Fahriye'nin boyu 173
Fahriye'nin boyu 167
Hiçbiri değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Pro fotocyyumm bu kari cok zeki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
serenay sarıkaya'da 1.72 ama 1.76 diyor ünlülerde sallama çok aleyna tilkiye de 48 kilo diyorlardı ben 47yim zaten o kız balık etli 48 olmasına imkan yok
60 var o boyuda 175 degil 165 bizzat gordum
cevabı burada
Bende olcmedim aqqq
Cevap
1Cevap
kaç olduğunu bilmiyorum fakat gökçe bahadır'dan en az 3-4 cm kısa olduğunu az önce yaprak dökümünü izlerken fark ettim. gökçe bahadır 170 diyor internet. bu bilginin pek de yanlış olabileceğini sanmıyorum bu hanım fahriye kadar medyaya yansıyan imajıyla uğraşan bir oyuncu olmadığı için. Yaprak Dökümü 70. Bölüm 10:45 dk'ya bakarsanız ikisi de aynı ev terliğini giyiniyor ve gökçe belirgin bir şekilde uzun. gökçe bahadır'ın 170 bilgisi doğruysa (ki bence vardır bi 169-170) fahriye evcen de bir 166-167 vardır.
[bu kadar detaylı dakika vermemin nedeni üyelik derecemden ötürü henüz link-resim paylaşamamadan ötürü. :D bir de ben boy tahmin etme konusunda tuhaf bir takıntı geliştirmiş boş bir kimseyim tabi...]
1.67 yada1.69 olabilir bence🤔. Bide Barış Bağcıye uzun gösteriyor olabilirler
neden buna takılıyorsun ki
Issizim.
Kadın uzun belli yani 1.73 olmasa da 1.70 vardır
Fotodaki adam 170 kac cm kisa gormuyo musun
Fahriye Evcenin boyu 1.65
1.67 kesin bilgi
Fotodaki adam 170. Ayrica ben 170im167 biriyle aramda bu fotodaki kadar fark olmuyor
Fahriye uzun boylu değil, ortalama bir boya sahip. Yaprak dökümü dizisinde en uzun oyuncu kadınlardan Deniz Çakırdı. Onun da boyu 1.74 diye hatırlıyorum.
Onun boyu da 174 degil. O kadin 169 boyunda. Bu fotograftaki adamla yani baris bagci isimli oyuncuyla yan yana geldiginde neredeyse ayni boydaydi. Bu adam 170. Yani deniz cakir 169. Fahriye evcen ondanda kisa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar