Sayın hocam kolay gelsin. Başlıktaki gibi oluşumlar mevcut ağrı yok ancak görünüş olarak bu beyaz noktalar penisimin kökünde yoğunluk göstermekle beraber çeşitli noktalarda belirginleşmeye başladı. 6 aydır var aslında ama ben fırsat bulamadım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Penis derisi üzerindeki beyaz lekeler her zaman endişe verici değildir. Bu lekeler genellikle birkaç gün ila birkaç hafta içerisinde kendiliğinden kaybolur.
Penise ortaya çıkan beyaz lekeler birkaç haftadan daha uzun süreli olursa veya ek semptomlara yol açarsa bir doktora danışmanız yararlı olacaktır.
Peniste beyaz lekeler veya noktalar ile birlikte şu belirtileri far kederseniz daha erken zamanda bir doktorlar görüşmelisiniz:
Peniste ağrı
Penis başında veya gövdesinde şişme
Peniste kızarıklık
Kuru ve çatlamış deri
Döküntüler
Peniste ortaya çıkan beyaz lekelerin kümelenmesi
Lezyonlarda zamanla ortaya çıkan değişiklikleri
Kaşıntılı peniste beyaz lekeler21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılOnlar bisey degil knak tüyleri bittiği yerde çıkıyor çok ufacık anlıyorum ne dedigini takma tırtıklı dah i:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılO köklerde olan şeylerden değil bu yaa. Bu değişik moruk. Kozmetik kusur gibi
- +1 yıl
La degil doğruluyordum ben anlıyorum ne dediğini.
+1 yılson bir kaç ay ya da yılda cinsel ilişkiye girdin m?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
eğer kişide bulaşıcı hastalık varsa sizi de bulaşma ihtimali var hemen acile gidin.
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankam dediğin şey büyük ihtimalle hirsuit coronae glandis. O dediğin şeyler de lezyon. Herhangi bir tehlikesi yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaktım buna da internetten ama buna da benzemiyor ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Geçmiş olsun o zaman. Bir dermoloğa gitmeni tavisye ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisiyle dikkat çeken, çekmeye çalışan acemi çapkın.
00 Yorumla
+1 yılBunu bize ne soruyon, doktorluk iş bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilene sordan dermatologa yazmıştım ama buraya attı yine anlamadım zaten.
+1 yılGenital siğiller olabilir yani hpv virüsü
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkürler. Bahsettiğiniz hastalıktan farklı görünümde benimkiler. Tabii değişik formda kendini gösterir mi bilmiyorum ancak internetteki görünüşünden farklı olduğunu söylemeliyim
Doktora danışın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım