Arkadaşlar selam.
Doktorum ve psikologuma hediye olarak kitap ve içine de onlara özel ayraç yaptirdim ve onu koyacağım. Normalde doktor ve hasta arasında bir sınır olduğu için düşündüm de hediyemi kabul ederler mi sizce? Biraz araştırma yaptım, maddi değeri olmayan ve ufak şeyleri kabul ederlermiş. Onlar da kitap okumayı çok seviyorlar zaten. Hem onlara özel ayraç da yaptırdım. Kabul ederler değil mi? Çok uzun süredir tedavimde olsun başka şeylerde olsun çok büyük yardımlari oldu. İçimden geldi, korkuyorum ama kabul etmezler diye. Diyetisyenim de dedi kabul ederler neden etmesinler, doktorlar da mutlu oluyorlar zaten böyle şeylerde dedi. Sizce? :))
Doktorum ve psikologuma hediye olarak kitap ve içine de onlara özel ayraç yaptirdim ve onu koyacağım. Normalde doktor ve hasta arasında bir sınır olduğu için düşündüm de hediyemi kabul ederler mi sizce? Biraz araştırma yaptım, maddi değeri olmayan ve ufak şeyleri kabul ederlermiş. Onlar da kitap okumayı çok seviyorlar zaten. Hem onlara özel ayraç da yaptırdım. Kabul ederler değil mi? Çok uzun süredir tedavimde olsun başka şeylerde olsun çok büyük yardımlari oldu. İçimden geldi, korkuyorum ama kabul etmezler diye. Diyetisyenim de dedi kabul ederler neden etmesinler, doktorlar da mutlu oluyorlar zaten böyle şeylerde dedi. Sizce? :))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kabul eder, teşekkür ederek verirsen eğer teşekkür amaçlı olduğunu anlayıp yanlış anlamaz.
Psikologlar, psikiyatrlar, psikolojik danışmanlar terapi yaptıkları, konutşukları danışanlarından hediye kabul etmezler. Mesleği gereklilik.
Evet onu düşündüm fakat sorusturdugum zaman ufak tefek şeyleri (kitap, çiçek gibi) maddi değeri olmayan ama manevi olan şeyleri kabul ederler diyordu. Birkaç psikologa da sordum onlar da kabul ederler dedi. Şimdi üzüldüm ya kabul etmezlerse diye..
Yani bu kişiden kişiye göre değişir sanırım. Ben de pdr okuyorum hocalarımdan öğrendiğim bu oldu. Ama dediğin gibi manevi bir hediye kabul edilebilir.
Dediğim gibi çok yardımları oldu ve aramız gayet iyi, kitap götüreceğim ve ayraç, abartılı bir şey olsa elbette kabul etmezler. Umarım ederler. Teşekkür ederim görüşünü belirttiğin için. 💙
Ederler inşallah. Rica ederim, ne demek 💖
Tanidigim psikolog yok ama, annem psikiyatri hekimine çiçek almişti benim doktor olduğumu bildiği halde almak istemedi, meslektasiz diye geri de ceviremedi, bir daha hediye getirmeyin lütfen diyerek aldı. Psıkiystristler almiyor hediye onu biliyorum
@drburakmert gerçekten mi, ama ben çok istediğim ve sevdiğim bir kitabı hediye etmek istedim, ufak bir şey olursa kabul eder diye düşündüm. Hazır bile hediyesi. Kabul etmez mi yani 🥺
Götürüp bir şansini dene hazirmişta zaten hediyesi ne kaybedersin, ama kabul etmezse israrci olma o konuda çok titizler çünkü
@drburakmert şu an elim ayağım titriyor gerçekten anksiyete tuttu ağlayasim geldi ya kafaya taktım
Neden kafaya takıyorsun ki gidip hediyeni vermek istersin, kabul ederlerse ederler, etmezlerse bile çok sevinirler sen ince düşündüğün için, güzel düşündüğün için. Gidip dene bak bakalım neler oluyor. Kafaya takacağın bir şey yok 🌸
Haklısın kuzum biliyorum ama gerginim işte
Gergin olman doğal ama şu an bir şey düşünme sonucunu bilmiyoruz çünkü. Senin hediyeyi düşünmen yeterli, çok mutlu olacaklardır.
Aynen sonucu bilmiyoruz ve belki kabul edecek bizim yüzümuzden gerilme yok yere
@drburakmert ben bu tarz şeyleri aşırı kafaya takıyorum maalesef ama kabul edebilirler de, kitap sadece olumsuz yönden bakmamaliyim 🌸 teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için 🦋
Rica ederim ne demek, umarim kabul eder, senin adina çok mutlu olurum
Ne vakit kaybı, istediğinde yardımcı olurum herhangi bir sorun için elimden geldiğince 💖
Babaannem ameliyatını yapan cerraha kuyu kebabı getittirdi memleketten. Hayır demedi, aldı. :))
Hatta tam bayılma aşamasında sarımsak istemişler kadından. 😂
ya çok iyi :D
Eder tabii ki
Yaa gerçekten mii, bu beni çok mutlu etti. Teşekkürler görüşün için. 🌸
Rica ederim bal