Arkadaşlar aknetrent kullaniyorum 6aylik bir tedavi gorucem,2. ayimdayim. Sabah aksam 20mgkkullanıyorum. Bu ilaci kullanırken ilk aylarda sivilce artis donemi oluyor kusma donemi deniyor. Hayatinizda cikarabileceginiz max. sivilceyi cikariyorsunuz sonra kuruma dökülme yani düzelme dönemine giriyorsunuz. Alti ay sonunda kullananların çoğu bebek poposu gibi bir cilde kavuşuyor. ya da yüzü daha iyi oluyor. Ben hala kusma evresindeyim. Yüzümü daha önce hic bu şekilde görmemiştim. Beyaz olduğum içinde kirmizi kirmizi daha bir beter gözüküyor. Disari ciktigimda kuaföre gidiyorum oradaki hayatimda daha önce hic görmediğim kadin ayyy senin yüzüne ne oldu ilaç kullansana çok kotu olmuş. Ayy o ilaci birak bence çok berbat yüzün. Kasadayim adamin biri sen denize git bence bu bu sivilcelere anca o gider dedi. Ya deliricem cildirmamak elde değil. Resmen aknetrent sivilce kusması yaşıyorum. ne düşüneceğini önemsemeden hele de tanimadigin birine nasil bu şekilde konuşursun. Ben hayatimda boyle birşey birine yaptigimi hatirlamiyorum ayip ya ben on kez dusunurum karsimdakinin ne hissedeceğini en ufak bir konuda hep boyle biriydim. Yeter disari mi cikmayayim lanet olsun bu ne ya. Ozguvenim bu ilaci kullanmaya suratimi bu hale getirmeden önce çok yüksekti benim ozguvenime hayran arkadaşlarım vardi. şu an sifira indirdiler fos kalmadi özgüven mozguven. Arkadaşlar moral verin suratima baktikca gecmiyecrginden korkuyorum. Forumlara bakiyorum herkes yasamis, en az bir kere donup sana ne oldu diye sorarlardi bana falan diye çok fazla yasanmis şeyler anlatilmis. Bilemiyorum inancimi kaybetmemem gerekiyor ama boyle insanların olduğu bir cevrede psikolojimin bozulmamasi cok zor. Geçmeyecek diye de odun kopuyor. Kullanan arkadaşlar varsa yardimci olun aknetrent sivilce kusması ne zaman biter Allah rizasi için ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun 🙏
Aknetrent sivilce kusması gayet doğal bir süreçtir. Bunun için endişe etmene ve gelen yorumları kafana takmana gerek yok. Soranlara illa bir cevap vereceksen iyileşme sürecinde olduğunu söyle. Umursama. Moralini bozmalarına ve özgüvenini düşürmelerine izin verme. 'Aknetrent sivilce kusması ne zaman başlar?' ve 'Aknetrent sivilce kusması ne zaman biter?' gibi sorulara cevap almak istediğini biliyorum. O yüzden lütfen yazımı okumaya devam et 🌺Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Başlar?

Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Başlar? Aknetrent gibi ilaç tedavilerinde sivilce kusma dönemi genelde ilk ay görülür. Bazen 2. ay da devam edebilir. Bu etki daha erken başlarsa sürecin erken biteceği söz konusu değildir. Beklenmediği kadar uzun sürerse tedavi sonlandırılır.
Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Biter?

Aknetrent Sivilce Kusması Ne Zaman Biter? Tedavi süresini uzman doktor belirler. Bu süre uygulanan günlük doza göre değişir. Genelde 16 - 24 haftalık bir süreç yeterlidir, ama uygulanan doz aşırı yan etkiye sebep oluyorsa doz düşürülür ve tedavi süresi uzar. Tahmini tedavi süresi bitiminde sivilce kusması vs hala devam ediyorsa ilaca 2 ay ara verilip sonrasında ikinci tedavi süreci başlayabilir.
