Kedim agzima 💩 resmen Sabah mamasini verirken bir anda saldirdi bana babam dışarıya atalım diyor ama ben atamam onu evladım o benim ya evladım. kendi canimin yandiginami yoksa kedimin böyle yaptiginami uzulsem hiç tek yaramaz kedim bu gece onu odaya yatırdık odadan çıkmış benim kapimda miyavliyir acintkapiyu diye napicam ben ya allahım yardım ettt🙏🙏bu arada doktora gittik aşı vurdular sonrada tetanoz aşısı olucam kesiminde aşısı yoktu
Kedim aniden saldırdı, sizce kötü bir şey olur mu?
Isırınca dişi kana değmediyse yani yeterince derin ısırmadiysa veya tırmalayinca yine ayni şekilde birşey olmadıysa problem olmaz zaten aşını vurulmuşun korkma birşey olmaz. Yaralı yerleri sabunlu su ile yıka ve vazelin falan sür kısa sürede iyileşirsin kediye de bir süre yaklaşma geçmiş olsun
Benim elimi ısırdı sonra kollarımı tırnakları çizdi ama bişe olmaz diye umursamadim aradan 12 saat geçti ısırdığı yer çok fena halde sızlamaya başladi acidan duramadım hastaneye gittim aşı vurulmuştum 12 günde 4 defa öyle geçmişti😊 Teşekkür ederim😊
Of ya diğer kediler niye yol yapmıyor ya kisirda değiller hem yani saldirirmi daha birde buna mama verirken mamayi kokluyir sonra kabariyir bize tisliyor neden acabagg
1.5 senelik kedim hiçbirşeyi yoktu hep geceleri falan beraber ytark kalkardik. Ilk defa yaptı böyle ya bende şok oldum bayilcak gibi oldum bunlar birde yapistiklarinda gitmiyorlar bile
Benimki de vücudumu cizdigi tirmaladigi falan oldu. bir ilac var kahverengi bir sivi gibi olan var ya ondan herkes biliyordur onu. onu suruyorum baska da bisey yapmiyorum. kendliginden geciyor sorun da cikmadi hic. doktora falan gitmedim.
Son olarak birşey sormak istiyorum cevaplardan şimdiden teşekkür ederim☺
Benim bu olaydan sonra çok uykum geliyor hiç birşey yapmadığım halde sürekli yorgun hissediyorum kendimi neden acaba yaa birde kedim beni tirmalarken manyagin tırnağı kökünden kopmuş dün aksam tırnaklarını kesicektik ama kestirmedi bir baktık ki tırnağı yok😣🙈 araştırdım zamanla cikarmis
Kediler vahsi hayvanlardir. Azginlik donemine giriyor olabilir.. veya kedi seni uyarmistir yaklasma bana diye , sen farketmemissindir vucut dilini.. kedi besliyorsan bu tip seyler nadiren de olsa olur. Sen insansin , oyle bir an gelir fevri davranip kavga edebilirsin sevdiklerinle. sonra dersin ki ben ne yaptim. Ki bu hayvandir.. buyutme bence. Kedinin kendi kendine gelip sırnaşmasini bekle. Atmak cozum degil. Ev kedisiyse bu , ölmezsin korkma :) beni cok seven uysal kedilerin de olmadik anda saglam sekilde pencelediklerini bilirim. Kedi , kopek degildir. Her an ilgi sevmez.. kedilerin vucut dilini ogren..
