Merhabalar canım arkadaşlarım yıllardır Chrchill adıyla bildiğimiz ve severek tükettiğimiz Limonlu Sodanın faydalarını saymakla biteremeyiz. Limonlu sodaya birazcıkda Tuz ilave edince ortaya bilmemiz gereken şahane değişiklikler ve vücuda müthiş faydaları ortaya çıkıyor.Yemeklerden soda tüketmek hem keyifli hemde çok faydalı. Mide hazmımızı kolaylaştırırken içerisine limon sıkarak faydalarını ikiye katlıyoruz. Bu sorunun detaylı anlatımlı cevabı için sizleri şöyle alabilirmiyim lütfen tıklayın ve gelin.. LİMONLU SODAYA TUZ ATINCA BAKIN NELER OLUYOR.
Limonlu sodaya tuz katınca neler oluyor bakalım mı?
Bir bilen olmak için Milliyet’in internet sayfasında 10/12/2020 saat 12.45’tw yayınlanmış birebir aynı fotoğrafı kullanarak bir bilen olunuyorsa bu iyiymiş kopyla yapıştır Neden fazlasının zararlı olduğunu mide boşluğunu genişlettiğini aç karına içilince mideye zarar verdiğini sindirim sistemine zararlı olacağını neden belritmiyorsunuz? reflüsü olanlara ve hamilelere ola zararlarını beden anlatmıyorsunuz? bari kendiniz bir fotoğraf ekleseydiniz bende sizi ifşa etmezdim
Youtubedan takipteyim. Burda da eski üyeyim lâkin hesabım yeni. İlk zamanlar abartı buluyordum sizi sonradan pek sevdim. Bitkisel Tedâvi, kürler derken formüllerim çok ancak yeni ve çok daha etkili bir formül arayışındayım.
Yağ yakıcı, ödem giderici yeni ve daha etkili bir tarif önerebilir misiniz?