Aknetrent Sivilce Çıkması Sürecinde Fondöten Kullanabilir miyim?

Aknetrent Sivilce Çıkması Sürecinde Fondöten Kullanabilir miyim? Aknetrent kullanırken fondöten kullanmak ve sivilceleri kapatmak isteyebilirsin, ama bu tavsiye edilen bir yöntem değildir. Cildinin nefes alması iyileşme sürecini destekler. Bu yüzden sadece nemlendirici ve yüksek korumalı güneş losyonu kullanmanı tavsiye ederim.
Genel Olarak Aknetrent Yan Etkileri Nelerdir?

Genel Olarak Aknetrent Yan Etkileri Nelerdir? Aknetrent, şiddetli nodüler akneleri tedavi etmek için son çaredir. İlaç yan etkisi olarak ciltte aşırı kuruma görülebilir. Ayrıca gebelik ve emzirme döneminde buntedabi yöntemi yasaktır. Doğum kusurlarına, hatta bebeğin ölümüne neden olabilir. Bu yüzden tedavi öncesinde gebelik testi yapılır, emin olunur ve tedaviye öyle başlanır. Yüksek ateş, tüm vücutta kızarıklık, hastanelik olma gibi yan etkiler görülürse ilaç kullanımı direkt kesilmelidir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben aknetrent kullandım yaklaşık 7 ay. şuanda suratımda izden sivilceden vs eser yok. doktor 3. aydan sonra avene nin ürünlerini önerdi iz kalmaması için. izde kalmadı canını sıkmana değmez sonunda gerçekten güzel bir ciltle bakacaksın aynalara. bırak kim ne derse desin. ha bu arada güneşe fazlaca çıkmamaya çalış. dudaklarını sürekli blistexle nemlendir hametanını eksik etme çantandan. moralinide yüksek tut zaten 3. 4. aydan sonra vücut alışıyor ilaca eskisi kadar soyulma ve sivilcelenme olmuyor. geçmiş olsun canım
65 Yorumla
Soran+1 yılCookk tesekkur ederim moral verdigin için çok sagoll :)))) Birşey sormak istiyorum. Ben sürekli disari ciktigimda güneş kremi duruyorum fakat denize gidicem e yanicam mecburen ne yapmaliyim?
- +1 yıl
Bende de avenenin yagli ciltler icin gunes kremi var doktor iz kalmaması icin verdi sadece gunese cikarken mi surmeliyim yoksa evde de surmelimiyim
- 1 yıl
Ben gerçekten çok mutsuzum bu konuda şu an yanılmıyorsam 5. ayım ama hala yüzümde komedonlar var ve 50 mg kullanıyorum hr ay 10mg yükseltti doktor. yüzümde izler var moralimi çok bozuyor sanırım bi tek bana fayda rtmeyecek ve yüzüm heo böyle kalıcak
Benim lisedeyken arkadaşım kullandı. Gerçekten korkunç olmuştu yüzü. Gerçekten çok da güzel bir kızdı. Onunla da çok dalga geçenler oldu çok ağladı. Ama bittiğinde çirkin ördek yavrusu kuğuya dönüştü. Şimdi hatun manken :))) sakın bozma moralini kendine güvenmeye devam et sonuçta bu bir tedavi insanlara da sadece bunu söyle tanımadiklarinada ciddi değil geçici deyip gül geç :))
53 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkur ederimmm moralin yerine geldi gerçekten çok sagoll :))) Güçlü olmaya calisiyorum ama o kadar üst üste geliyor ki. Sabredicem başka carem yok...
Soran+1 yılİnnnnsallah çok sagoll :))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kullanıyorum tek sıkıntım dudak çatlaması. Ha söyleyim 60 mg kullanıyorum çünkü ilk 3 ay 30 mg kullanmıştım. Şu sıcak havalarda tek sorunum dudak çatlaması. Evet bir dönem arttı şimdi iyi kusma gibi şeyler yaşamadım sadece burun kanaması sadece o da ayda 1 falan birkaç gün. Gerçi sıcak havalarda bana olan şey bu yüzden de tam olarak ilaçtan mı bilmiyorum. Bu ilaca aslında bahar sonunda başlayıp tedaviyi kış aylarında geçirmek daha mantıklı olurdu ama doktor beklemeyelim dedi. Bakalım iyi gidiyor tamamen dudakları saymazsak
08 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun inşallah iyi bir sonuç elde edersin. Bendede dudak kurumasi çok fena dudaklarim kuruyor catliyor. Sürekli hametanla geziyorum
Cevap sahibi+1 yılUyumadan önce bolca sür elini korkak alıştırma ama gün içinde nemlendirici kremleri kullan daha pratik
Soran+1 yılGüneşe cikmamaya özen gosteriyorum. Ama haftaya tatile gidicez. Denize giricem e yanicam haliyle :( Çok kotu olur mu benim için ya :((
Cevap sahibi+1 yılDenize gitmeden güneş koruyucu krem sür denizdeyken yapacak bişey yok çıkınca gölgede otur dönerken güneşi engelleyecek ince bişey al üstüne. Dışarıdayken nemlendirici kullan otele dönünce hametan veya ne kullanıyorsan onu sürersin
Soran+1 yılTamamm çok tesekkur ederimm :))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Dudağın icin boş yere hametan felan alma. VAZELİN kullanmanı öneririm. O hepsinden iyi ben vazelin kullanıyorum ve dudağım aknetrent kullanmayan kişilerin dudağından bile daha iyi durumda :)
+1 yılArkadaşlar bende kullanıyoru myaklaşık 1 haftadır dikkatimi çekti soru sormak istiyorum çok iyi bir gelişme var yüzümde fakan burnum kanıyor en son buğün kanadı durduramadık acile kadar devam etti fakat doktorlar bir sorun olmadığını söylüyor bu durumu yaşan varmıdır acaba?
22 Yorumla- +1 yıl
Benim de burnum kaniyodu 3. ayın başlarında aynı senin anlattığın gibi hatta ikisi birden kaniyodu o derece. Onun dışında nefes alamıyodum burnum çok kuru oluyodu. Artık ciddi anlamdakan kaybettiğmi sanıyodum. İlk haftalar böyle olmuştu ki 3. ayın sonunda kendiliğinden düzeldi. İlk zamanlar bir anda fazla doz kullanınca öyle olmjs olabilir. Sıkıntı etme sen burun kanaması ilerleyen zamanlarda geçer ve burnun için bı krem al. Ben kuruluk için SULFAHRİN diye bı krem aldım. Saglik ocağından doktora bile yazdırabilirsin. şu an onu da sürünce çok rahat ediyorum. Kullanmanı öneririm nefesini bile açıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
8Cevap
+1 yılBemde 6 ay tedavi gördüm o ilaçla ilk kullandığımda arkadaşlarım da bana aynısını demişti ayy noldu senin yüzüne gibi tepkiler aldım ve şimdi yüzüm gerçekten bebek poposu gibi oldu çok memnunum başlarda bende korkmuştum geçmicek diye ama endişelenmene gerek yok zaten üçüncü aya bir gir yavaş yavaş azalmaya başlıyo geçmiş olsun :)
55 Yorumla
Soran+1 yılCokkkk tesekkur ederim bunlari duymak o kadar güzel ki. Gerçekten korkuyo insan çünkü. Geçmesine çok sevindim benimkide bebek poposu gibi olur insallahhhh :)))
- +1 yıl
Olur olur sıkma canını sen :)
- +1 yıl
Peki doktorun önerisini dışında günlük cilt bakımı falan yapıyormuydunuz acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende eylülde başlıycam o tedaviye yüzümde sivilce yok ama belirli yerlerde izlerler var onlar için ne kullandıysam fayda etmedi en son roaccutane tedavisine başlamaya karar verdim inşallah bu tedaviden sonra tamamen kurtulurum bende izlerden. 6 ay geçici bir süre ama sabredicez sonra daha güzel bir cilde kavuşucaz moral bozucak hiç bişey yok canım.
22 Yorumla
Soran+1 yılAsiri sabir gerektiren bir surec. Acayip hassaslasiyorsun. Sende cildinde. Sonucu mükemmel olur inşallah ikimiz içinde canim cokkk sagolll :* :))))))
Cevap sahibi+1 yıldenemediğim şey kalmadı artık son çare :)
Cilt Bakım konusunda 613 cevap paylaştı. Merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay boyunca kullandım. Hiçbir şekilde kusma vs. olmadı. Fakat bunu yaşayan arkadaşlarım oldu. Biliyorsun ki bu geçici bir süreç. İnsanlara ve söylediklerine katlanmak zorundasın, başka yapabileceğin bir şey yok. Kısa bir süre sonra zaten yüzün pürüzsüzleşmeye başlayacak. Kimsenin söylediğini kafana takmana, üzülmene değmez. Bırak onlar konuşsun, sen onları dinleme!20 Yorumla
+1 yılBende şu an 5. ayımdayım izlerim silik silikler neredeyse geçti, sende sabırla bekle zaman çabucak geçicek zaten ayrica insanların ne dediğine kulak asma lütfen... Çok patavatsız insanlar var, bana da tanımadığım kişiler suratımla ilgili yorumlarda bulunuyordu önce bir aynaya bak diyesi geliyor insanın neyse tamam sakinim...
Aklıma gelmişken şunu da sıkıştırıyım oturdugum bir kafedenin sahibi bayan tam kalkarken sen çok güzel olucaksın geçicek hepsi canını sıkma sakın demişti sarılıp arkadaslar dünyada iyi insanlarda var...51 Yorumla- +1 yıl
İlaç lekelerinizide geçirdimi acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
+1 yılBen de kullanmıştım , yüzün Çarşamba pazarına donmus diyen bile oldu. Malesef cok patavatsiz insanlar var, ama sonuc mükemmel oluyor. Benim kusma donemi cok olmadı ama dudaklarım cok kötüydü, surekli kanıyordu. kimseyi umursamamaya calis, o ilacın yan etkilerini okumussundur, depresyona da sokma ihtimali var. Muhtemelen sen de o yuzden hassaslasmisdindir. Sabret , ve puruzsuz cildinle gezinecegin günleri bekle:)
14 Yorumla
Soran+1 yılCoook tesekkur ederim. Bende ayni tepkileri aliyorum ve her disari cikmam burnumdan geliyor. Sabretmek zorundayim sonuç mükemmel olsun diye dua ediyorum tüm bu cektiklerime degsin istiyorum. Sen kaç ay kullandin ve sonuç aldin?
- +1 yıl
8 ay kullandım, yuksek dozla basladi. Cok şiddetli bel kemik ağrılarım oldu dozu azalttı , doz azalinca sure uzuyor biliyorsun, gelmesi gereken total bir doz var cunku. Dudaklarım kuruyup derileri soyuluyordu, gozlerim kuruyordu, depresyona soktu beni, bu ilaçtan oldugunu ogrendim o zaman falan filan. Kolay bir süreç degil ama sonunca puruzsuz bir cilt. Fondoten pudra hiçbirşeye gerek duymadan goz makyajı yapıp cikiyorum. Yazin kullandığın icin güneş koruyucu kullanmaya onem göster sadece. Sonuc harika olacak sakin takma
Soran+1 yılİnşallah çok tesekkur ederim 🙏🙏🙏
Canim bende kullandım benimde başıma geldi nerdeyse yaşadıkların. Özgüvenim tavandı ilacı kullanmaya başladım özgüvenden eser kalmadı. Minubuste gördüğüm teyze bile sivilceler için şunu bunu kullan diyodu. yakınlarım zaten bebek gibi cildin vardı noldu ayy çok kotu olmuş diyolardı. Neyseki geldi geçti şimdi gülüyorum bunlara ve iyikide kullanmışım diyorum. Darısı senin başına inş canım sıkma canını
10 Yorumlayazını okumadım. sadece başlığa göre cevap vericem.
ben 4 ay kullandım sivilce artışı olmadı sadece yüzüm kıpkırmızıydı ve dudaklarım çatlaktı.
ve halsizdim, banada yüzün kızarmış dudakların kötü görünüyor gibi şeyler söylerlerdi ama sonuçta yan etkisi bunlar ama sonuç gerçekten güzeldi kurtuldum.21 Yorumla
Soran+1 yılBende sivilce artisi çok fena oldu. Yüzüm aynen kipkirmizi ve ikinci ayimdayim. Beyaz olduğum için felaket gozukuyorum. İnsanlarda çok dusunceli olduklari için psikolojim bozulmak üzere? Kisacasi bu. Disari her cikmam burnundan geliyor..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben de roaccutane kullaniyorum. Shuan 4cu haftamdayim. Yuzum resmen sivilce tarlasina dondu, neredeyse yuzumde 19 sivilce var. Ve kipkirmizi lekeler, siyah noktalar da var. Ama hic biri umurumda degil. Halbuki univerisiteye gidiyorum. )) sebep: Doktor maskesi! Evet, doktor maskesi kullaniyorum. Dishari cikarken. Dogru insanlar neden maske taktigimi soruyor, ama en azindan sivilcelerimi gormuyorlar )) onlar da ishte kendi alemlerinde yashiyorlar ishte yuzumde ))) bitmesini sabirla bekliyorum, o kadar )
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada, makyaj da yapmiyorum yuzume. Sadece gunesh kremimi surup cikiyorum dishari o kadar
Bende yaklaşık 13. günüm oldu. suanda umarım bi kusma yaşanmaz zaten cildim başlamadan önce kötü durumdaydı çok sivilce ve izleri vardı.
ilaci kullanırken Şu an fark ediyorum ki sivilcelerin çıkması azaldı gibi lakin izleri geçmiyor. yaklaşık 1 hafta oldu ve 2-3 hafta önce çıkan sivilce izlerim dahi hayla kızardık
doktorum dudağım kurur diye madescar diye krem verdi, lakin onu tum alnıma, yanı sivilce olan ve sivilce izi olan yerlerede sürüyorum sizde bi sorun olur mu?
00 Yorumla
+1 yılBende akternet kullanıyorum dudaklarım çok kuruyor ve çatlıyor. 5. Ayımdayım bir ablam ruj sür demişti. Bende çatlak olduğu için neredeyse ilaç tedavi sürecinde hiç sürmemiştim. Ama bu tavsiye üzerine 3 gün kullandım gerçekten çok faydası oldu. Evdeyken ruj sürdüm ve catlama biraz öylelikle durdu o kadar hamedan nemlendirici falan kullandım bu kadar faydasını görmemiştim. 😍
00 Yorumla
+1 yılYaptiklari gerçekten hos bisey degilmis. Ilactan vazgecme. Birak ne diyorlarsa desinler. Umursama sen onlara ne ya? Ben oyle demeye utanirim gercekten ayip yani
14 Yorumla
Soran+1 yılBende utanirim ama millet bir hoş Allaha havale ediyorum sadece. Gözlerim doluyor karsimda konustuklarina
- +1 yıl
Ciddiye alma onlari bosver. Yaptiklari terbiyesizlik yani oyle yapan insanlari ciddiye alip kendini üzmeye değer mi. Tedavin bitince görsünler yüzünü :)
Soran+1 yılTekkk umudum, istegim, hayalim o valla gidip teker teker gostericem yüzümü hepsine :D İnşallah güzel bir sonuç alayimda..
