popomun arasında makattan (anüsten) başlayan ve kuyruk sokumuna kadar uzanan bir morluk var, çizgi şeklinde bir morluk. acaba sebebini bilen ya da bir fikri, tecrübesi olan biri yanıtlayabilir mi? (dokununca ağrı yok, acımıyor)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Birebir anlattığınız şikayeti yaşıyorum. Doktora gideceğim ancak sizi merak ettim. Doktora gittiniz mi, ne dedi, şimdiki durumunuz nedir, iyi misiniz? Beni tecrübenizle bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Allah şifa versin.
merhaba, bu sorununuz gecti mi veya doktor ne dedi bilgilendirir misiniz?
@user2343443 merhaba siz bir uzmanlar gorustunuz mu
Merhaba sız sebebını ogrenebıldınızmı
Gittinizmi acaba bende de aynı durum var
Eğer bu kararma (senin deyiminle morluk) tek bölge değil de çizgi halinde gidiyorsa bu normal bir şey endişelenmene gerek yok yani merak etme
çok beyaz tenliyim ve önceden böyle bir şey yoktu, kesinlikle kararma değil bildiğiniz mor renk.
Beyaz tenlilerde böyle şeyler olabiliyor normal acı falan duysaydın o zaman derdim bir şeyler yap diye de bu çok normal yani
geçici midir sizce
Yani kalıcıdır ten renginden dolayıdır ama bu bir problem değildir yani doğal bir şeydir senin gibi ten rengine sahip insanlarda bu olur yani
Yani öyle şikayet etmeye gerek yok yani rahat ol sen cidden bir sorun teşkil etmez bu durum
görüntü olarak bir kız için hoş değil malesef
İyi de öyle açıp herkese göstermediğin için çok da problem değil sadece seninle yatan adam/adamlar hani görebilir o anda da kimse sorun etmez onu yani
Direkt insan evladında olan bir durum olduğu için bu hani seninle aynı ten rengine sahip birine denk gelsen falan onda da buna rastlarsın
tabi sevdiğiniz kişiye en güzel halinizle görünmek istiyorsunuz ben de doğal olarak böyle bir şeyle karşılaşınca üzülüyorum biraz
evet beyaz tenli sevgilim ama işte insan olmasın istiyor bembeyaz olsun
Haklısın da yani insanoğlunds olan bir durum olduğu için bu direkt hani normal bir şey o yüzden bunu düzeltmeye çalışmana falan gerek yok ki düzeltilemez de bu zaten hani öyle alışman lazım emin partnerin görse gördüğünde falan tiksinmez iğrenmez hani işini görmeye devam eder çünkü kimsenin elinden bir şry gelmez yani o konudan
öyle bir insan değil çok şükür. inşallah kurtulmanın bir yolunu bulurum. bulamazsam da napalım artık.
Ben bir yolu yok diye biliyorum yani uğraşma zevkinize bakın derim yani ki adam belli ki bakıyor sen de rahat ol öyle ona takılmayız biz erkek milleti olarak yani
görüşlerin için çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek sıkıntın olursa falan özelden de yazabilirsin direkt
olursa yazarım çok sağ olun :D
Rica ederiim:)
kıl dönmesi olabilir ilk başlarda ağrı olmaz ama zamanla ağrı yapmaya başlar bir dr görün derim
kıl dönmem yok, lazer epilasyondan dolayı kurtulalı yarım yıl oldu.
lazer epilasyondan nasıl kurtuldun derinin altındaki kıl dönmesinden?
lazer epilasyon yaptırınca kıl dönmesi probleminden kurtuluyorsunuz benim vardı ama geçti. kökü öldürüyor sonuçta.
Bu birleşim yeri koyuluğudur. Hemen hemen herkeste olur fakat seninki başka birşey mi acaba?
yok bildiğiniz morluk, böyle 5-6 cm uzunluğunda, sivrelerek uzanıyor.
