Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Başlar, Biter?

Arkadaşlar aknetrent kullaniyorum 6aylik bir tedavi gorucem,2. ayimdayim. Sabah aksam 20mgkkullanıyorum. Bu ilaci kullanırken ilk aylarda sivilce artis donemi oluyor kusma donemi deniyor. Hayatinizda cikarabileceginiz max. sivilceyi cikariyorsunuz sonra kuruma dökülme yani düzelme dönemine giriyorsunuz. Alti ay sonunda kullananların çoğu bebek poposu gibi bir cilde kavuşuyor. ya da yüzü daha iyi oluyor. Ben hala kusma evresindeyim. Yüzümü daha önce hic bu şekilde görmemiştim. Beyaz olduğum içinde kirmizi kirmizi daha bir beter gözüküyor. Disari ciktigimda kuaföre gidiyorum oradaki hayatimda daha önce hic görmediğim kadin ayyy senin yüzüne ne oldu ilaç kullansana çok kotu olmuş. Ayy o ilaci birak bence çok berbat yüzün. Kasadayim adamin biri sen denize git bence bu bu sivilcelere anca o gider dedi. Ya deliricem cildirmamak elde değil. Resmen aknetrent sivilce kusması yaşıyorum. ne düşüneceğini önemsemeden hele de tanimadigin birine nasil bu şekilde konuşursun. Ben hayatimda boyle birşey birine yaptigimi hatirlamiyorum ayip ya ben on kez dusunurum karsimdakinin ne hissedeceğini en ufak bir konuda hep boyle biriydim. Yeter disari mi cikmayayim lanet olsun bu ne ya. Ozguvenim bu ilaci kullanmaya suratimi bu hale getirmeden önce çok yüksekti benim ozguvenime hayran arkadaşlarım vardi. şu an sifira indirdiler fos kalmadi özgüven mozguven. Arkadaşlar moral verin suratima baktikca gecmiyecrginden korkuyorum. Forumlara bakiyorum herkes yasamis, en az bir kere donup sana ne oldu diye sorarlardi bana falan diye çok fazla yasanmis şeyler anlatilmis. Bilemiyorum inancimi kaybetmemem gerekiyor ama boyle insanların olduğu bir cevrede psikolojimin bozulmamasi cok zor. Geçmeyecek diye de odun kopuyor. Kullanan arkadaşlar varsa yardimci olun aknetrent sivilce kusması ne zaman biter Allah rizasi için ya.
Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Başlar, Biter?