Asıl mesele ne zaman iyileşme görülecek?
Acnegen kullanan arkadaşlar bir bakabilirler mi acaba?
Asıl mesele ne zaman iyileşme görülecek?
bu tür ilaçlar direkt karaciğeri zorlar 40 günde mutlaka kurutur enfazla. bence yediklerine dikkat edip ilaç yerine bitkisel çözüm bul ki var internette. çünkü bu ilaçtan 8-9 ay sonra yine çıkacaklar karaciğerini yıprattığına değmeyecek naturele başvur. bir çözüm daha var ama seni tanımıyorum önermek yanlış olur. esas yapılması gereken bu olsada herkese önerilmez ilaçsız doğal süreç çünkü ama herkese uymuyor işte. so nuçta ergenlikle ilgili
Bir çözüm daha var demişsin ne acaba bana ozelden yazabilir misin
bende kullandım dudaklarım acayip kurudu yüzümde deri döklmelerine felan sebep oldu dayanamadım bıraktım zaten sivilce yoktu sadece göğüs kafesimin ortasında kaşıntı vardı doktor sivilce ile alakalı olduğunu söylemişti doktorun tavsiyesine uymadım kaşıntı geçince bıraktım
En iyi yorum seç şunu :D ikide bir ilk cevaplamak için uğraşıyorum :D
:D tamam ama değecek birkaç cümle yaz, hani bana yarayacak cinsten, konuyla alakalı olanından.
Hadi canııım :D
Emek = eic. 👍 haket be
Seni seçtim pikaçu :D
Benim bir arkadasim kullandı 3 ay, kolesterolün yukselcek sivilcelerin artacak dudaklarin daha da kurucak hatta yanacak ama 10 günde etki etmez zaten 3-6 ay arası ömürlük etki gosterirmis :) yağlı gıdalar yeme zaten ilaç kolesterolünü firlatcak dr. a söyle krem yazsin dudağına
Arkadaşının cildi nasıl şu an? Yani görüntüsü düzeldi mi
Yüzü pürüzsüz diyebilirim :), ama sıkıntısını çekcen biraz
Çekicez mecbur 😔
hap, evet siyah noktalara da iyi gelir fakat dr. kontrolünde alman lazım
Her halta yarıyor işte. 6 ay gibi kısa bir sürecik kullanınca tabii ^^
Cevap
5Cevap
Sivilcelerin önce kötülescek yani derinin altındaki sivilceler dışarı cıkcak sonra dısarı cıkan sivilcelerin kurumaya baslıcak onlar kurudktan snra cildn bebek gbi olcak 5-6 ay sabret sonrasında coook mutlu olcaksın :D
Ben 15 gündür Zoretanin kullanıyorum ama 10 günde etki etmez... Bende sadece Dudak kuruluğu var başka sorun yok... 6 7 ay kullanacaksın dedi doktor bana... Sabretmen lazım öyle 1 ay da mükemmel etki bekleme..
benim kuzenmde dediğinden kullandı galiba ama zaten doktorun kendiside diyor haatta onun için nemlendirici bile sürüldü durmadan ben hatırlıyorum
Mesele kuruma değil, iyileşti mi şu an? Görüntüsü nasıl şimdi
Teşekkür ederim çok sağolun
Agir ilaç pekde tavsiye edilmez kullandığın surece ast alt değerlerini olctur
Ikı ucuncu aydan sonra gorursun farkı
Kaç aydır kullanıyorsun annem sen :D
Pardon 10 yazıyormuş :D ben direk başlıktan yazdım :D daha yol var canım ya :D ben 3 aydır kullanıyorum bu ay dozda arttı dudaklarım içler acısı durumda :D çeşitli nemlendiriciler kullanıyorum sürekli. 3 ay sonunda sırtımda ve yüzümde ciddi şekilde azalma var ama daha bir 3 ayım daha var :D sabrın sonu selamet gibi duruyor :D
Nadixa kullan kesin çözüm
Allah yardımcın olsun zor mesele :(
Sağol da pek taktığım söylenemez ama yinede kurtulmak istiyorum biran önce. Hametan kullanıyorum doktorum bunu verdi :D düzenli kullanınca dudaklarım toparlıyor da kremlerimi düzenli kullanma konusunda sorunlarım var :D dışarıdayken de niveanın şeffaf ruj formunda nemlendiricileri var onu kullanıyorum :D biraz tuhaf karşılansa da ne yapalım katlanıyoruz :D
Ya şu sivilce illetinden bir kurtulursam kuruması hiç umrumda olmayacak eminim
Kullanmıyorum asdfghjk
Kullananlar dedim okuman var mı evlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?