Böyle sivilce değil de çok küçük sanki karnıbahar şeklinde gibi kaşıntı pek yok ama bayadır geçmedi kafama takıldı ben de hemoroitte var çok farklı şeyler çıktı elimin üstünde kabartılar var ama ben de ajerjik egzema da var ondan olabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Neten bakınca çok farklı şeyler çıktı hıv vürüsü falan
Affınıza sığınarak soruyorum makat etrafında küçük sivilceler neden olur?
Yemek tarzından oluyorduf belki. Baharatlı haglı gıdaları kesmeyi dene. İnternete her yazılana inan ma bide baş agrı yazsan beyin tümörü var der. Geçmiş olsun.
Bende makat ne zamandır böyle diye düşünmeye başlamıştım yeahh.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makat bolgesindemi hpv virusü, siğil şeklinde ise odur yani benimde genital bolgemde var cok cinsel iliski yasamis kisilerde baş gösteriyor belliki viruslu biri ile ters iliski yasamissin
Ama korkulucak bisey yok bu virus grip kadar yaygin mis iyi huylusu var kotu huylusu var iyi huylu olanı genelde siğil olani kotu huyluda sigil olmuyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yemek tarzından oluyorduf belki. Baharatlı haglı gıdaları kesmeyi dene. İnternete her yazılana inan ma bide baş agrı yazsan beyin tümörü var der. Geçmiş olsun.
.
Hiç vakit kaybetmeden bir cildiye uzmanına görünün.
Buradaki insanlar size bu şekilde asla yardımcı olamazlar.
.
Bende makat ne zamandır böyle diye düşünmeye başlamıştım yeahh.
Makat bolgesindemi hpv virusü, siğil şeklinde ise odur yani benimde genital bolgemde var cok cinsel iliski yasamis kisilerde baş gösteriyor belliki viruslu biri ile ters iliski yasamissin
Hic virusu*
Hiv*
Bir kişiyle ters ilişki yaşadım ama 3 yıl önce
Tamam zaten uzun yillar sonra ortaya çıkabiliyor ben bu yuzden kimden bulaştığını bilmiyorum mesela
Ama sordum hastalığı yokmuş çok dikkat etmiş kendine birde başka belirtisi var mı sifiller dışında
Ama korkulucak bisey yok bu virus grip kadar yaygin mis iyi huylusu var kotu huylusu var iyi huylu olanı genelde siğil olani kotu huyluda sigil olmuyormuş
Başka hiç bir belirti yok ben de elimin üstündeki var bide
Elindekinin bununla alakasi yok o egzama gibi duruyor
Belkide sigildir sadece ya da sivilce emin değilim
Resim gönder
?
Hpv viruslu birisi ile ters iliskiye girmiş olmalısın
Alerjiden bence dün ne yediğini vs gözden geçir daha dikkatli beslen bir alerji testi yaptır
Doktora görünün diyeceğim ama gosterebilirmisiniz
Hastneye bir gitsen daha iyi olur
anal ilişkiye girsiysen hpv virusudur o
3 yıl önce girdim ve onun öyle bir şikayeti yoktu
Tamam. Hemen çıkan bir şey değil o. Kadından, kadın dogumcuya, erkeksen de dermatologa gitmen gerekiyor.
Yaktirmak gerekiyor onu. karnıbahar gibi dedim. hpv den başkası olma ihtimali binde 1.
Dr a gittin mi
doktora git
kondilom olmalı
Geçmiş olsun
Arajik olabilir
Arajik!!! Diyosunuz...
Evttt