Kanka bende de bipolar bozukluğu var 2 kere hava degisimi aldim Şu an evdeyim haftaya tekrar askere gidiyorum üçüncüde kurula girdikmi ne zaman sonuçlanır ayrıca çürüğü verirlermi sence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşaAllah verirler bende tam olarak bilmiyorum Allah yardimcin olsun
Öyle yazıyorlar banada sol bacağımdaki sıkıntıdan dolayı askerliğe elverişli değil diye askeri hastaneye sevk ettiler heyet tedaviye cevap veriyor diye rapora düşünce iki yıl sonra çürük verdiler
hiçbir zaman tek yer kendi başına rapor veremez. Görüş iletir bence bu aramın durumu bu ama size gönderiyorum sizde bakın der. Eğer orası uygun görürse onaylanır görmez ise dönersin askere
Eyvah ama kadin doktor boyle demis bizim revirciye saglik kurulu 1 haziranda acilacak ben simdi onu o zamana kadar tekrar askeriyeye sokamam eve gitsin demis
Geçmiş olsun. Tedavin sonuç vermeye başladı mı peki? Çünkü hafiften iyileşmeye başlamadıysan ve askere alınırsann çok zor olur senin için :/ Biraz da olsa iyileşme şart...
Zaten Şu an askerim 2 ay askerlik yaptim sonra doktor hava degisimi 30 gün verdi sonra tekrar hastaneye çiktim bunu yazdilar iyileşme yok Şu an hala kotu durumdayim
İlaçların etki göstermesi 1 ay sürer, değişimi hissetmen birkaç ayı bulabilir. Keşke askere gitmeden önce farkedip tedavine başlasaydın çok kötü olmuş böyle
Evet :( o yüzden korkuyorum ya bende çürük vermezlerse dlye ama orada askerlige elverlsll degildir de yaziyor o ne alaka çözenedim vermis sayilmiyor mu yani
Erkekler daha iyi bilir bunu. Hava değişimi sürecinden sonra belli olur demişler genelde. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kanka bende de bipolar bozukluğu var 2 kere hava degisimi aldim Şu an evdeyim haftaya tekrar askere gidiyorum üçüncüde kurula girdikmi ne zaman sonuçlanır ayrıca çürüğü verirlermi sence
İnşaAllah verirler bende tam olarak bilmiyorum Allah yardimcin olsun
Rahatsızlığın çözülebilir olarak görülmüş. Önce doktor kontrolleri olacak. 1 sene sonrasında tekrar çağırılacaksın. şu an çürük verilmemiş.
Ama askerlige elverisli degildir yazmis o ne alaka
Ama doktora sevkin yapılmış. Tedavi edilebilir ise seneye tekrar aynı kontrolden geçeceksin. 1 sene rötarlı yapmışlar
Henüz kesin değil heyetten düzelebilir raporu çıkar ise ertesi yıla sevk tehiri verilebilir 3 yıl sonunda düzelme görülmez ise çürük verirler
He pardon şu an askerdeymişsin hava izni vermiş izin bitince geçmemişse çürüğe alırlar
Öyle yazıyorlar banada sol bacağımdaki sıkıntıdan dolayı askerliğe elverişli değil diye askeri hastaneye sevk ettiler heyet tedaviye cevap veriyor diye rapora düşünce iki yıl sonra çürük verdiler
Düzeleceğinden değil aslında sırtından para kazanmak için yapıyorlar bunu
RDM olmuşsun hayırlı olsun. Ama çürük değil bu hava değişimi bir şey olmaz memlekete git.
Kısa süreli hava değişmi sende düzelme olmazsa bir daha gönderirler
Amg korkağı git yap yedi ay işte ne uğraşıyorsun hala
Haklisin ama yapamiyorun iste psikilojik durumum müsaade etmiyor
Bende de anksiyete vardı gittim yaptım bahane bunlar
Belli degil çuruk vermezlerse mecbur yapacaz
10 gün eve gideceksin sonra döndüğünde tekrar başvuracaksın doktora belki o zaman çürük alırsın
olduğun tedavi sonucu şuanda askerlik yapman için uygun olmadığını ve 10 gün izin yapmanı uygun görmüş oluyor
Bir üst kuruma sevk etmiş, bu süreçte 10 gün değişim verilmiş, sanıyorum askersin şuanda.
Sence saglik kurulu verlr mi çürük
Bilemem, öyle herşeye çürük verilmez belirli koşulları sağlaması gerekiyor durumun
hiçbir zaman tek yer kendi başına rapor veremez. Görüş iletir bence bu aramın durumu bu ama size gönderiyorum sizde bakın der. Eğer orası uygun görürse onaylanır görmez ise dönersin askere
Eyvah ama kadin doktor boyle demis bizim revirciye saglik kurulu 1 haziranda acilacak ben simdi onu o zamana kadar tekrar askeriyeye sokamam eve gitsin demis
Rexapin ben de kullandım ama 1 hafta sonra doktora sormadan attım, buna rağmen askerliğe elverişlidir dediler.
Ben simdi çürük müyüm saglik kurulu vermez mi yani
Muayenede askere gitmeye itiraz mı ettin?
Zaten Şu an askerim 2 ay askerlik yaptim sonra doktor hava degisimi 30 gün verdi sonra tekrar hastaneye ciktim bunu yazdilar
Belli olmaz çürük verebilirler.
Abdülhamit ne alaka yapamazsın sorun ne
Hastanenln adi
Bedelli git kokuyorsan
Para yok
Evet
Saglik kurulu verir mi sence
Yok haba değişimi vermişler yazıyor ya
Kurula sevk etmişler onu yeni gördüm. Çürük vermişler gibi
İnşaAllah
Kurula çıkıyorsan karar kesindir dostum iyi biliyorum
Sende mi oyle curuk aldin
Evet çürük aldım bende oradan biliyorum ama Benim ki gözdendi
Sosyal fobin mi var?
Aynen birde ankslyete
Geçmiş olsun. Tedavin sonuç vermeye başladı mı peki? Çünkü hafiften iyileşmeye başlamadıysan ve askere alınırsann çok zor olur senin için :/ Biraz da olsa iyileşme şart...
Zaten Şu an askerim 2 ay askerlik yaptim sonra doktor hava degisimi 30 gün verdi sonra tekrar hastaneye çiktim bunu yazdilar iyileşme yok Şu an hala kotu durumdayim
İlaçların etki göstermesi 1 ay sürer, değişimi hissetmen birkaç ayı bulabilir. Keşke askere gitmeden önce farkedip tedavine başlasaydın çok kötü olmuş böyle
Evet :( o yüzden korkuyorum ya bende çürük vermezlerse dlye ama orada askerlige elverlsll degildir de yaziyor o ne alaka çözenedim vermis sayilmiyor mu yani
Erkekler daha iyi bilir bunu. Hava değişimi sürecinden sonra belli olur demişler genelde. Umarım en kısa zamanda atlatırsın ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum 🙏
Tesekkur ederim anlayisin icin
Curuksun