Arkadaşlar merhaba bir erkek arkadaşım vardı beni daha önce aldatmıştı ve barışmıştık yine de 2 ay geçtikten sonra onda belirti gösterdi ve hıv pozitif olduğunu öğrendim aynı zaman da bana da bulaşmış yeni öğrendim psikolojim bozuldu. ne yapmayalım ne etmeliyim. çok tedirginim onu bu halde bırakmalımıyım ben ne yapmalıyım. ve beni cok seviyor cok akıllandı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce can sonra canan seni bu duruma düşürmüş bide aldatmış hastalık vermiş bu nasıl bi sevgi koruyabilirdi seni prezwatıf die bişey var geçmiş olsun umarım tedavini olup uzak olursun o alışmış hertürlü kadınla olmaya hiç taviz verme
04 Yorumla
Soran+1 yılo da bilmiyordu öğrendikten sonra benden uzak durdu ama 3 yıllık ilişkindi artık olan olmustu yani
- +1 yıl
İyleşene kadar bnce ikinizde görüşmeyin tedaviyi araştırman lazım şu durumdan kurtulmak içn
Soran+1 yıltedavisi yok. sadece virüsü dağılmasını emgelliyorsun o da her gün bir hap içerek hıv pozitif değilmişsin gibi yaşayabilirsin. ama her gün o haptan almak lazım
- +1 yıl
Kan teması felan dimi cinsel ilişki bulunulmamalı tedavisi yurt dışında bulunmuştu diğe kaldı aklımda yine pskolojk bi yıkım bn olsam bukadar sakin kalamazdım kendine dikkat et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
iyi olmuş mk erkek arkadaş erkek arkadaş diye ölüp duruyodunuz al işte yaşa bakalım hadi geçmez o kısa sürede
03 Yorumla
Soran+1 yıltepkiye bak ya.. senin kadar acımasız ve geri kafalı olacağıma hıw olurum daha iyi kafaya bak … Pesss !!!
+1 yılGeçmiş olsun. Ömür boyu artık maalesef ilaçlara bağlı yaşamak zorundasın.
HIV ölümcül değil ama AIDS'e dönüşürse sıkıntı.01 Yorumla
Soran+1 yılçok korkuyorum çirkinleşcem hastalancam kötü olacağım diye
Cinsel yolla bulaşmış sanırım kötü olmuş aşı yok bunda çünkü bu fazla mutasyona uğrayan bir şey ilaçlarını düzgün al
00 Yorumlaher yoruma bir cevabın var tatlım. yani bize sormana gerek yok.
00 YorumlaGeçmiş olsun iyi niyet kurbani olmussun. Bu saatten sonra yapicak pekte bisey yok
00 Yorumla
+1 yılKullar kaderini Yaşar bahtına be çıkarsa aşko da senin dokunmaya kıyamadığın tenine başkasını dokundurmuş ve hasta etmiş yetmemiş seni de etmiş onu bu şekilde bırakmak ona en güzel ders olur…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılYavaş yavaş öleceksiniz hanımefendi ikiniz de
04 Yorumla
Soran+1 yılölünmüyor her gün bir hap alarak normal yaşantına devam edebiliyorsun.
- +1 yıl
İlaçlar vücuda zarar verir hanımefendi
Soran+1 yılvirüs seviyesini koruyor sadece antibiyotik degil sonuç da
Soran+1 yılona bakarsan şeker hastaları tansiyon hastaları da aynı durumda onlarda hergğn ilaç alıyor
Adam esmort yatmış seni hasta etmiş beter olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalum yolla mi bulaşıyor bu hastalık?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılKomplekse sokma kendini daha gidip test yapmamışsın tedavi olmamışsın git bir araştır doktora görün ondan sonra konuş
+1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaAkışına burak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası