Yeni aldığım boxer çok rahatsız çıktı ve dün çok yürümek zorunda kaldım üstüne. Bu da üst bacak baldır kısmımın tahriş olmasına neden oldu. Şu an yanık hissi var ve rahatsız edici. Evde krem yok, yarın eczaneden alacağım. Soğuk su tutunca daha çok yanıyor. Bildiğiniz geçici bir yöntem var mı acaba?
Hametan krem veya Bephantol tahriş giderici krem alırsın.
Ben vücudumda yağ ya da su yanığı olduğunda dahi yumurtanın akını sürüyorum. Protein yaraların hızlı iyileşmesini sağlar bir de iz de bırakmaz, aşırı hızlı yeniliyor. Bir 5 kat sürmek yeterli. 10-15 dakikada sızı felan kalmaz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yarın eczaneden Elacon al mutlaka çok ince sur iki güne birseyin kalmaz. Ben uzun yıllardır bununla dertteyim. Şu an icin ilik su ve sabunla hafif hafif yıka ve kurula hafif hafif sürtmeden. Sabun mutlaka kullan sadece su işine yaramaz. Sonra olabildiğince birsey giyme. Hava alsın rahatlardın. Açık dursun.
Yorumlardan anladığım kadarıyla ılık suyla yıkayıp buz tutmuşsun. Onların dışında bal, zeytinyağı gibi farklı yönlendirmelerle yanlış bir tavsiyede bulunmak hiç istemem. Fotoğrafı görünce benim canım acıdı çok geçmiş olsunn.
egzamaya benziyor asit içeren hiçbirşey kullanma sabundan uzak dur bal falan sür diyenler olmuş sakın öyle birşey yapma bal kurutur orayı, buz uygula kaşıma