Yaşadığım yer sıcak bir şehir olduğu için her gün duş alıyorum. Saçlarımıda her gün yıkıyorum her ne kadar sağlıksız olsada çünkü sadece evde otursam bile terliyor ve kokuyor haliyle. Miğrenim olduğu için kurutuyorum ama fön ile kurutmak saça zararda veriyor. Islak saçla dursam kendiliğinden kurusa baş ağrısı yapar mı🤷♀️
Su temelde buharlaşmak ister. Bunun için de nerede olursa olsun bulunduğu yerin ısısını çekmeye çalışır. Hatta havuzdan veya denizden çıkınca güneş altında üşümemizin sebebi de budur. Saçlar ıslak olunca kafadaki ısıyı çeker. Isı kaybı ile başımız üşür ve baş ağrısına sebep olur. Fön yerine havlu ile de kurutabilirsin.
Merhaba canım Bendede 1 yıldır bu migren baş göstermeye başladı. Ve sıcak yer soğuk yer farketmiyor. Saçlarımı kurutmazsam efsane bir baş ağrısı yaşıyorum. Sana tavsiyem saçlarını kurutma makinesi ile kurut ama nemlendiricilerle öncesinde güzel bir nemlendir. O aman yıpranmanın önüne geçebilirsin. O baş ağrısını yaşadıktan sonra insan saç sağlığı falan düşünmüyor zaten 😅
Uzmanlara göre baş ağrısı yapar. Kışın, soğuk havada ıslak saçla dışarı çıktım mı baş ağrısı artıyor. Yazın sıcak havada hiç sorun yaşamıyorum. Saçlarım sıcaklıkla bağlantılı.
islak kalmasi Tabi buyuk sikinti kardesim üsütürsün sac diplerin agrir migrenin bas agrisi yapar iltihaba sebeb Olur havlu ile kurula suyunu al soguk fön tut en zararsiz yontem bu