En İyi Egzama Kremleri
Egzama toplumda sıkça görülen cilt hastalıklarından biridir. Kızarıklık, kaşıntı, şişlik, veziküller gibi belirtilere sahipseniz egzamanız olabilir. Bu tarz belirtileri gösteriyorsanız dermatolog randevusu almanız faydalı olacaktır. Birçok farklı faktörden tetiklenebilen egzama, reçete edilen kremler ile kontrol altına alınabilmektedir.

EUMOVATE KREM
Eumovate krem, egzama hastalığında oldukça tercih edilmektedir. Egzama hastalığının yanında birçok cilt problemine ve deri hastalığını tedavi etmekte de kullanılır. Eumovate krem, şişlik ve iltihaba sebep olan kimyasalların etkisini azaltır. Şiddetli kaşınmalar içinde kaşıntı önleyici etkisi ile rahatlama sağlar.

DERMOVATE KREM
Dermatologlar tarafından sıkça reçete edilen bir kremdir. Dermovate krem genellikle sedef ve egzama belirtilerini azaltmak ve tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Kısa sürede kaşıntı ve kızarıklığı iyileştirmesiyle egzama için en iyi kremlerden biridir.

SUDOCREM
Sudocrem, bebekler için pişik kremi olarak kullanılmasıyla bilinir. Ancak kuruluk ya da egzama gibi cilt sorunlarına etkisi de oldukça fazladır. Pişik kremi olmasına rağmen içeri sayesinde egzama gibi birçok cilt problemine de iyi gelen bir kremdir.

ADVANTAN KREM
Advantan krem, dermatologlar tarafından her türlü egzama için önerdiği bir ilaç olduğunu söyleyebiliriz. Egzama hastalığını tedavi eden mucizevi kremlerden biridir. Advantan krem, alerji önleyici ve iltihap azaltan etkisi ile egzamayı tedavi eder.Doktor tarafından önerilerek kullanılması gereken bir kremdir.

Sante Plus Onarıcı ve Yatıştırıcı Cilt Bakım Kremi
Sante Plus Onarıcı ve Yatıştırıcı Cilt Bakım Kremi, içeriğinde bulunan bitkisel yağ asitleri sayesinde ciltte kuruma, kızarıklık ve kaşıntıya karşı etkilidir. Bu etkisinden dolayı ciltte görülen egzaman, dermatit ve kurdeşen gibi cilt hastalıklarında da kullanılmaktadır. Cildinizdeki problemlerin azalmasına yardımcı olur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEnsemde vardı Saç dersine girdi bir krem verildi ama etkisi 2-4 hafta sürüyor sonra dayanamayıp yine kullanıyorum bu illet geçmiyor duş alsan biraz rahatlıyorsun saçta olduğu için millet pasaklı sanıyor dışarıda da kaşıyamıyorum iyice psikolojimi bozdu
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Benim de psikolojim bozuldu valla
- +1 yıl
İlaç veriyorlar ama rahatlatır sadece egzama iyileşiyor mu bilmiyorum eczaneden normal bir egzama kremi alabilirsin geçmiş olsun sanada
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☹️
+1 yılEgzama için çok iyi bir dermatoloğa görünmelisin. İnsanı ömrü boyunca takip eden, iyi tedavi görülmezse berbat yerlere giden lanet bir hastalık. Tek çözümü cildiyeye görünmen. Sakın burada yazan ilaç isimlerini gidip alma.
00 Yorumla
+1 yılBende var geçmiş olsun öncelikle stres yapma azalt advanten krem kullan bayya iyi
17 Yorumla
Soran+1 yılGeçti mi seninki bu kremle
- +1 yıl
Ya geçiyor tabi hemen. Hemde bir doç dr vermişti bana bu kremi ama işte 1 ay sonra garantisi yok tekrar edebişir
Soran+1 yılSenim egzaman nasıldı pekii? Benimki gibi miydi
- +1 yıl
Yok kaşıntı böyle hep kepekli kanatıyorum kaşınıp böyle seninki gibi değil bneim dsha farklı
Soran+1 yılBenimki de çok kaşıntı yapıyor
- +1 yıl
Ben bıktım artık her akşam sırtım kanatana kadar kaşıuorum yani baya doktpra gittim hep dediler başka şeyle ilgilen ilaç sadexe azaltır yani kaygı stres azaltmak lazım ama adventen kullan baya iyi
- +1 yıl
Benim yüzümde sacndiplerimde oluyor çok kaşınıyor kıpkırmızı yaz kış aynı sürekli oluyor olduğu için yüzde de olunca fondetenle kapatmak zorunda kalıyorum geçene kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Daha öncede görmüştüm sizin bu egzama sıkıntınızı. Egzamanın şu an yüzde yüz kesin çözümü yok. Geçer fakat yeniden tekrarlıyor. Sinir strest yapılmayacak ancak bu şartlarda nasıl yapılmayacak bir muamma. Size tavsiyem şu krem bu merhem değildir. Bana iyi gelen size kötü gelebilir. Uzman hekime başvurup bir detaylı muayene olmalısınız.
20 YorumlaAdvantan krem kullan. Kaşıntı için de Bephanten Sensiderm...
10 Yorumla
+1 yılEczaneye gidip Advanta kremi alıyorsun, 3 güne hiçbirşeyin kalmıyor. Ama egzama bu tekrar nüksedebilir aynı yerde veya farklı bir yerde.
15 Yorumla
Soran+1 yılDermovate nasıl pekii
- +1 yıl
Bilmiyorum, ben kullandığım fayda gördüğüm kremi öneriyorum, duyduğumu değil
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
Soran+1 yılAdvantan yazdı doktor bana da ve geçti 3 güne çok şükür
- +1 yıl
1 ay oldu inanamıyorum, daha dün gibi. Geçmiş olsun kremi bırak ve egzama bölgelerine doğal bitkisel yağ sür, herhangi biri olabilir farketmez
Duştan sonra saçlarını hemen kurut. Kuruttuktan sonra kantaron yağı sürmen yeter. Kantaronun yaraları iyileştirme özelliği var ve egzamanın üzeri ne kadar sürede yağlı durursa o kadar hızlı iyileşir. O yüzden kuru ve ıslak durmasına izin verme.
20 YorumlaBu kremin iyi olduğunu duydum ve gördüm. Kullanmanı tavsiye ederim
60 Yorumla
+1 yıl(Expigment , advantan, acnelyse) bu 3 kremi al üçünü de avuç içine biraz biraz sık karıştır ve egzama olan yerlere sür ama hergun değil 1 gün kullan birgün ara ver öyle devam et 1haftaya kalmaz iyileşir
15 Yorumla- +1 yıl
Hocam benimde bi sorunum var banada bir reçete yazarmisin
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
@Bulutsencer sorunun ne bilemem ama sevmek ve sevilmek en iyi ilaçtır.
- +1 yıl
Sevilmeyi pek bilmem ama sevmek çok güzel
Doktora gittinmi bilmiyorum ama ben elimdeki egzama için bioderma atoderm krem kullanıyorum ama seninki kadar kötü değil senin baya ilerlemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğimde de egzema var mustela stelatopia serisini kullan bebek şampuanı ama emin ol çok iyi geldi şampuanını al a vücut için ve kremini al iyi geliyor
10 Yorumlaknk tüm ciltler aynı değildir başkasına iyi gelip sana önerdiği krem sana iyi gelmeyebilir cildiyeye gitmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben de öyle düşünüyorum
Advantan ı fazla kullanma... kortizon içerikli bir kremdir. sık kullanım sonucu deride incelmeye sebep olur...
00 Yorumla
+1 yılDefne yağı, kantaron yağı ve zeytin yapı karışımı iyi gelebilir. Kremler kortizonlu olduğu için dr tavsiyesi olmadan kullanmamanı tavsiye ederim.
