+1 yılBir erkek olarak bu durumda kalmayı hazmedemezdim. Allah da yaşatmasın.
Söyleyecek söz bulamıyorum ki senin gibilere. Allah bildiği gibi yapsın.
Allah düşmanıma bile böyle bir şey yaşatmasın. Kocanın başka kadınlardan boy boy çocukları olsa sen de evinde oturup sadece kendini kocana adamış bir kadın olsaydın ne düşünürdün?
Kocana da doğacak o masum çocuğa da üzülüyorum.
Allah ne aldatmayı ne de aldatılmayı nasip etmesin. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Ben sevgilim ya da eşimin vücudunu hiçbir şekilde bir başkasıyla paylaşamam o yüzden sevgilim ya da eşimin giyimine bile özen göstermesi gerektiğini düşünürken sen evli olduğun halde sevgiliden bir başka erkekten bahsediyorsun. Allahım düşmanıma yaşatmasın.
Şu dünyada beni en çok yaralayacak şey olurdu sanırım.
Çocuk büyüdükten sonra da sevgilinden olduğu anlaşılacak diye korkarsın.
Artık olacak herşeyi hakediyorsun. Allah bildiği gibi yapsın. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.101 Yorumla- +1 yıl
Açıklama ihtiyacı hisettim sevgilim ya da eşim dememin sebebi evli değilim sevgilim olduğunda sevgilimin giyinmesine özen göstermesini isterim. Evlenirsem de aynı şeyi eşim için isterim.
En İyi Cevaplar
Burada senin hatan su götürmez bunuda zaten kabul ediyosun. Ama hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir sen çaresizliğini dile getirmişsin açıkyüreklilikle kardeşim. Bir başkası olduğuna göre belliki eşine sevgin yok. Bu aşamada yapabileceğin en mantıklı şey ayrılmak yeni bir hayat kurmak doğru olan bu çünkü eşinde olan bitenden habersiz hem sevgisiz hemde sadakatsiz yaşamamalı. belki sevgilinle evlenir 3 ünüzde mutlu olma şansınız var. En doğrusunu soruyosan bu yani. Karnındakide hiç bir şeyden habersiz bir melek ona zarar verme. Babasını doğmadan öğrenme şansın yok. mutlu ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDna testi yaptır bildiğim kadarıyla 1 haftada cikiyor ben senin yerinde olsam ki Allaha büyük söylemeyeyimde eğer bebek eşindense s3vgilinle ayrıl eşinle ve dogacak cocugunla mutlu mesut hayatini keyfini cikar ama eger bebek sevgilundense bu durumu sevgiline anlat eğer oda isterse eşinden ayrıl sevgilunle evlen ve bebegi sevgilunle buyut ama sevgilun istemezsede esinden ayril ve uzaklara gidip cocugunu tek basina buyut cunku eger bebek sevgilindense ve sevginde hem bu bebegi hemde seninle evlenmeyi istemiyorsa sen sakin bu bebegi esime sanki onun bebegiymis gibi soyliyim deme hem esini hem cocugunu hemde esinin ve kendinin aile ve arkadaslarini kandirmis olursun hem ilerde ogrenilirse xok buyuk rezilik cikar esinde bu beb3kle bag kurmus olur hem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıyor yazıyor bir de hakaret etmeyin diyor, yahu azıcık pişmanlık utanç belirtisi bile yok yazdığın şeyde! Bizi de burada öfkelendirip günaha sokuyorsun. Bir de sevgilimdense aldıracağım diyor, oldu canım, cinayete ortak mı olacağız bir de. Git belanıda al git şuradan!
