Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar vallahi bilmiyorum ya hiç hayatımda kendimden başka kolonya içen birini görmedim 😃 ben de fazla içemedim zaten hemen elimden aldılar ne olur kolonya içersek
Güncellemeler
+1 yıl
Ahdhdhd 😃😃 arkadaşlar bu kolanya konusunda annemle çok boğuşmaları mız oldu beni her kolonya içerken yakaladığında bir güzel dövüyor saatlerce bağırıyordu 😃 ama en acısı bir gün ertesi günü bütün anasınıfı sabah kahvaltısında buluşup bütün gün değişik yerlere gezi düzenleyecek tik kıyafetler bile aldırmış tım saç tokaları her şeyim alınmıştı akşam beni kolonya içerken yakaladı bir güzel dönüp gezi ya da göndermedi ahdhdhd Hey gidi günler hey yapılırmı bir çocuğa. 😃
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
valla ya hacı bumbala diye diye gezersin evin içinde ailende gelir buraya kızımız ya hacı bumbala diye geziyor geldiler mi ona diye soru sorar
hacı bumbala nedir ya 😃
salladım öyle şlksadf
😃😃😃
Miğdem bulandı yaa tadı güzel değilki istersen biraz dene yani bikaç damladan bişey olmaz
Ya bağımlı falan olursam yanlış hatırlamıyorsam tadı acı gibi bir şeydi
Aynen acı yani beğenmezsin ztn o zamanlar çocukmuşsun 😅
Ahshs 😃 unutmamışım baksana tadını
Dur bi ya ben nerden biliom peki acı olduğunu 😯 demek bende tatmışım ama bnmki yanlışlıkla flandır 😂
Ahdhdhd 😃😃 ben de diyorum nereden biliyor bu benim de aklıma geldi demek yalnız değilim
Aynenn ahahhaha
Aman dikkatli ol bak kör oluyorlarmış içenler
Yok kız bn yanlışlıkla kolonyalı elimi ağzıma falan değdirmişimdir içmem ben öyle 😂 kokusunu bile sevmem hele tütün öğk 🤢
L ben neli kolonya içtiğimi bile bilmiyorum ki 😃
Muhtemelen hepsi aynı tattır 😂
Yok misafirlikteki kolonyalar bizimki gibi olmuyordu
Ah be nasıl yollamadı o geziye 🥺 bu bir dramdır. Ama ne kolonya sevdasıymış be kadına çektirmişsin baya 😂
Evet daha neler neler yaşadık 😃
fazla içen kör olur benim bildiğim ama içen manyaklar var şişe şişe hemde gözler gidiyor bi süre sonra
O kadar tehlikeli mi yer demek annem o yüzden her seferinde sinir krizi geçiriyordu 😃
:/ neeeeeeeeeeeeeeğ şaka mı annen içiyor mu lan alın elinden :D
Yok ben içiyordum annem her yakaladığında bir güzel dövüyor ve saatlerce bağırıyordu 😃
lan bırak manyak mısın ohh iyi yapmış annen ellerine sağlık :D
Ertesi günü anasınıfı ile kahvaltı gezisi yapacaktık beni akşam kolonya içerken yakaladı için götürmedi 😔
az bile yapmış bence ya kolonya içmek ne oh iyi olmuş onlar gezdi sen odanda kaldın :D
Evet ya en çok koyan o olmuştu Benim neyime içeceğimi niye bu kadar burnunu sokuyor bu kadın 😃
millet sigara saklar sen kolonya mı saklıyorsun :D
Ahsgs 😃 Hey gidi günler hey
hala içiyor musun :D
Dedim ya kolonyayı hayatından zorla çıkardılar en son pandemi ile hayatınıza yerden girmeye başladı 😃
ee tamam da girmeye başlayınca içtin mi yakalasa ne olur :D
Ya aslında hiç içmedim annem geçen sefer çocukluğundaki gibi içmeye kalkmazsın deyince kafanda bir şimşek çaktı yakalayınca dövecek hali yok ya Bu yaştan sonra 😃
:D valla bilinmez ben annen olsam ara sıra arama yaparım bu manyak kız diye baskın atarım kolonya var mı diye :D
Allah korusun canım Zaten çok uzun dönem yapıyordu
korona döneminde net yapmalı sen temizlik diye yine içersin :D
Aklımdan geçmiyordu değil ya ağız tadıyla bir kolonya içemeyecek miyim ben 😃
valla anneni tanısam gelir şikayet ederim seni :D
Aman sakın ha boğazını yırtarcasına bağırıyordu zaten çok şükür orta kulak iltihabı olmadım 😃
yok ya kızsın diye değil baskın yapıp kontrol etsin diye :D
Ne Olaylar yaşadık ya banyoda kirli sepetinin dibine saklıyordum kolonya yine de buluyordu
en saklanmayacak yer orası kadın çamaşırları makineye atar bulur tabi ben sana yerler söylerim ama ıh ıh olmaz içme :D
Ahshshs 😃😃 kendi dolabıma mesela kışlık kıyafetlerini arasına saklıyordum yine buluyordu
bence annenden iyi polis olur her yerden buluyor kaçamazsın yani o evde :D
Bir keresinde bilgisayar kasasının içine boşluk yere sakladım oradan bile buldu 😃
oha :D annenden bence çok kork ve yalan söyleme annen tam arama bulma ekibi polis yani polis olsa seni içeri atar ( odaya kilitler :D )
Evet ya tam bir ruh hastası 😃
:D öyle ama iyi bence ne güzel yakalamış ahahahah
Evet yakalıyor bir güzel dövüyordu Allah'tan Seher teyze kurtarıyordu beni 😃
puu seher teyze kız kolonya içiyor niye kurtarıyon :D
Ya ne yapsın kadın her gün bizim bağırış çağırış ımızı katlanıyordu 😃😃 beni onun elinden kurtardıktan sonra bir de saatlerde annemi sakinleştirmeye çalışıyordu
:D kolonya içecem diye seher teyzeyi yordun puuuu sana oluyor mu hiç böyle
Nasıl oluyor mu 😃
seher teyzeyi neden yoruyorsun dedim yazık kadına :D
Canım ne yapalım Bizim evde çalışıyor ister istemez katlanıyor Ordu hem çok severdi O beni zalim annemden kurtarmak onun boynunun borcuydu 😃
haa bende komşunuz sandım :D eeeee sende kaşınıyorsun ama bilgisayar kasana koymuşsun annen orda bile yakaladı ben olsam o saatten sonra söz verip kolonyayla vedalaşırdım :D
Misafirlikleri annemin yanında belki sırf kolonya ikram ederler diye gidiyordum gerisini sen düşün 😃
annen olsam götürmem seni misafir gelse de odanda kalmanı isteirm :D harbi manyaksın
Zaten gelen misafirlere gül suyu ikram ediyorduk koca karılar gibi 😃
ahahahah annen de çözümler bitmiyor çok iyi kadın yaaa
Zaten pandemi döneminde eve kolonya hiç aldırmadı hep dezenfektan türü şeyler aldırdı ilk defa geçen ay girdi kolonya eve
fırsat bu fırsat ya içicen ya yine yakalanıcan :D
Ciyak ciyak bağırır vallahi rezil eder beni herkese 😃
gizli içicen işte yakalanma :D
Dikkat ederim 😃
hadi inş :D ( yakalanda annen dövsün seni :D )
Allah korusun şom ağızlı kadın zaten manyak 😃 ama oh olsun ben de onun yanaklarını ısırıyorum
:D kadının yanağını yiyon yemek yerine :D
Ooo sorusunu sormuştum Bir ısırdım 10 günde zor geçti izi günlerce odamda saklandım 😃
:D hiçte bulamaz seni orda heee
Badigart kurdum be günlerce odamda Eser hayatı yaşattı bana
Esir
eee normal yani kadının yanağını ağzına alıp yemişsin :D
Yok o kocasından bile böyle bir şey görmemiş miş toplum içine nasıl çıkacak mış mış mış 😃
:D annen her zaman haklı galiba
Nedenmiş
ee kadın kaç yaşına gelmiş kocam yaptı mı diyecek :D zaten babanında sakal şeylerine tüy dökücü koyuyon :D
Ahsgs,😃😃 Evet babamın öyle icabına bakıyorum İyi de onu Cansu yaptı dese kimseyi inandıramaz ki herkes babam yaptı sendeler
:D yani büyük ihtimalle öyle zannedelerler :D
Oh olsun 😃
babana yazık valla hem sakalından olsn hemde yapmadığı şey üstüne kalsın :D
Ahshs 😃 niye canım sakal konusunda bilemem ama onun yapması gerektiği şeyi ben yapıyorum bana teşekkür etmesi lazım
:D sakalına yazık ama evet o konuda hak verebilirim :D
45 yaşında adam neyine sakal adam ne kadar gamsız ya o kadar pofidik pofidik yanaklar benim yanımda yatsa her tarafını ısırırım 😃
:D lan pofidik yanak diye verdiğin tüy dökücü parasına yazık :D
Yok annemin yanakları pofidik 😃 tüy dökücü onayına parası değil de malum onu karttan alamıyorum nakit ayarlamak problem oluyor
:D çok mu gidiyor tüy dökücüye ne kadar veriyorsun aylık
100 gidiyor 150 gidiyor aylık değil ya 3-4 ay gidiyoro değil problem man nakit para olmuyor genelde kartla alışveriş yapıyorum umarım onları karttan alamam bir de o kadar tüy dökücü işte al eve getir kimse gelmeden karıştır kremlere koy problem oluyor
sırf babanda sakal istemiyorsun diye yaptığın iş çok stres dolu vallaha :D karttan bankamatiğe git nakit al işte rahat edersin
Evet ya çok stres dolu gerçi artık bıraksam olacak da 3 günde bir tıraş oluyor adam dökülen sakallarını görmektense 😃
ya bi gün isyan edip kesmezse kalsın öyle 2-3 kılda olsa dese ne olacak :D
Ya zaten sakallarını hiç elleme s uzayacak da adam illa uzasın diye krem sürüyor O da dökülüyor 😃
hadi diyelim kremi de bıraktı sakalı da kesmiyor :D başka yöntemin var mı
Allah korusun şimdilik yok olmadı yemeğine uyku ilacı atar ben tıraş ederim 😃
oha cidden bunu yapar mısın be :D ee annen ya da evden biri elbet görür yani bunu onu ne yapacaksın :D
Evet yaparım sakal bırakmayacak o kadarMinareyi çalan kılıfını hazırlar olmadı annemleri bir yere gönderirim O zaman yaparım 😃
uyku ilacını kolay bulacağını sanmıyorum ama senden de korkulur :D
nedenmiş o eczaneler uyku hapı dolu hem Ayrıca ben kararımı değiştirdim artık tüy dökücü krem yerine hani şu tüyleri yok eden biyoder var ya onlardan kullanmayı düşünüyorum deneyeceğim eğer bir problem çıkmazsa onlardan koyacağım en azından kökten kaybolur
oha o kökten mi yok ediyor :/ öyle bi şey çıkarttılarsa güzel bi şey ama baban için üzücü :D uyku ilacını herkese vermezler gibi öyle biliyorum da ondan dedim
Evet hep reklamları var istenmeyen tüylere bitkisel çözüm diye ama çok pahalı onu da geçtim hani krem de renk değişimi falan koku olursa babam anlar onu deneyeceğim uyku hapı eczane sapmasa bile birinden bulurum ben
ee uyku ilacını versen annenler gelince de uyanmazsa ne olacak annen anlar o zaman :D
Ahshs 😃😃 Ya annemler bazen yasına gider eve bakmaya bir iki günlüğüne o zaman yaparım adam iki günde uyuyacak değil ya
o zaman rahat olur işte :D hem sesi kesilir kendin takılırsın hemde rahat rahat müzikle traş edersin :D kardeşin falan değilim iyi ki ya valla korkulur bu kadar planlar
Ahshdgs sen bana söz vermedin mi o sakalları kesilecek diye
ama her yerde deme bunu bak utandım :D tamam sözümü tutucam istersen kontrol et istersen de o kökten bitiren ilacı kullanabilirim ve bunu da kontrol edebilirsin :D sen bilirsin tabiki de
Ahdhdhd 😃😃😃 şuna bak ya saklandı Allah'ım gel de ısırma
:D kardeşin olaydım da ben de o tüy dökücüye maruz kalaydım yav böyle ürpertici oluyor cansu abla :D
Sana tüy dökücü falan dökmezdim direkt vallahi döve döve tıraş ederdim 😃
ama niye yaa :D şiddetle neden dövüyorsun ki abla :D
Ne yapayım tüy dökücü zahmetli oluyor stresli oluyor 😃
eee sen beni döverken benim elim armut mu toplayacak kaçarım durmam :D
Bağlarım ben de seni 😃 İrem ben de sana vurdum dövüşürüz dersin diye düşündüm
ee bağlarken de işte durmam o zamanda bağlayamazsın :D ire mi irem kim yav hem ben kızlara vurma olmaz öyle şey
Ahshs pardon İrem araya karışmış v😃 kız erkek diye bir şey yok vallahi bir insana vuruyorsa Sen de vurursun mecbur bizim annemle saç başa kavga ettiğimiz çok tür 😃 ben de sana bir tane takarım gr yapışırsın kalkmaya çalışıncaya kadar kadar bağlarım
pasdokgopsd olur öyle şeyler :D cidden bağlarsan yapacak çarem kalmaz ama her zaman da bağlayamazsın gibi anlarım bi süre sonra :D
Uyku hapı ne güne duruyor sevgili kardeşim 😃
uff onu unuttum hemencik ya :/ uyku hapını bana da içirirsen cidden yapacak çarem kalmıyor ya cımbızla bile çekersin tek tek :/
Ahsgs 😃 Evet bak bu harika Peki hatta epilatörle bile alabilirim
:/ valla senin eline düşülmez düşende inşallah tüy dökücü ile düşer uyku hapı ve ip ile bağlanırsa yandı :/
O yüzden mi bana kardeş yapmadılar dersin 😁
bu huyunu bilselerdi düşüncesini bile unuturlardı sanmıyorum yani :D ama hadi oldu diyelim kardeşin ona şimdiden geçmiş olsun :D
Şuna bak ya 😃
eee ama doğru :D ben bile burdan korkuyorum senden aynı bina da bile olsak altıma edebilirdim :D
Neden ama ben yamyam mıyım
yokta sakal düşmanısın diyim :D
Sizde suratınıza kılla gezmekten ne anlıyorsunuz kılda keramet olsaydı tabakhaneye Nur inerdi
:/ güzel duruyor diye şey ediyoz biz cansu abla
Etmeyin 😡😡
söyle o hiç çıkarmayan kökten bitiren kremi kullanırken sana foto atıyım inan artık bitireceğime :D
Tamam biiyoder kullanacaksın
hangi şeyini kullanıcam bi modeli falan var mı
O kadar sana ben de bilmiyorum daha araştırıyorum Sen kökten bitirme ne gerek yok tıraş olsan da yeter
günlük mü olmam lazım cansu abla :/
Vücut olayla sakalların az çıkıyorsa iki günde bir çok çıkıyorsa her gün
çok çıkıyor kıl tüy vücutta çok :/ hep diyorum kesicem diye de abla kontrol etsen cidden olur mu?
Bak yakalarsan hep cımbızla sökerim 😃
tamam kabul :D 1 gün bile geçirmeden traş olucam ama kontrol et yoksa üşenir bırakırım :/
Aferin sana 😃
nerden kontrol ediceksin cansu abla :D
Ben ederim kuşlara söyler bana 😃
yalan söylerse nerden bilicen
Kuşlar yalan söylemez yalan söyleyen olursa kavurma yapar yerim
:/ tüh be kaçış yok desene
Aynen öyle 😃
:D :D :D
Şu an kör olabilirdin şanslıymışsın. Deniz Akbulut diye bir yeşilçam oyuncusu kör oldu
Amam metil alkollü kolonya içmiş. Ucuz kolonya
Allah korusun ya ben nasıl kolonya isteğimi de bilmiyorum ki 😃
tamam bide şimdi bi daha iç bu sefer tütün kolonyasını dene
Ahshs 😃 daha önce ne kolonyası içiyordum peki
Limon mu içiyordun ben içmedikleri hiç
Ya bilmiyorum hani böyle herkesin genelde kullandığı kolonya değişik parfüm da değil yani
Ben tütün kolonyası severim limondan daha iyi
Kolonya ya da hayır hatırladığım tek şey acı olmasıydı
Metil alkol zehirlenmesi
İyi ama alkol içenler zehirler mi yorkie
Icilen alkol etil alkol
Yyyaaaa peki
Sende az haylaz değilmişsin 😃😃
😃😃😃 canım bir ağız tadıyla kolonya içemeyecek miyim ben
Yarasın 😃😃
Ahsgs 😃😃 annem bir bırakmıyordu ki
Ahdsdgd 😊
Şimdi de içiyor musun?
Düşünmedim dersem yalan olur 😃
😉😉😉
Mahkemeyi ne yaptın😀
20 Nisan da girdik işte ertelendi
Hayırlısı bir avukat tut kendine tek girme sakın
Avukatlarımız var yardımcı oluyorlar da işte adalet sistemi yavaş
Peki yaşıyor musun hâlâ?
Evet
Hayır sakın inanma! ruh bu ruh 👻
Ahahsaha
Eyy ruh geldiysen bi işaret verr 😂😂🤪
@Sevgiiyileştirir bbbböööö
Ahahahaahahhahahh öldümmm😂😂😂😂
😂😂😂🤦🏼♀️
Hayır çok yararlıdır kolonya. İç gitsin.
Bir keresinde hiç unutmam bir tanıdığımızın çocuğu idrarını istiyormuş ben de bunu duyunca ayine kadar iğrenç falan demiştim annem Sevim içtiğinden daha kötü değil demişti
Iç iç bana da yolla jsja
Knk bi duble Kolonya yok yok mezeye gerek yok 😂😂
Dalga geçmeyin ya 😃
Ne var kızım bende hayatım da icki içmedim ne olcak iç kolanyanı ohhh sağlığına bu arada instayı hala vermedin
Allah'ım yarabbim ya 😃
Hahajajakajaja bir şey diyecem arkadaş olarak eklermişim burdan 😂
Söyle hadi söyle 😃
Neyi söyliyim
Burdan ekle güzelim benim instayı boşver 😉 o sonralarda ben şaka yapıyordum
Ama eğerdi bir yerde denk gelirde kafeye felan gidersek sakın kolanya getirme çay felan içeride
😂😂😂😂
Ahahahs buyurun ne alırsınız ben bir şişe kolonya alayım 😃
Hahahhahah ayn ayn Neli olsun Limonlu gül sulu olanından var 😂😂😂
Zehirlenirsin
Gerçekten mi
Tabikide bundan olenler var olursunde
Ciddiyim
Annemler bu kadar o yüzden tepki gösteriyordu
Tabikide beni annem teyzem eczaci cok yapardi ordan biliyorum
Peki sal anladım
Sağol
Bünyeye çok yararlı