Kolonya içmek bünyeye zarar verir mi kolonya içersek tam olarak ne olur bilen var mı daha önce yaşayan 😃?

Ben bebekliğinden beri kolonya içiyor muşum 😃 annemler nereye saklasa arayıp buluyor muşum zaten bir süre sonra eve kolonya al mayı kesmişler misafire gülsuyu verdiğimiz dönemleri hatırlıyorum hatta ben misafirliğe gittiğimiz yerlerde anneme çaktırmadan kolonya içmeye çalıştığım günleri hatırlıyorum.😃 zaten daha sonraları ben misafirliğe gitmez oldum zaten misafirlik kültüründe kolonya ikram etme falan da kalktı kolonya tekrar hayatımda sadece pandemi ile girmeye başladı Benim de sanırım kolonyaya merakım yeniden uyandı 😃 daha hiç içmedim ama yani içersek nasıl olur merak etmiyor da değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar vallahi bilmiyorum ya hiç hayatımda kendimden başka kolonya içen birini görmedim 😃 ben de fazla içemedim zaten hemen elimden aldılar ne olur kolonya içersek
Güncellemeler
+1 yıl
Ahdhdhd 😃😃 arkadaşlar bu kolanya konusunda annemle çok boğuşmaları mız oldu beni her kolonya içerken yakaladığında bir güzel dövüyor saatlerce bağırıyordu 😃 ama en acısı bir gün ertesi günü bütün anasınıfı sabah kahvaltısında buluşup bütün gün değişik yerlere gezi düzenleyecek tik kıyafetler bile aldırmış tım saç tokaları her şeyim alınmıştı akşam beni kolonya içerken yakaladı bir güzel dönüp gezi ya da göndermedi ahdhdhd Hey gidi günler hey yapılırmı bir çocuğa. 😃
Kolonya içmek bünyeye zarar verir mi kolonya içersek tam olarak ne olur bilen var mı daha önce yaşayan 😃?