00 YorumlaEgzama
Soluk kesici kin. Zihinsel patlamalar. Bunlar yüksek ihtimal sebebler. var mı sende?016 Yorumla
Soran+1 yılSoluk kesici kin derken
- +1 yıl
En büyük bendede sebei stres allah belasını versin bu egzamanın
Soran+1 yılVar ama aşırı değil
- +1 yıl
Olabilir demek ben 4 yıldır anlamıyorum 🙂@kayla96
- +1 yıl
Simdi anladin Elhamdulillah. Sunu söylim size, kremler falan vs. Hepsi disdan tedavi yani kökteki sorunu cözmedikce sürekli yeniden gelcektir. Krem sürersin gecer sonra yine cikar döngü gibi. Döngüden kurtulmak icin kökteki sorunu hal etmek lazim. Her rahatsizlik icin bu böyledir.
- +1 yıl
Evet @kayla96 krem geçiriyor ama 1 hafta sonra yine benim stressel egzama dkktorda demişte bunun ilacı sensin ama ben nssıl yok edecem bu stresi kaugıyı takip atarmsın konuşsak
- +1 yıl
Gerçektenmi diyorsun sen beni bu dertten kurtar varyaaa lütfen yazarmsın kayla bana
Soran+1 yılKayla mesleğin nedir
- +1 yıl
Kayla gitti ya vala hangi ildeyse giderim geçireceğini bilsem
- +1 yıl
Size ancak söyle yardimci olabilirim, YouTube ‚dan Abdullah Canitez Hocamizin kanalina bakin cok yardimci olcaktir size.
https://youtu.be/OACsVxpPZhA - +1 yıl
Neden kayla bizle irtibat etmiyon başka senin bize önerin yok mu konuşsak merak ettim nasıl bir tedavib var
+1 yılEvet benim de bir numaralı sorunum
Bephantol ün kaşıntı kremini kullandım biraz geçirdi ama tam etkiye ulaşamadım zor küçücük tüpü 35 TL 20 ml felan aşırı bir etkisi de yok13 Yorumla- +1 yıl
@luluşka tamam çok çok teşekkür ederim
+1 yılBende de vardı sedef mi egzama mi basım kanıyordu bı ara
00 Yorumla
+1 yılSaç egzeması için bir şampuan kullanıyorum ama cilt egzemam olmadığı için ne iyi gelir bilmiyorum
00 YorumlaAyy çok üzüldüm cook geçmiş olsn😔
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBakıcam inşallah
Soran+1 yılDaha önce görünmüştüm fakat yazdığı reçeteyi kaybettiğim için ilacı alamadım maalesef. O yüzden tekrar görünücem
- Cilt Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaşıntı ve sulanma var mı?
Dermovate merhem.22 Yorumla
Soran+1 yılEvet kaşıntı var sulanma yok
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende'de var ben soğuk duş alınca iyi geliyor tedavisi yok sürekli devam eden bir rahatsızlık maalesef. Bende muzdaribim bundan.
00 Yorumlaoo çok ilerlemiş saçlarında varsa Head & Shoulders clinical kullan
ilk kullanmada bitiriyor01 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarda yok
Doktora gittiğimde bana etrexin isimli kremi vermişti ondan dene istersen tüm ciltler farklı ama genede öneririm bende işe yaradi geçti sayılır egzamalarım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarmasi markasının aynı sefa yağı kremi var Kutunun içinde ondan kullanmanızı tavsiye ederim
00 YorumlaÖncelikle çok geçmis olsun. Advantan kullanabilirsin ablamdada vardi gecirdi ama doktora gitmeni tavsiye ederim çiçeğim.
00 YorumlaBunun için cildiyeye gitmen lazim sakin bir uzman dışında önerilen kremleri kullanma daha kötü olabilir
00 Yorumlastilex krem canim eczanelerde satiliyor okadar etkiliki kasinti falan kalmiyor sadece uyandiginda ve gece yatmadan once suruceksin
00 YorumlaBize de uyuz böceği geldi kurtulamıyoruz egzama en azından en çok psikolojiye bağlı ne biçim illetse geçmiyor bir türlü bu 😭
00 Yorumla
+1 yılBen excipial lip diye bi krem kullandım bende işe yaradı ama sen bi cildiyeye görün istersen bi de deterjan kullanma iyice arttırır
00 Yorumla
+1 yılAktarcilar var doğal otlarla krem sürüp surup falan yapıyorlar ,100 💯 fayda görürsün kesin git aktarcilara
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Trovozal krem iyidir.
14 Yorumla- +1 yıl
Kortizon var için de o krem in
- +1 yıl
@Nisaonatöztürk ne gibi bir durum olur ki?
- +1 yıl
O kadar bilmiyorum
+1 yılMustella kullan benimde saçımda egzama var Bi tane yara olmuyor saçında
00 YorumlaNivea tavsiye ederim bende benzeri bacağıma sürudün anında rahatlıyor iyi gelir
00 YorumlaEgzama bence gecmez gecsede zaten yeniden ortaya cıkar BENCEEE benim bilğimm🤷♀️🤷♀️ gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılBir uzmandan tavsiye almalısınız. Hastanelerin cildiye polikliniğine başvurmanızı tavsiye ederim...
00 Yorumla
+1 yılKrem kullanma benimki daha kötüydü durunun aloa vera serisi var 2 kullanımda garanti geçecek
00 YorumlaKrem yerine sirke ile temizlik yapın , her banyodan sonra son durulama suyuna sirke ekleyip dökünün
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Advantan krem kullan. İyi gelecektir
00 YorumlaBenimde var ama brnimki yagli egzama Şu an cok kaşınıyor benimde dermatologa git
00 YorumlaSeni üzmek istemem ama şimdilik geçmiştir. İlerleyen yaşlarda tekrar edecek
00 Yorumla
+1 yılBence doktora gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılDoktora git en iyi çözüm
00 YorumlaBetasilic losyon denedin mi hiç
00 Yorumla
+1 yılBence dermatolojiye git
00 Yorumla
+1 yılSedef gibi duruyor bu
00 Yorumla
+1 yılGidip incir sütü alacaksın dalından
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılDermovate - yeşil kutulusu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yaşadın mı hiç
012 Yorumla
Soran+1 yılHyr neden
Cevap sahibi+1 yılKalplicaya git faydası olur
Soran+1 yılİlişki yaşamakla ne alakası var anlamadım?
Soran+1 yılDüzeldi ya advantan krem kullandım
Cevap sahibi+1 yılBazen birden çok partnerle olunca da vücutta kötü şeyler çıkar ama sen egzama dediysen o normaldir. Bir taş var Erzurum kili taşı dolapta bak görürsün az önce aldım ben 500 gr saça egzama yaralara faydaliymis sende al istersen ben yüzüm için aldım.
Soran+1 yılErzurum kili taşı mı?
Soran+1 yılBulamadım. Fotoğrafını veya linkini gönderir misiniz
Cevap sahibi+1 yılBir dakika atıyorum
Cevap sahibi+1 yılDolap’ta keşfettiğime bak! https://link.dolap.com/tungdw
Cevap sahibi+1 yılBu bayana mesaj atın isteyin size gönderir bana gönderdi gayet memnunum sana nasıl uygulandığını da anlatır.
Soran+1 yılNasıl mesaj atacağım ki? Atılmıyor sanırım ya. Ayrıca ürün satılmış
Cevap sahibi+1 yılYok siz mesaj atın yorumdan size yeni ilan açıyor ordan alıyorsunuz
Geçmiş olsun
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 806 cevap paylaştı. geçmiş olsun , dr. gittin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama gidicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de var ciddiyete git krem veriyor zaten
00 Yorumla
+1 yılDoktora neden gitmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılİnt den araştır eczaneye git iste versin işte
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmelisin kardesim
00 Yorumla
+1 yılAh keşke bilsem kanki
00 Yorumla