Arkadaşlar eroin bağlılımı bitirieli tam 21 ay oluyor fakat bu illettim bende bıraktığı çok kötü izlerden biride ilaç bağımlılığı oldu bu ilaç kırmızı reçete ile satılan suboxone şimdi ben bu ilacı madde kullandığım zamanlar reçetesiz kullanıyordum ve idrar testiöin birinde yanlış olmasın 7 veya 8. Gün gittiğimde suboxne ilacı gözüktğğü için denetim de ihlal almıştım çok şükğr bu süreçler bitti işe girdim ve madde bağımlılığından amatemde olduğum zamanınında gözüktü iş yeri tahlil istedi benden. Ve ben en son 10 gün önce içmiş bulunuyorum ilacı bu ilaç 10. Gündede idrarda çıkarmı net bir bilgiye ihtiyacım var lütfen arkadaşlar kesin ve net bir bilgi sahibi hatta deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok makbule geçer benim için önemli bir durum şimdiden teşekkür ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNette baktığımda 15 gün falan diyor, bence ilacı aldığın yere sorabilirsin onların farmakoloji bilgisi haliyle yüksektir yani ilaçların etki mekanizmalarından anlarlae, eğer eczanenin adını biliyorsan bir ara sor derim.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaşıma sordum, ilacın etkisi geçmiştir çoktan dedi 🤔
- +1 yıl
Dostum ilgin ve alakan için sanada çok teşekkür ederim. Fakat daha önceki tatsız tecrübem 8 günde idrardan çıkmasına ve benim denetim sürecimde ihlalime sebep olmuştu. Ve internette araştırdığımds 5-8 gün arasında vücuddan atıldığını tani bir çok etken sebeple bu durumun 14 güne kadar çıktığını okudum. Fakat yazılar tani genel üzerine varsayım hep. Tecrübe ile kazanılan bilgi varsa çok ihtimacım var bu bilgiye yabi hayatımı düzeme kurdum herieyi unhttum geçti gitti ve bu durumun bunca zaman sonra bana tekrardan zarar vermesimi istemiyorum. İlaç ve madde kullanmıyorum dedim iş ywrime teste yönlendirdiler beni test vereceğiö gün tam tamına 11. Gün olucak ve tabikide madde kullanımım olmadığı için içiö rahat fakat ilaç çıkarsa reçetesiz olduğu için kötüye kullanım olarak algılanıcak ve kırmızı reçeteli ilaç oldupu için belki yaptırımı olcsk kanunen bu olmasa bile işimle alakalı orpblem yaşayacsm. Bu olsun ististemiyorum yüzden uykusuz geceler geçiriyorum sonuö ne çıkıcak ne olcak hiç bir fikrim yok
En İyi Cevaplar
+1 yılBilmiyorum ama seni tebrik etmek istiyorum, çok güzel birşey başardın
🥳🥳🥳
internette half-life ını araştırabilirsin. eminim bir sonuç bulabilirsin. o sonuca göre hesaplayabilirsin.
mesela bu şekilde arat- suboxone half life time. gibi18 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim faydası çok oldu ama tam anlamadım orda durumu 5-8 gün arası diyen sayfalar var aynı sayfaların devamımda 14 gün diyende var aynı metğn içinde onu anlamış değilim metobolizma farkı mı diye baktım yok ilacın etken maddesi bupnorefin diyelim bu dediğim 8 güne çıkarken nopbunorefin olan 14 gün diyor ikiside nu ilacın içindeyse hangisine itimaat edicez anlamadım kafam karıştı
- +1 yıl
linkleri atman mümkün mü belki yardımım dokunur?
- +1 yıl
genel olarak hangi ilacı kullandıysan ve dozaj olarak bakacaksın
- +1 yıl
37 hours (range 20–70 hours) bunorferin için bu. şöyle düşüneceksin şimdi bunu. diyelim atıyorum günde 100 mg aldın 40 saat sonra 50 oluyor 40 sonra 25 böyle iniyor. bildiğim bu. ayrıca ilacı düzenli olarak aldığında bedeninde birikiyor anladığım kadarıyla. yani büyük ihtimalle sadece o günün 100 mg atmıyorsun bütün dönem aldığın ilacı atıyorsun. bunu hızlandırmak istersen. karacıger ve böbreğe dikkat edeceksin ki işlerini iyi yapsınlar. yani bol su iç yapabilirsen, spor yap terle. alkol ve gereksiz ilac alımından uzak dur. ki bedenin daha rahat atsın
- +1 yıl
Çok yardımınız dokundu çok teşekkür ederim size ilginiz için. DrugAnalytesPlasmaUrine. pdf bu pdf dosyalı bölümde saatleri yazan bi şekilde gösteriyor pdf google yazın cıkıcaktır. https://americanaddictioncenters. org/suboxone/how-long-in-syste
Diğer bir link olarakda burda yazan var yani siterler hep bu şekilde 5-8 ila 14 gün arası. Bu arada 8 mg ilacın yarısını kullandım şöyle 3 4 mg falan kullanmışımdır. En son dozu aldığım gün ile teste gidiceğim gün arası tam 10 gün - +1 yıl
peki kısa dönem mi uzun dönem mi kullandın? ayrıca neyle tahlil yapılacak? kan testi, idray ya da saç analizi? büyük ihtimalle idrardır diye düşünüyorum. doğru muyum?
- +1 yıl
Doğrudur idrar testi olcak özel bir klinikte. Sıklıkla kullandığım zamanlar oldu 1 yıl kadar bırakma aşamasında. Sonra çok azalttım bu süreçte tabi bir tane 8 mg ilacı belki 3 günde belki 4 günde çeyrek alıyırdum 12 gün ya da 15 günde bir tane 8 mg ilaç bitiriyordum. Çok az kaldı bunuda bırakıcam inşallah inancım tam bunada. Durun bu şekilde
- +1 yıl
mesela diyorlar ki sürekli ve düzenli kullanımda idrarda 2 haftaya kadar çıkabiliyor. sac analizi 3 aya kadar ama bu normal saç analizi hep daha çok sürer. idrar testinin hassaslığına da bağlı sanırım. Emin değilim ama galiba bazı testler azalma var mı diye gösterirken diyerleri sadece pozitif ve negatif olarak gösterebiliyor. ben senin testinin büyük ihtimalle negatif çıkabileceğini düşünüyorum. tabi onlara önceden nasıl bir bırakma yolu çizdiğini ve neler yaptığını anlatırsan doktor yardımıyla ise hatta belgeletebilirsen. anlayışla karşılayacaklarıno düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Dediğiniz hakkında bilgim yok ama tebrik ediyorum sizi iyi ki bırakmışsınız Amatem'e gittiniz mi?
11 Yorumla
+1 yılBen iki hafta duruyor diye biliyorum. Şuanda sen kullanmadiydan çok az miktarda belli olur onada zaten birşey demezler. o ilacada devam etme. Oda bağımlılık yapıyor. Sende bunun farkindasindir
12 Yorumla- +1 yıl
Kanında çıkar cikmasinada mikatri düşük gozukecektir
1 yılMerhaba kardeşim bende denetime baslicam 5 gün sonra idrar vercem suboxon kullanıyorum amatem desteğiyle ayakta tedavi görüyorum şimdi idrar verirken sıkıntı mı olcak sonuçta devletin yazdığı bı ilaç ama
00 YorumlaValla bende ın bakıyorum ama bilmiyorum 20 gün falan oldu arkadaşım içmiyor ve hem madde hem ilaç çıkmış. İlacın Vücuttan atılması 1 ayı buluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılburadan net bilgi alamazsın
00 Yorumla
+1 yılÇıkar
00 Yorumla
+1 yıl6 ay diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor Çıkar
00 Yorumla
+1 yılBikac gun
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne