Diğer Orası çürük mü yani kararma mı var kavis gibi duruyor lütfen bakar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar biraz yakın bakarmısınız atamıyorum yenisini ama çürük dediniz çoğunuz boşluk gibi değil mi Güncellemeler+1 yıl ... Orası çürük mü yani kararma mı var kavis gibi duruyor lütfen bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Çürük gibi bi doktora görün benim de iki diş aramda çürük var ilerlemeden yaptırmak istiyom ama devlet bakmıyor özelde pahalı geliyor 0 7 Yorumla _BeBeRuhii_ +1 yıl Çürükse röntgende çıkar zaten hemen değilse lekedir temizlet çürüğe çevirmesin ilerde diş ipi kullan Yorumla Soran +1 yıl Çürük değil sanki ya bidaha aticam bakarmısınız Yorumla _BeBeRuhii_ +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Atamıyorum yarına kadar Yorumla _BeBeRuhii_ +1 yıl Hızlıresimden at yükle linkini yapıştur Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor o Yorumla _BeBeRuhii_ +1 yıl Hızlı resim yaz google tıkla fotoğrafı yükle linki çıkar onu kopyala yapıştır buraya Yorumla
zenginbiradam Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Çürük. Çektirip platin köklü implant yaptırabilirsin. 0 22 Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Platin köklü implant ne dayı :D Yorumla AddrenaliN +1 yıl Zengin olduğun belli Benjamin amca küçük bir çürük için kocaman dişi çekip platin implant takmakta neyin nesi 😅😂😁 Yorumla zenginbiradam +1 yıl @AddrenaliN Çok da mühim bi para değil ki. 10000 tl bişey, büyütmeyelim lütfen Yorumla AddrenaliN +1 yıl 😅😅 Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Ben implant ücretine değil koyduğu tanıya ve titanyum olan implanta platin demesine takıldım :D Dayı platin kaç para senin haberin var mı Yorumla zenginbiradam +1 yıl @bananickkalmadİ Yok. Kaç para? Yorumla AddrenaliN +1 yıl @bananickkalmadİ hocam profilde Benjamin amcanın resmini var adam gerekirse öyle yaptinuz dolar 7tl hatırlatayım 😁😂 sadece profil resmi 700tl 😂😂😂 Yorumla zenginbiradam +1 yıl @AddrenaliN 700 tl ne ya? O benim sevgilimin sandviç masrafını karşılamıyo Yorumla AddrenaliN +1 yıl 😂😂 haklısın bro biz fakirler ölelim 😁 Yorumla zenginbiradam +1 yıl @AddrenaliN Yok ya niye öyle diyosun. Yorumla AddrenaliN +1 yıl Ben işin girgirindayim 😅 Yorumla zenginbiradam +1 yıl @AddrenaliN Yine de deme öyle. siz olmasanız ben zenginliğimi nasıl anlicam? Kime göre neye göre zenginim dicem? Yorumla AddrenaliN +1 yıl Elon Musk a veya Jeff Josef e veya olmadı Ali Koç a göre 😅 Yorumla zenginbiradam +1 yıl @AddrenaliN Aliden daha zenginim ama Elon Musk benden daha zengin Yorumla AddrenaliN +1 yıl eee normaldir adam bitcoin ci ne de olsa 😂😁 Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Titanium un 5 katı, ki ben hiç görmedim gerçekten platinden bir implant, hep titanium du Yorumla zenginbiradam +1 yıl @bananickkalmadİ Titanyum fakir işi Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Bana platin olan tek bir implantın linkini at, Benjamin abinin uçurtmasının ipini boynuma dolarım. Ama kullanımda olacak, deneysel olmayacak Yorumla zenginbiradam +1 yıl @bananickkalmadİ Ben kişisel tercih olarak platinden yaptırıyorum. Titanyum daha ucuz ama fakir işi. Sen neden titanyum kullanıldığını biliyo musun? Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Osseoentegrasyonu yüksek olduğu ve bio uyumlu olduğu için Yorumla zenginbiradam +1 yıl @bananickkalmadİ Platin de aynı şekilde ama titanyum daha ucuz. O yüzden Yorumla bananickkalmadİ +1 yıl Tamam sen git özel yapım platin implant yaptır, yeter ki tüm hastalar senin gibi olsun Yorumla
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Orada çürük olmaz bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes yorumlara çürük yazmış ama yakından oyle görünmüyor Yorumla
bananickkalmadİ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Çürümüş, dişeti de içine doğru büyümüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çürük gibi bi doktora görün benim de iki diş aramda çürük var ilerlemeden yaptırmak istiyom ama devlet bakmıyor özelde pahalı geliyor
Çürükse röntgende çıkar zaten hemen değilse lekedir temizlet çürüğe çevirmesin ilerde diş ipi kullan
Çürük değil sanki ya bidaha aticam bakarmısınız
Tamam
Atamıyorum yarına kadar
Hızlıresimden at yükle linkini yapıştur
Nasıl oluyor o
Hızlı resim yaz google tıkla fotoğrafı yükle linki çıkar onu kopyala yapıştır buraya
Çürük. Çektirip platin köklü implant yaptırabilirsin.
Platin köklü implant ne dayı :D
Zengin olduğun belli Benjamin amca küçük bir çürük için kocaman dişi çekip platin implant takmakta neyin nesi 😅😂😁
@AddrenaliN Çok da mühim bi para değil ki. 10000 tl bişey, büyütmeyelim lütfen
😅😅
Ben implant ücretine değil koyduğu tanıya ve titanyum olan implanta platin demesine takıldım :D Dayı platin kaç para senin haberin var mı
@bananickkalmadİ Yok. Kaç para?
@bananickkalmadİ hocam profilde Benjamin amcanın resmini var adam gerekirse öyle yaptinuz dolar 7tl hatırlatayım 😁😂 sadece profil resmi 700tl 😂😂😂
@AddrenaliN 700 tl ne ya? O benim sevgilimin sandviç masrafını karşılamıyo
😂😂 haklısın bro biz fakirler ölelim 😁
@AddrenaliN Yok ya niye öyle diyosun.
Ben işin girgirindayim 😅
@AddrenaliN Yine de deme öyle. siz olmasanız ben zenginliğimi nasıl anlicam? Kime göre neye göre zenginim dicem?
Elon Musk a veya Jeff Josef e veya olmadı Ali Koç a göre 😅
@AddrenaliN Aliden daha zenginim ama Elon Musk benden daha zengin
eee normaldir adam bitcoin ci ne de olsa 😂😁
Titanium un 5 katı, ki ben hiç görmedim gerçekten platinden bir implant, hep titanium du
@bananickkalmadİ Titanyum fakir işi
Bana platin olan tek bir implantın linkini at, Benjamin abinin uçurtmasının ipini boynuma dolarım. Ama kullanımda olacak, deneysel olmayacak
@bananickkalmadİ Ben kişisel tercih olarak platinden yaptırıyorum. Titanyum daha ucuz ama fakir işi. Sen neden titanyum kullanıldığını biliyo musun?
Osseoentegrasyonu yüksek olduğu ve bio uyumlu olduğu için
@bananickkalmadİ Platin de aynı şekilde ama titanyum daha ucuz. O yüzden
Tamam sen git özel yapım platin implant yaptır, yeter ki tüm hastalar senin gibi olsun
Orada çürük olmaz bence
Herkes yorumlara çürük yazmış ama yakından oyle görünmüyor
Çürümüş, dişeti de içine doğru büyümüş
Çürük , dişçıye git
çürük gibi duruyor