Böcek sandım ama biraz baktım böcek gibi değil yani farklı bir böcek mi ne ya Fotoğrafta belli mi bilemiyorumBöyle şeyler böceğe benzemiyor başta yoktu zaten 20-25 dk kaynadı bir şey yoktu şimdi altına kapatmak için baktım böyle seyler var
Kırmızı mercimeği haşlayınca siyah bir şeyler çıktı ne bunlar?
Ki dışardan aldığınız çoğu gıdada zaten tezgag silinmeden yapıldıysa fare pisliğinden haşerelere her şeyin bakterisi var. Büyütmeyin bu kadar çok. Bir dahaki sefere meecimekleri kasede yikamadan koymayın. Kanadadan ithal geliyor çoğu kırmızı mercimek gemi ambarlarında. Onun beyaz rengi arınıncaya kadar ovalayıp temizleyin 3 4 defa yıkayın emin olun hem köpük olmayacak hem daha lezzetli olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok gız ne böcüsü kaynayınca öyle oluyor dfnknndd
İlk defa böyle oldu yaa normalde hiç siyah şeyler çıkmıyordu
Dibi azcık tutmuş gibi duruyor tuttuysa ondandır başka bişey koymadın mı içine
Yok soğan havuç patates işte mercimek su ne katcam başta kavururken bir tık tuttu ama çok değil ondandır yaa böcek olsa belli olur kafası kolu filan
El Blenderla çek gözümezler.
Böcekse?
Çay döküldüyse çay olabilir. Taş olabilir. Böcekse de sorun olmaz tüketin düzgün pişirilip tüketilirse parazit yapmıyor.
Hayır ya iğrenç yok çay filan değil böceğe benzemiyor ama böcek olsa dökerdim galiba
Her yıl cildiniz icin bi avuç un kurdu tüketebilirsiniz. Hem oldukca güzel. Tatları ceviz kurtları gibi acı değil. Tatlı sulular. Salyamsı.
Ki dışardan aldığınız çoğu gıdada zaten tezgag silinmeden yapıldıysa fare pisliğinden haşerelere her şeyin bakterisi var. Büyütmeyin bu kadar çok. Bir dahaki sefere meecimekleri kasede yikamadan koymayın. Kanadadan ithal geliyor çoğu kırmızı mercimek gemi ambarlarında. Onun beyaz rengi arınıncaya kadar ovalayıp temizleyin 3 4 defa yıkayın emin olun hem köpük olmayacak hem daha lezzetli olacaktır.
Yıkadım da bir kere yıkadım dışardan yemek yemeyi pek tercih etmem zaten
Yakmişsiz mercimeği 😂
Haşlanırken mi yandı 😂
Yok pişerken
Belki ondan olabilir
Aynen dök kediye bidaha yap hadi 😂