Içki tok karnına içilmez şişersin migreni bulandırır kusma ihtimalin yuksek Tekila sert ickidir alışık olmadığım için çarpar biraz biseyler ye öyle iç tekila biraya benzemez kafayı bulursun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cin gibi mi ki? Ben tek cin ictim smdiye kadar. Bakalm biraz yicem sonra icip sonra devam yerm inş kusmam 😂😂😂
Naptin ya tekila ustune cila mi 😂😂 ertesi gun cocuk sovecek kendine niye bu kadar ictim noldu sanki basim goge mi erdi diye😂😂 bakma sen kimseye ertesi gun lanet okumak istemiiosan soz dinle 2 3 shottan baska icme, ustune cila mila bosver😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Içki tok karnına içilmez şişersin migreni bulandırır kusma ihtimalin yuksek
Tekila sert ickidir alışık olmadığım için çarpar biraz biseyler ye öyle iç tekila biraya benzemez kafayı bulursun
Cin gibi mi ki? Ben tek cin ictim smdiye kadar. Bakalm biraz yicem sonra icip sonra devam yerm inş kusmam 😂😂😂
Aynen onun gibidir biraz ye
Icerkende çikolata yiyerek iç kusmazsın 😂😂
Tamam bakalm tesekkur ettim 😂😂
Rica ederim 😃
Tok içilir cila niyetine de bira
Kusturmazmı?
Fazlasını içersen kusarsın yavaş yavaş iç bir şey olmaz :)
Naptin ya tekila ustune cila mi 😂😂 ertesi gun cocuk sovecek kendine niye bu kadar ictim noldu sanki basim goge mi erdi diye😂😂 bakma sen kimseye ertesi gun lanet okumak istemiiosan soz dinle 2 3 shottan baska icme, ustune cila mila bosver😂😂😂😂
@mutsuzkadın88 ben kendi yaptığımdan örnek verdim tabi herkesin olayı bir başka 2 3 shot ne hem :D
Ilk içecekmis bence yavas olsun ;)
@mutsuzkadın88 Hızlı olmak her zaman iyidir :)
Tercih onun ;)
Evet haklısın 👌👍
Ne cok ac ne de tika basa tok ;)
Tamam bakalm teşekkür ederm umarim kusturmaz 😂
Ilk iciceksen 2 3 shottan baska icme, baska ickilerin ustune icme:) ictikten sonra cok hareket etme :)) hadi bakalim bol sans :)
Aynen tekilayi ilk icicem 😂 cini cok ictim ama
Ac karinla hicbir icki içilmez
Yoo ben cini ac karnina iciyorum sonra yemek yiyorum 😂😂
Ne aç karına ne tok
tokken bence