Dr. Sinan akyürek dolgu yaptı ama yaptığı dolgu 1 ay bile dolmadan gitti. 1600 liram çöpe gitti, paramı vermıyorlar birde. benim gibi yaşayan var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sinan Hoca konusunda bir numaradir. Bence o kurumla alakali birsey. Malzemeyi kurum veriyor. Senelerdir ben sadece Sinan hocaya herseyimi yaptiriyorum. Kendi yeri var orada kullandigi malzemeler alaninda tekdir. Zaten kurumu bilmem ama Sinan Akyurek adina bir tek sikayet bulamazsınız.
Xper 1 belliki daha bugün açmış hesabı, sırf kendini övmek için Sinan hoca denilen şahsiyet 😂 valla ben resmen dolandirildim. Aklı olan oraya gitmez dolgu diye başka sıvı bir şey enjekte ediyorlar. Max 2 ay süren dolgu mu olur. Bir de paramı vermediler
geçmiş olsun. paylaştığın iyi olmuş. yaptıracaklar varsa temkinli olurlar. burda estetik yaptıran çok değildir tahminimce. twittere yazmak daha iyi sonuç verebilir
Kesinlikle katiliyorum, ben de mağdur oldum, maddi, manevi ve fiziksel zararım var, hatasını kabul etmeyen ve üzerine karşındakini rencide ederek cirkeflesen bir zattır, üstelik piyasanın çok üzerinde fiyat veriyor. Kalitesiz
Sana iyi dolduran biri lazım demek ki.
geçmiş olsun
İyi olmuş ohh
Hastamısın
Geçmiş olsun
Su iç
Yapma sende