Görsel olursa yardımcı olmaya çalışacağım
internetten benimkisi gibi bir fotoğraf atsam olur mu
Gerçeği olsa daha iyi olur
yırtılma olmus olabılır ondan sonrada kan toplamıstır o yuzden olabılır benımde kasık bolgemde var oyle bır yer
yırtılma mı? geçici bir şey mi ve neden yırtılsın ki?
vücudun derisi bazen dışdan yırtılıyor hafifce sonra öyle kan topluyor biraz o sekle gelıyor kiloluysan ya da kilo aldıysan olabilir
geçebilir mi zamanla yoksa müdahale şart mıdır
bir fikrim yok o konuda ama gecer diye düşünüyorum
teşekkür ederim
rica ederim
Merhaba ogrenebıldınızmi neden oldıgunu bende de var aynıs sekilde çizgi mavımsı morumsu ıncecik cızgı
Iyyyyyy
affedersiniz fakat bu bir sağlık sorunu, ayıp etmeyin lütfen, teşekkürler.
İyyyyyyyyy iğrenç
yazık size.
Sana da yazık, buraya gelip g. tünüzün arasındaki morlugu yazıyorsunuz, burası hastane mi bu yazanlarda doktor mu n bilsinler, git doktora alla alla iğrenç varlıklar
hanımefendi bir yerimi gören yok farkındaysanız ve kimse beni tanımıyor, tecrübesi olan insanlara benim sorum, sizin gibi saygısız insanlara değil, cevap vermeseniz de olur.
Seni ayıplamak için yazıyorum, Çok kötüsün
uygulamaya yaş kısıtlaması gelsin ya :)
Yetmez, senin gibileri de eğitmek gerekir, böyle şeyleri ulu orta yazılmaz diye ama sen eğitilmez bir çomarsın
Doktora git bir 😂😂 görmeden yorum yapmazlar
gidicem zaten, şehir dışında olduğu için doktor uzun süre sonra gitmek zorundayım, ben de merak ettim sordum size
Gecmis olsun seks, kabızlık, çarpma yaşadıysan olur nedensizse bilmiyorum
teşekkürler
Rica
sebebini ogrenebildiniz mi?
Damar olabilir mi?
hayır normal bir şey değil, kız arkadaşlarımda böyle bir durum yok
Yakın zamanda neler yaşadın ki?
cinsel ilişkiye girmedim eğer sorunuz buysa, onun dışında bir şey yaşamadım ben de anlam veremedim nedenine
Ağrı hiç mi yok?
hayır dokununca bir şey hissettmiyorum sadece mosmor bir çizgi
Çizgi ise damar olabilir. Damarın yüzeyde mi normalde?
hayır değil. damarlar dümdüz olur mu ki? pek sanmıyorum damar olduğunu
Dümdüz derken. Hiç yayılmamış mı?
evet, böyle makattan başlayıp, incelen bir ok gibi/çizgi gibi inceliyor. 5-6 cm uzunluğunda mosmor
Bence damar bu başka bir şey olamaz
damar olmadığı apaçık
O zaman Şişlik var mı hiç?
hayır şişlik yok, 2 haftadır acısız ağrısız sadece mor uzun biraz kalın dümdüz bir çizgi, ucu sivri
daha uzun da olabilir geç fark etmiş olabilirim
Anladım. Kimse biliyor mu?
annem, kız arkadaşlarım ve doktorum sadece sözde biliyor, kontrol için şehir dışından gelmesini bekliyorum biraz sürücek
Şehir dışından gelen kim anlamadım
doktorum biliyor fakat telefon üzerinden biliyor, şu anda doktorum şehir dışında olduğu için baktıramıyorum, bu yüzden gelmesi uzun sürücek
Anladım. Lazer demiştin. Tam olarak nereye yapıldı?
tamamen her yerime yapıldı. güvendiğim ve sevilen bir yerde.
İhtimal var mı Sence Lazer epilasyon ile ilgili olabilir mi?
yok hayır lazer epilasyon sadece kıl kökünü hedef alıyor. böyle bir morluk yapmaz lazer epilasyon.
Ailen ve doktor ne dedi?
annem sebebini bilmiyorum dedi bebeklerdeki popo arasındaki kırmızılığa/kızarıklığa benziyor dedi ama mor olanını hiç görmedim dedi. doktorum da benim bir görmem gerekiyor burdan aklını karıştırmak istemem en kısa sürede sana dönücem dedi.
Hadi ya üzüldüm ama inşallah kötü bir şey yoktur
inşallah
Adınız nedir dua etmek istiyorum
hadi ya adım beyza :D
Beyza güzel isim aklımdasın 👍👍
sağ olun
Rica ederim
Kabızlık var mı
hayır yok, tuvalet sorunum hiç yok
Cokmu mor
evet bas baya mor renk
Belki üstüne çok ters harerttfkn olmuştur