Pişik, cilt yanığı için kullanılan hameta kremin 2 adet rengi var. Biri mavi diğeri ise sarı. Hametan sarı ve mavi arasındaki farklar nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mavi olanını kullanmıştım, hâlâ kullanıyorum. Sarı olanıyla arasında yapı olarak fark var galiba. Kullanılış amacı olarak çok büyük bir fark yoktu diye hatırlıyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doktor tavsiyesi üzerine krem kullanılmalıdır. Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz. :) :)
00 Yorumla
- +1 yıl
Biri su, biri yağ bazlı. Su bazlı olan vıcık vıcık olmaz. Bengayın da sarı ve kırmızısı var mesela. Sarısı su bazlı, kırmızısı extra güçlü. Yazın işe giderken falan su bazlı iyi olur. Evde çıplak kalabileceksen yağ bazlı iyi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Mavi merhem- yoğun ve yağlı yapısı var
Sarı krem- bildiğin krem yani ,
İkisi de aynı içeriğe sahip10 Yorumla kıvam farklı galiba yeğenimde maviyi kullanıyorduk ama eczane bebek için deyince sarı veriyor. pişiğe birebir bi krem...
00 YorumlaSarı olan krem mavi olan merhem. Merhem olan daha yoğun kıvamda oluyor daha yağlı oluyor🤷🏻♀️
10 Yorumla- +1 yıl
Ben mavi olanı kullanmstm gayet iyidi sarı olan da bence fark yok sadece rengi iki cesit
10 Yorumla Biri merhem olması, diğerinin krem olması. Üzerinde yazıyor bak.
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Üzerinde de yazıyor farkettin mi bilmiyorum biri krem biri merhem.
00 Yorumla- +1 yıl
Sarı renk olan krem formuna sahip, mavi ise pomad.
Krem ile pomad arasında ki fark ise içlerinde bulunan yağ oranındandır. Az yağlı losyon, bir üstü jel, krem ve en yoğun yağlı pomad olarak sonlanır.20 Yorumla - +1 yıl
Sarı olan su bazlı yagli ciltler için kullanılıyor digeri yağlı krem.
00 Yorumla - +1 yıl
mavi olan merhem pomad sarı olan krem
00 Yorumla - +1 yıl
Bu ilaç 5 para etmez 😄
10 Yorumla - +1 yıl
Biri su bazlı biri yağ bazlıdır
00 Yorumla - m+1 yıl
Birisi krem diğeri merhem
00 Yorumla Aynılar bence aralarında dağlar kadar fark yoktur
00 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir fark yok. Sadece ambalaj farkı var
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bilgi vermeyim. Birisi daha yağlı. Birisi yara yanık için kullanılıyor (mavi renkli) diğeri ise cilt için
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunun paketi değişti ya
00 Yorumla - +1 yıl
Mavi merhem sarı krem çümkü
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Biri daha yağlı da hangisi bilemedim Şu an
01 Yorumla- 1 yıl
Sarı olan yağlı
Bilmiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Ikiside aynı
10 Yorumla