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Arkadaşlar kimseyi kinanamak lagzım insan hayatında her şey olabiliyor ben eşki eşimden ayrildim çoçuklarimi zorla o aldı başka adamla beraberim şu an ama eski eşim bana zorla tvz etti sesini çikarma çocuklar var dedi ama içime akıtmadı çekti hemen ben çoçuklarimi görmeye geliyordum evine geldiğimde mahlesef bu hadiseye ugradim eve çiktim gittim kendimi berbat hissediyordum yeni sevdiğim adamla yattim uyudum sabah oldu berbatim birgün işten çikinça o olaydan 9 gün sonra hamilelik test ettim hamile çiktim sidik testi hangisinden olabilir bilmiyorum çok korkuyorum hayirli Ramazan günde aldirmakta olmaz hamile iyiken test oluyor ama işte 1000 Euro lagzım nerden bulim bana akil verin adetime 2 gün kalmişti ve 9 gün sonra idrarda hamile çiktim çok korkuyorum 😭😭 sevdiğim adamın eşimin yüzüne bakamıyorum çok utaniyorum 🥺 normalde adettim 2 marta başladı 6 marta bitti ve sevdigimle 9 ve 12 ve 14 ve 15 ve 16 ve 18 ve 19 da beraber oldum ve 20 marta zorla yapan adam oldu içine akitmadı ama akitmadan da hamile kalma şanşı var diyorlar kafam karman çorban oldu ve 29 marta idrar test ile hamile çiktim ve sevgilimle korunmasız 1 yıldır ilişki kurdum hamile kalmadım lütfen bana yardımcı olun 😥😥
00 YorumlaTebrik ediyorum seni yaptigin köpekliği tebrik ediyorum..allah senin gibileri ıslah eder inşallah...o cocuguda bence aldir kimden olursa olsun sonuçta ona annelik yapan sen olacaksin o çocuğun vayy haline..allahim gerçekten zoruma gidiyor isyan etmek istemiyorum ama şu somadakilerim çektiği aciya bak bu yarattigin yaratigin yaptogina bak hak mi bu allahim..
30 YorumlaBu sitenin moderatörleri, adminleri ne iş yapıyor acaba. BU gibi kahpe ve kahpece sorulara nasıl müsade edilebiliyor. Ben okumaktan ar ederken hanımefendi açık açık yazmaktan çekinmiyor. Bu nasıl ahlak, nasıl edep, nasıl inanç, nasıl adap. Sizi yetiştiren aileye yazıklar olsun, sizi yoldan çıkaran arkadaşlara, zihniyetlere yazıklar olsun. Allahınızdan bulun inşallah...
21 Yorumlabu yaptığınız çok yanlış bunun bilincine varmanız gerekiyor öncelikle. sizi eleştirmek bana düşmez ama ihanet kötü bişeydir. yaşamak istemediğiniz şeyleri yaşatmayın bence. bunları öğüt olarak algılayın size kötü söz söylemek sizin yararınıza olmaz bu yüzden iyi niyetimle yaklaşıyorum. eşinizi ve doğacak bebeğinizi düşünün. gittiğiniz yol yol değil.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun bu durumda kimden olduğu önemli değil gibi görünüyor madem gebesin doğurmalısın bence.Biraz elini taşın altına koy sen de neden bir çocuğu aldırıp ikinci bir günaha giriyorsun çıldırmış olmasın sakin ol. Yalnız temelde sordugun soru için bişey bilmiyorum dna testinden başka.
10 Yorumla Öncelikle yazıklar olsun sana da sevgiline de. Bebek için de testler var ama şakın çoçuğu aldırayım deme onun hiç bir gunahı yok senin anlık heveslerin uğruna ondan vazgeçemezsin. Eğer aldırırsan / ya da aldırdıysan Allah uzun ömür versin inşallah
00 Yorumlaevlisin kocanı aldattın allah belanı versin...ve yine evlisin sevgilin evli oldugunu bile bile seninle takıldı sevişti onunda allah belasını versin...dilerim Allahtan kocan bunu ögrenir senide sevgilinide gebertir..Allahsız köpek yatacak yerin yok
40 YorumlaŞimdi benim de içimden seni eleştirmek geldi ama, bu senin kendine duyduğun saygıyla alakalı olduğu için vazgeçtim. Çocuğunun babasının kim olduğunu hastanede yapılacak testlerle öğrenilebiliyor. Öğrendiğinde eğer segvilinden çıkarsa ve eşinden çocuğun yoksa, eşinden ayrıl ve sevgilinle çocuğunu büyüt. Senin bu bahsettiğin durum, toplumsal çöküşlere neden olabilecek birşey. Lütfen bir an önce hatanı telafi etmeye çalış. Lütfen.
20 Yorumla
+1 yılNeden sen değil de Somadaki adam gibi adamlar diye düşünüyorum sonra Allahın elbet bir bildigi var deyip susuyorum.
115 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap olmalı bence +1
- +1 yıl
Malesef :(
- +1 yıl
Valla bravo.
- +1 yıl
Amacım oy falan degil canımı sıkıyor bu sıfatsızlar
+1 yılLan adami niye aldattin yazik degil mi be kardesim. Bide utanmadan yazmissin buraya. Kocan neyine yetmiyor, yetmiyorsa niye aldatiyorsun ayrilsaydin ya.Kadınların yüz karasısın! Bu yaptigin acizlik baska birsey degil.
20 Yorumlaböyle bir durumda çocuğun kimden olduğunu öğrenmen mümkün değil. iki aylık hamileysen aldırma şansında yok mecbur doğuracaksın ve öyle gösteriyorki bu duruda sevgiline yol vermen gerekecek ya da eşine...
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 446 cevap paylaştı. Bence çocuğu her iki durumda da aldırmalısınız..
Çünkü çocuk eşinizden de olsa, sevgilinizden de olsa, sonuçta "horoz bu çocuğu" olacak..
Hiç bir çocuğun horoz bu çocuğu olarak dünyaya gelmek istediğini sanmıyorum..00 Yorumla
+1 yılYapıcağını yapmışsın kimdense kimden. aldırma sakın cocugu doğur ama kendin büyütme sana benzemesin :))
30 Yorumla
+1 yılSana degilde o çoçuga üzülüyorum o kocaya yazık
İşte o*r*s*bu böylelerine söylenir kerhanedekiler orusbu degil hiç olmasa saklamıyorlar Allah bilir neden girdiler o kötü yola ama bu tamamen zevk meselesi10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı. :* kukunun resmini at büyüteçle bakarsam anlarım troll kardeş
61 Yorumla- +1 yıl
ashdgdfgjsf
kaşarlığının mükafatını o çocuk çekecek yazık. bari burada anlatıp kendini rezil etme. o kocanın bebeğin ne suçu var
31 YorumlaMilleti kışkırtmak istiyorsan bile burada iğrenç gerçekten...
30 YorumlaEskiden haberlerde izlemiştim.bi kadın bir gün eşiyle birlikte oluyordu ertesi gün sevgilisiyle.ikizleri oluyordu biri eşinden öbürü sevgilisinden :O
30 Yorumla
+1 yılMillet Trol sakın kanmayın benzer bir konuyu başka forumdada gördüm o yüzden inanmayın dikkat çekmeye çalışan bir ergen. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahim inanamiyorum boyle hemcinslerim olduguna.. hakaret bile etmiyorum sana ins picinide kendine benzetmessin..
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKufur babinda dedigimi de nerden cikardin. Cocugun annesi babasi belli deil. Pic deniyo halk arasinda kusura bakma. Of ne diye aciklama yapiyosam
+1 yılHemen yediniz abi, işletiyor.Çok gördüm bunun benzerlerini :D
20 Yorumla
+1 yılHayır yalan yere konu açıp arkada kıs kıs gülüyorsunuz. Ondan sonra insanlar ciddi cevap vermeyince suçlu oluyor.
00 Yorumla
+1 yılbır halt yaptın barı onun bır masumun canıyla odeme
dogur ıste sebılı sesınıde cıkarma... bu alıskanlıgındanda vaz gec.00 Yorumla
+1 yılsenın gıbılerı gördükce ahiretdekı yerım için umutlanıyorum.
50 Yorumlailk önce çok şikişken bir bayansınız diyecem bence çocuğu aldırma sevgilin kucağına verirsin
20 YorumlaO çocuk ha ondan olmuş ha diğerinden ne farkederki. Gayet idare eder birisinin sen onuda ayarlarsın.Böylesini düşman başına bile verme yarabbi.
31 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılBİR DAHA ÇOCUĞUNUN BABASI BEN OLABİLİRİM ZEVKLE ki Valla bu çocuk kimin tabiki bilmiyorum adaylardan biri değilim onuda biliyorum ama nasıl bulursun onu da bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Şişşşşt bak buraya. Belliki işinde iyisin ve dikkat çekicisin. Hazır hamile kalma derdinde yok. Şöyle dertsiz tasasız. bir gece geçsin
- +1 yıl
Senin gibi insanlar sayesinde kendimi ahlaklı hissediyorum çok sağol
bildiğim kadarıyla doğumdan sonra öğrenebiliyorsun.
21 Yorumla- +1 yıl
www.sabah.com.tr/.../hamileyken-yapilabilen-babalik-testi oku belki yardımcı olur
Boğul kendi pisliğinde. Ölürken su istesen vermem lan.
30 Yorumla
+1 yılBirde bunu yazabilecek kadar cüretkarsın öyle mi yazık.. kocana yazık..
