roacutan bu ilacı biliyorum maalesef bunun etkileri dudak için ve cildiniz içinde hindistan cevizi yağı ile masaj yapmanızı öneririm sürekli kendimde uyguluyorum benimde çizgilerim var çok gülmekten mimik kullanmaktan oluyo birde beslenme şeklimiz tabii cildi bozan havalar gıdalar bizim gibi hassas olanları etkiliyo
Üst damak iltihabı ya da başka bir ismi daha var o hastalıktan olabilir. Tedavisi zor değil. Ama gitmeni öneririm koku yapar gülerken kıpkırmızı gözükür.
Onu çenen baktıklarında anlarlar zaten röntgeni çekip nerde sorun olduğunu görürler eğer böyle bişi yapacaksan iyi bir yere git özel diş sağlıl merkezine araştır sonra çenende sorun yaşama yapım derken göz çıkarması olmasın :)
Canım ben de de var ama ben burun ameliyatı oldum öncesinde ben mi farketmedim yoksa estetikten sonra mı oldu bilmiyorum aşırı gözüme batıyor ne yapıcam bilmiyorum sende de sonradan mı oldu hep mi vardı acaba
merhabalar bu çizgi bende de var gülünce ortaya çıkıyo çene yapımdan kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim bir çözüm bulabildiniz mi? burun ameliyatıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben olmadığım halde bende var
Ben 1.5 ay önce oldum ameliyat. ameliyattan önce yoktu. çenemle ilgili bir problem yok. burnu dudak üstüne bağlayan kısma kikirdak ekledi doktor. bu yüzden gerilme yapıyor diye düşünüyorum. zamanla geçeceğini düşünmüştüm. senin ki 3 yılda gelmediyse, umutlanmasam iyi olur. Ameliyat öncesi fotoğraflarına bak anlarsın. cene ile ilgili olamaz benim ki
bir cerraha veya dişciye felan görün onlar gerekli şeyler hakkında seni bilgilendirebilceğini düşünüyorum :) bu konuda senin yapabilceğin bir şey yok :/