Çocuk & Ebeveyn Gebelik Hemogram testi okuyabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar , doktorum B-HCG ye bakmamı istedi ancak test sonucum B-HcG yok. Gebelikle ilgili bir test bakar mısınız? Yarın gideceğim ama yarına kadar merak ederim.. Gebelik Hemogram testi okuyabilir misiniz? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OzZznn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu hemogram burdan gebe olduğunuz anlaşılmaz bHcG lazım 2 7 Yorumla Soran +1 yıl O zaman bunlar yanlış test mi yaptı? Yazmıyor burada. 2 saattir bakınıyorum anlamadım.. Yorumla OzZznn +1 yıl Başka test yoksa yani öyle Malesef bu test her hastadan istenir ama bHcG de ayrıca istenmiş olması lazımİyice bakın bazen geç giriliyor sisteme Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 2 tüp kan alındı belki ayrı ayrı girerler onları.. Yorumla OzZznn +1 yıl Aynen öyle oluyor alınmıştır muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Şimdi düştü sisteme..Teşekkürler yardım için.. Beta-hCG (total hCG) ▲24580.9 mIU/mL 0- 5 Yorumla OzZznn +1 yıl Kaç haftalık? Bu değere göre gebe olmalısınız Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum artık onu da yarın öğrenirim.😊 Yorumla
Haerynn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Yorumlarına bakarak seni tebrik ederim, son adetinin ilk gününü biliyorsan kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin yarını beklemeden 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen Mpv degerinden bakılabiliyor o degere gore ise hamilesin 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E nabızdn bak bi bakalm Yorumla Soran +1 yıl E nabızdan görülmüyor buradan bakacaksın dedi doktor. Gerçektende e nabızda yok , yeni sistem sanırım. Labim. sağlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlısı neyse o olsun Yorumla Soran +1 yıl Şimdi düştü sisteme.. Beta-hCG (total hCG) ▲24580.9 mIU/mL 0- 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebriklerr 🙏😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim.😊 Yorumla
Ceylin_umay Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Son durumunuz ne acaba üzerinde. Bayağı bir zaman geçmiş ama bende şu an aynı durumu yaşıyorum neden beta hcg yazmıyordu öğrendiniz mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu hemogram burdan gebe olduğunuz anlaşılmaz bHcG lazım
O zaman bunlar yanlış test mi yaptı? Yazmıyor burada. 2 saattir bakınıyorum anlamadım..
Başka test yoksa yani öyle Malesef bu test her hastadan istenir ama bHcG de ayrıca istenmiş olması lazım
İyice bakın bazen geç giriliyor sisteme
Olabilir 2 tüp kan alındı belki ayrı ayrı girerler onları..
Aynen öyle oluyor alınmıştır muhtemelen
Şimdi düştü sisteme..
Teşekkürler yardım için..
Beta-hCG (total hCG) ▲24580.9 mIU/mL 0- 5
Kaç haftalık? Bu değere göre gebe olmalısınız
Bilmiyorum artık onu da yarın öğrenirim.😊
Yorumlarına bakarak seni tebrik ederim, son adetinin ilk gününü biliyorsan kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin yarını beklemeden
Bazen Mpv degerinden bakılabiliyor o degere gore ise hamilesin
E nabızdn bak bi bakalm
E nabızdan görülmüyor buradan bakacaksın dedi doktor. Gerçektende e nabızda yok , yeni sistem sanırım. Labim. sağlık
Hayırlısı neyse o olsun
Şimdi düştü sisteme..
Beta-hCG (total hCG) ▲24580.9 mIU/mL 0- 5
Tebriklerr 🙏😊😊
Teşekkür ederim.😊
Son durumunuz ne acaba üzerinde. Bayağı bir zaman geçmiş ama bende şu an aynı durumu yaşıyorum neden beta hcg yazmıyordu öğrendiniz mi