20 Yorumlabana ozelden yazar misiniz size onemli birsey sormam gerek lutfen
00 Yorumla
+1 yılKaşaar kaşar kaşarrrrr senin gibi olur,
145 Yorumla- +1 yıl
Koyar gecerim, polemige girmem :)))
- +1 yıl
@Kursun85 yahu hem sevgilisyle hem kocasiyla defalarca iliskiye giren kadin kadar tehlikeli degilim emin ol.. burdaki soz konusu olan tehllikeli sozu soruyu sorana ait bence.
+1 yılNe halin varsa gör anne olmanin a sını bile hak etmiyorsun
20 Yorumlaçocuk tayyipten olabilir cunku acik acik ülkenin a..s...yo :)
40 Yorumla
+1 yılbebeğin babasını bilmem ama sen cehennemliksin bunu biliyorum.zararın neresinden dönersen kar, hemen eşinden ayrıl ve tövbe et,
22 Yorumla- +1 yıl
+1 :)))
- +1 yıl
esas kadınlarımız analarımız olduğu gibi böyle asalaklarımız da var malesef, bu tür kişiler virüstür topluma girdimi orayı hemen kendine benzetirler.
Anne karnındaki bebeğe 5 haftadan sonra dna testi yapılarak kesin sonuca ulaşılıyor günümüz teknolojisinde o yüzden en uygunu sevgilinle dna testi yaptırman tutarsa sevgilinden tutmazsa eşindendir bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılOzgecan gibi masumlar olurken senin gibi or*spular yasiyorya harbi cok zoruma gidiyor.!
11 Yorumla- +1 yıl
Kuran'dan alinti yapicam sana kadin kocasini aldattigi kisiden cocuk dogurursa o cocuk babasinasina oyle bir benzermiski kismen ikizi olurmus babasinin keyifleneyim diye girdigim siteden berbat bir ruh haliyle beni ugurladigin icin cok tesekkur ederim sonra kimse cikipta kadina siddete hayir diye g*tunu yirtmassa ayrica mutlu olurum beni haksiz bulacak olan bay veya bayan arkadaslara sadece sunu soruyorum basiniza boyle bir sey gelse ne yapardiniz? Once kendinize bu soruyu sormanizi onemle rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanmadan bı de dogurcak mısın o cocugu cocuk dogunca ogrenırse yedıgın haltları bıde ona verırsın artık!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo ne demek ya?
hem evli hem sevgili?
nasıl bir insansınız ya
hakaretmiş
bir de kalkmış burada yazıyor10 Yorumla
+1 yıldünya geçmiş üstünden ben bile olabilrim çocugunun babası
10 Yorumla
+1 yılKimi çizmelerimi çıkartayım sedye kirlenmesin der. Kimide..
Allahım kopsun artık şu kıyamet20 Yorumlaaldır zaten etraf yeterinden fazla p*ç kaynıyo seninki eksik kalsın :D
11 Yorumla
+1 yıleşine acıdım gerçekten rezil bir insansın kadınların yüzkarası
21 Yorumla- +1 yıl
çocuğun doğunca sana anne demeye utanır be
+1 yılnasıl utanmadan böyle sorular sorarsın yaa eşi var sevgilisi var bir erkekler neden aldatır kocana üzülürüm
00 Yorumla
+1 yılbide pişkin pişkin soruyor ya utanma olur insanda az.
10 Yorumlaulan adamı zorla kadın düşmanı edersiniz siz arkadaş..
00 Yorumla
+1 yılbunun için bir test yaptır..kesin sonuca varırsın heralde
10 Yorumlamillet ne hikayeler uyduruyor be sen anneden başka bişe olucan ama
10 Yorumla
+1 yılvalla iyimide varmış..
ama neyse hayat senin..
dna testi ile öğrenebilrsin..00 Yorumlaulan bizim derdimiz ne senin derdin ne ne utanmaz bir insansın sen be
10 Yorumla
+1 yılmoderatörler kaldırın şu soruyu
20 Yorumla
+1 yılKeşke annen seni aldırsaymış yazık geç artık.
30 Yorumla
+1 yılUtanmadan yaziyo bide
20 YorumlaNe aciz insanlar var...
20 Yorumlaöğrenme şansın yok. sevgilindense öldürecek misin
10 Yorumlabelki manavdandır, ya da bakkalın çırağından?
20 Yorumla
+1 yılyazık cocuk sana benzemesin !
20 Yorumla
+1 yılkadınaa dayakk farzzzzzzz
20 Yorumla
+1 yılçocuk p.ç oluyor bu durumda :)))
30 Yorumla
+1 yılteyzeye bak kurmuş samandırayı işletiyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah..cok iyi ya
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi