokusu yok terlemeyi önlüyor sadece 7 gün diyor istersen en iyisi olsun ben 1 gün olsun duşsuz dışarı çıkmadım
ben rol on kullanamıyorum.. huylanıyorum.
deo stick kullanıyorum onlardan huylanmıyorum.
rexona sport var sarı kutu o hoş.
birde niveanınkiler var onlar daha hoş.
ve etkili.
Doğal alternatifler de denenebilir...
Cevap
4Cevap
şu aralar rexona duş ferahlığı roll+deo baya gidiyor
nivea nın ürünleri iyi ama roll on kullan daha iyi onuda gece uyumadan önce kullan hiç ter kokusu kalmıyor emin ol , ama sağlıksızlar o ayrı konu
nivea sarı leke bırakmayan roll on la beraber kullandığında etkisini görürsün
Ferahlatıcı olan rexsona var
Gün içinde tekrar tekrar sürersen etki eder
Deotak kullan rahat et.
sabunn :D yıkan olumm yıkann
Hangi deodrant acaba
Nivea en iyisi
Lacoste
Axe iyidir.
En İyi Cevaplar