Göbek piercingimi yaptıralı 1 1 bucuk ay oluyor 1 haftadır böyle bi et beniösi bi şey var keloid sanırım yaptırdığı la yerle konustum pircingi çıkartıp temizlemeyi teklif etti ama ben korktuğum ve güvenmediğiö için gitmedim yerine ayrıyetten söyledikleri bactroban krem ve batikonla temizlemek keloid için de asprinle su sürmekti hala bu şekilde bu gün pantolon biraz sıktı üst delikte kızarmıs sağlıksal bi sıkıntısı var mı nasıl geçirebiliriz tavsyeleriniz neler ama lütfen sağlık açısından bi sorun olur mu bilenler cevap yazarsa
bu mesele çoktan geçmiştir ama belki aynı sorunu yaşayan biri bu başlığı okuyodur diye ben yine de tavsiye vereyim. öncelikle fotodaki piecing bana küçük geldi, yeni deldirilern piercingler 8mm uzunluğunda olmalı ki piercing iyileşme sürecindeyken deri şişer eder bunun için yer kalsın. 2. olarak orayı temiz ve kuru tutmak çok önemli. 3. olarak bu tür sorunlarda fucicort krem 1-2 günde fix iyileştirir, benimkini öyle yaptı en azından. daha sonra da her gün düzenli antiseptik sabunla veya piercing spreyiyle temizlemek daha sonra da orayı kuru tutmak gerekli, iyilşene kadar yüksek bel kıyafetlere de veda edilmeli. hadi bb
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Off bunu gördüğüme çok sevindim ben de artık ümidi kesmiştim geçmicek sanıyordum asprin su falan yaptım ama şehir dısına cıkmam gerekiyodu ve ilgilenemedim asprinsuyla ama cildiye doktorumun bana kızarıklık için verdiği fucicort kremi sürdüm en azından kızarıklığı gitsin diye ve tamamen yok oldu 2-3 günde batikonla temizledim fucicort sürdüm deliklere baska hic bir şey yapmaya gerek yok gerçekten. ve anladım ki ilk söyledikle krem oluşturdu keloidi çünkü temizlemesi aşırı zor kuruyor bu yüzden de mikrop kaptı
merhaba bendede aynısı kulağıma oldu dermatologa gittim keloid i aldılar ama bir daha takamıyorsunuz. Tehlikeli ondan aldırmak lazım. Şimdi göbeğime yaptırmak istiyorum ama hassas bir cildim var sizce yaptırmalı mıyım? Yine keloid çıkar diye korkuyorum.
Allah aşkına biri bana yardım etsin göbeğim çok çok yara oldu çok acıyor 2 ay oldu geçmedi çok feci yara oldu nasıl geçer
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
büyük ihtimal coktan iyilesmistir ama cevap arayanlar için açıklayayım ben söylenen bütün yöntemleri denedim bütün kremleri hic biri ise yaramadı bu sıkıntıları yasarken sivilce problemim vardı ve yüzüm için fucicort kremini kullanıyordum ve dedim ki cildime iyi geliyo belki bunu da geçirir ve foto da görünenden daha büyük bi keloidi bir gün kuruttu bi kaç gün sürmeye devam ettim ve anında yok oldu kesinlikle sadece fucicort kullanın