- +1 yıl
Insallah :)
Siz düşünebilirsiniz ancak başkalarının düşünmemesi durumunu göz ardı etmemeniz gerekir!
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorlar zaten hicbir karsilikta veriyorum gülümsüyorum sadece. İnan bana benim yerimde başka biri olsa tartisirdi. Resmen dalga geçer gibi konuşuyorlar yahu
- +1 yıl
Benzer vakalarla bende çok sık tartışıyorum. Tavsiyem hasta mahremiyet hakkını kullanarak tedavi süreci hakkında hekiminiz dışında kimseye soru sormayın veya bilgi vermeyin!
Ek olarakta psikiyatri servisinden destek alabilirsiniz sivilce durumunun çok sık dile getirilmesi özellikle genç kızlarda ruhsal travmalara neden olabilir. Kanuyla ilgili bir uzmanla konuşulması öfekenizi dindirecektir!
Soran+1 yılOneriniz için çok tesekkur ederim kesinlikle dikkate alacagim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de Aknetrent kullanıyorum 6. ayım bitmek üzere. Kusma evresi yaşamadım sivilcelerim çoğalmadı, başta biraz kırmızılaştı ama fazladan sivilce çıkmadı. Zaten aşırı bi sivilcem yoktu ama vardı yine de. İşin kötüsü bebek poposu gibi cildim falan olmadı hala lekelerim duruyor:((( sivilce geçti ama leke nasıl geçecek ya o kadar işkence çektim bu ilaç için. Kullandığıma pişmanım
01 YorumlaYa birşey sorucam 6. Atımdayım ve ufak bir iyileşme bile yok ne yapıcagımı bilmiyorum az bi kuruma bar doktor dediki 8 ay kullanıcaksın şimdide dediki 1 seneye yakın olucak tedavin devammı etmeliyim bırakmalımıyım
12 Yorumla- +1 yıl
peki şimdi geçtimi?
+1 yılbnde iki haftadir kullaniyrm yuzumde az vardi leke coktu ama dudaklarima vazelin sürdüğüm icin dudaklarimi kuru birakmiyrm şimdi merak ettgm ne zaman belirtisini görücm bir.. ikinciside adet döneminde cok cikiyo mu sivilce
01 Yorumla- +1 yıl
Tedaviniz biteli çok olmuştur ama lekeleriniz geçtimi cevap verirseniz çok sevinirim
+1 yılbende 1 ay oldu başlayalı ve yazdığınız herşeyi şuanda yaşıyorum maalesef :( siz bunu yazalı 1 sene geçmiş yüzünüz nasi oldu acaba ve iyileşme dönemi ne zaman başladı?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ben akneteent kullanmaya başladım sabah 20 akşam 10 mg alıyorum ve 6 . Günüm ama yüzümde kızarıklık ve soyulma var sivilcelerde kusma ne zaman başlar
00 YorumlaArkadasimda kullandi uzun bir iyilesme sureci gecirdi umursamaz olmak sart merakli bir milletiz
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle umursamaz olmak şart ve bir o kadarda zor. Sabir sabir sabir tek carem..
+1 yılBenim de yüzüm çok kotu oldu 4. Ayimdayim. ilaclarimi kan tahlillerimi göstererek aile hekimime yazdirabilir miyim acaba? Doktorun başka sehirde
00 YorumlaCanım şu an yuzun ne halde çok merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim bu arada bende 1. ayı bitirdim 2 ye basladim :)
00 Yorumla
+1 yılLütfen özelden yazar mısınız aknetrent hakkında bilgi almam gerekiyor
00 YorumlaKısaca 5. Aydaym ve çok mutluyum ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılSende de kusma donemi oldu mu? İyileşme ne zaman başladı?
Soran+1 yılFondoten hayatta surmem sivilceleri havasiz birakir azdirir. Öyle geziyorum mecburen
gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim..
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri