Merhaba; Ben 4 Mart 'ta regl olmaya başladım ve 24 marta kadar ilk defa bu kadar uzun kanamam oldu ve doktoruma gittim bana duphaston ilacını verdi 10 gün kullandim ve bana 1 hafta sonra regl olucagimi söyledi ilacım 30 Mart 'ta bitti 31 Mart 'ta çok ama çok açık sadece lavaboya gidince leke halinde pembe akintilarim oldu 3 gün ama sık değil aralıklı ve ardında göğüs ağrılarım başladı çok hassaslasti ve uyku halim çok fazla başladı sabahları uyanınca mide bulantım çok az oluyo ve korunmasız ilişki yaşadık 25 ve 28 Mart tarihlerinde özel olarak denedik ve bazen kramplarim sancılarım oluyor sizce neden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4 marttan 24 marta kadar 20 gün mü dürdü
Evet ilk defa bu şekilde oldum
Alla alla 20 gün regl sürer mi ilk defa duydum
Benimde ilk deva basima geldi doktorum baktı da herhangi bir kistim vs hiç bir sıkıntım yok
Evli misin sürekli mi geldi ara ara mı
Evliyim ilk başta ara ara geldi son zamanlara doğru normal geldi sizce şu an hamilemiyim
Hamile olma ihtimalin var çünkü reglinden 1 hafta sonra korunmasız ilişkiye girmişsin ama regl döndüm normal değil o arda tumurtan gelişir mi bilemem
Evlilik sonrasi kilo aldım doktorum içimde yağ bebesi gordugunu söyledi ve kanamayı onun yapabileceğini söyledi ve verdiği ilaç zaten bebek istiyorsan tutuyormus
Yağ bezesi
O zaman olabilir biraz bekle test yaparsın bebek istiyorsanız eğer şu arada yumurlama dönemin denemeye devam edin bence
Ediyoruz ben size o dönem içerisindeki ilişki günlerini yazdım daha sonra tekrar girdiğimiz ilişkiler oldu korumasiz
Ve son zamanlarda akıntılarım başladı hiç akıntim olmazdı benim
İyi belki döllenme zamanında akıntılar olabilir o yerleşme zamanında felan
İnşallah dediginiz gibidir sagolun
Öyledir biraz zaman sonra test yap haber ver çalışmalara devam edin ama
Tamam sağolun
Ne demek
Merhaba son durumunuz nedir?
Hamile dehilsin
Neden böyle oluyor peki?
Hamile kaldın mı merak ettim
Yıllar olmuş
Olabilir 😂