Acnelyse roaccutane acnegen aknetrent vs. bilimum sivilce kremi ya da hapı kullanan var mı? Bana yardım eder misiniz?

Özet geçmek istiyorum ama bakalım :) Şimdi ben yüzümdeki 3-5 sivilceyi ağdayla baya baya arttırdım. 1 yıla yakındır bu sorunum var. Doğal ve kozmetik ürünler bir halta yaramadı. Tetradox clindoxly vs verdi doktor. Onlarda pek bir etki etmedi. Eh işte diyelim. Az bir şey. Doktor değiştirdim azitro ve benzamycin verdi. 1 ay sonra gel olmazsa sonbaharda roaccutane ya da aknetrente başlarız dedi. Benzamycin hiç fena değil. Azalttı diyebilirim 1 hafta olmasına rağmen ama o kadar fazlaki iz ve sivilce bu kremlede geçmesi zor. Aknetrentede hemen başlamak istiyorum ama bir o kadar yan etkisi var tırsmıyor değilim. Hemde yüzümdeki tüyleride alamıyorum. Hem tüy hem sivilce sıkıntısı. Hangisini önce halletsem bilemiyorum. Sivilce tedavisi sırasında lazer şu bu yasak. Vücudumdada çıkmaya başladı sivilceler. Belki daha değişik bir şey önerirsiniz? Acnelyse soyuyormuş baya o nasıl? Ne yapayım ben?
Acnelyse roaccutane acnegen aknetrent vs. bilimum sivilce kremi ya da hapı kullanan var mı? Bana yardım eder misiniz?