Benimde kedim var. Başıma geldi bu tür olay. Kediler kendilerini güvensiz hissedince öyle saldırı olması normal. Evde kavga felan oldu mu? Yüksek bağrışmalar olunca bile huzursuzlanırlar ve tıslayadabilirler. Öyle artist gibi durmalarina bakmayın çok korkaklar. Kedini sakinleştirmeye çalış. Şiddet uygulamayın, bağırmayın sadece kendi kendine sakinleşsin. Önemli olan ona güvende hissetirmek. Şimdi benimki beni her gördüğü an kucağıma zıplıyor bırakmıyor peşimi :)
Aaa o zmn bende bula bula bu deliyimi bulmusum bee😂 Doktora gittim aşı yaptılar onumuzdeki hafta tarih verdiler kuduz aşısı olucam iste En cokda kedime üzülüyorum niye böyle yaptı diye o kdrda elilustunde her dediğini ypiyorum ya birde hep birlikte yapardık ilk defa dün aksam yapamadık odaya yatirdim onu sonra uyuyamadi tek başına bizim kabinin önüne geldi kapıyı açın diye miyavliyo 😂 vallaha içim cız ediyo bunu böyle gorunce
Vallaha haftada 1.2 defa falan dışarıya çıkıyor acittigi zaman eve geliyordu sonra dışardan virüs kapmış veterinere falan götürmüştür iğne yaptırır düzeldi ama o gün bugün cikarmiyoruz anca camdan balkondan bakıyor ınan diaariysada hiç yakismiyor sarı bembeyaz bisey😂
Kedi iste vefasiz serefsiz 😂 kedi değil kopek besleyeceksin asla yapmaz boyle bir sey arkadasin olur senin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kopeklerden korkuyorum be o yuzden buricik kedim vardı oda ağzıma gözüme etti 😣ama ona daha çok üzülüyorum biliyor musunuz inslh birşeyi yoktur böyle birşey de asla yapmaz yaa
Evet sarı tekir aslında ama sarman demeyi seviyorum 😂 ciftlesmedi hic, kısırlastıracaktım ama kıyamadım :/ asılarını da yaptırıyorum bir şey olur korkusundan
Yok kız saldırıyo ki benim manyakk da cok fena. Her yerim tırmık icinde😂 iz bırakıyo da öyle hallenmiyo bir de böbrek hastası ben kıyamıyorum kısırlaatırmaya
Ah ah teşekkürler ya bazı kasibtilar var görüşümü kaldır ceza yiyeceğim falan diyorlar üff neyse soruyorum o zmn cnm😄💜💕💋👄💖😏😗
Kedinin yediği mama genelde kuru mama mi oluyir eğer evetse neyli mama veriyorsunuz birde verdiğiniz zaman illaki basinizda beklemiştir yemegimi verin diye sizde i ara ona yemeğini koyarken garip bir koku aliyirmu ya da kuyruğu kabariyormu
Önceden nd tavuklu narlı alıyodum düşük tahıllı. Böbrek hastalıgı zamanı hilssin böbrek mamasını aldım cd ve sd bir de adcvance böbrek maması. Kuruydu bunlar. Ama artık yaş mama alıyorum schesire proplan falan. Yemek koyarken basında bekliyorda hiç kuyruguna dikkat etmedim valla
Oh ne güzel ne güzel yaa Bizimki hayvan kadar koyuyoruz onuneryine yaranamiyoruz anlamadik gitti vallaha ya enteresan niye böyle yapıyor bu yapsikopatligin da bu siniri olmalı ya😂
Peki size hiç kabardimi kuyruğu falan ustunuze gelmeye falan başlamasını hi2.5 sene icinde
Oh ne güzel bir kedin var be bin kere maşallah keşke bizimkide oyle olsa bizde cikarmiyoruz ama camdan dışarıya baktığı aman kabariyor manyak disardaki kesilen garip kokusunu alıyor herhalde😂
Saka bir yana senin kedime bin kere masallah ya kiskandim vallaha Keşke benkmkide seninki gibi huyu suyu guzel olsa yaa ciftlestirip ciftlestirmemektede kararsız kalıyoruz yaa😣
Bizim altta deli var ona veririm 😂 Cidden kiz bizim evin bir kat altkatinda adam var karısı öldükten sonra kendini kediler adadı var ya adam i kdr pis ki hayvanlar evin içine scyio tövbe yaa ama adama hiç saldirmiyirlae kac sene onlara bakmış hala da bakıyor hele bizimkine ne demeli yediği önünde yemediği arkasında her istediği var ama neden böyle yapıyor manyak cildiricam veterinerlerde birşey bilmiyor ya sırf para ziyanilar
Ama seninki nasıl kizginlikta değil seninkide erkek tekir 2.5> yasinda benimkide erkek tekir bir buçuk yasinda niye seninki kizginlik yaomiyir anlamış değilim vllha😂
Haketmissin kediler boş yere saldırmaz helal olsun püsüye
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of cidden sizin olmayan zekaniza oluyorum yaa ben slkn değilim kendi bebegime birşey yapacak o 1haftadan beri öyle olmaya başladı ve ilk defa bolu birşey yaoti
Ben paralı almaya karşıyım biraz ihtiyacı olan laribalmak daha güzel birşey hem annesi yoktu bunun iyiki almisim ama napalim ya inslh böyle birşey yapmaz daha
Yuh napmış öyle. Vursaydın kıçına bir tekme neyi bekledin de bu kadar yapmasına izin verdin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah ah ayağıma yapıştı bırakmadı nasıl çığlık ciglig attigimi bir ben bir allah birde apartmandaki insanlar bilir çok kötüydü yaa hala psikolojim bozuk 1.5seneden beri beraber yatiyorduk ama bu gece ilk defa ayrı yatiyoriz ve o benim odamin kapı sında miyavliyo benide al yanına diye cidden çok kötü bir durum kardesim😣
Aaa sictigi yere limon sıkın birde tuvalet kabı yok mu kesin vardır ama kbini begenmemisdir belki kapaliysa eğer kapali kapları pek sevmezler hele kucuklerse korkarlar o yuzden tespsi gibi tuvlt kutuları var ondan alabilirsin birde kumu ince al kokulu olsun
Kesin benim dediğimde n bak hepsini yap daha yaomaz öyle şey yaptığı zaman kizin yüz vermeyin hata yaptığını anlayacak bizimkide oyle yapmıştı 2 hafta önce tuvaletini temizlemeyi unuttugumuz için öyle yaptı ama daha yapmiyor
İnşallah haklısın evlat gibi oluyorlar ya çocugunu atmak gibi bir şey bilmeyen etmeyen at der tutulur mu der ama anne gibi katlanıyon daha da senin canın acısada onu düşünüyorsun nesi var diye kedisi olmayan pek anlamaz at gitsin derler ama öyle olmuyor bebeğimiz yavrumuz sanki doğurduk
Bır barınak yerine bence verebilirsiniz cunkı sana zarar vermiş..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir veremem ki vermem o benim bebeğim ya çok üzülürüm naparim ben onsuz düşünmesi bile kötü evet çok kötü bir şekilde ağzıma etti ama onu da verirsem psikolijim alt üst olur
Sen bılırsın canim. Ben insan sağlığına zarar vermesin diye dedim. Karar senin vericeksenizde sokağa değil bir barınak verebilirsiniz orda emınım. Ona güzel bakicaklardir..
Kedine kuduz aşısı neden yaptırmıyorsun ayrıca kapalı bir ortamda tutun kedin için karantina gözetimi başlatmaya gelebilirler kediyi salmayın bir yere 10 gün müşahade süresi var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mart ayı geliyor ondandır çok yaklaşma yanına ilgilenme fazla bide doktora sor buna ne yapacaz sakinleştirmek için falan de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bacaklarında davul gibi şişmiş sanki geçmiş olsun kedi beslemek zor brnce
Uffff saçmalama be ne bezdirmesi tam tersi hep el üstünde tutulur herşeyin en iyisini yer hak eder cokda iyi davraniriz hem ilk defa yaptı bende sasirdim mamasini koyarken saldirdi bana durduk yere
Ayy vallaha ya ağzıma 💩 ama ayağımın acisinami uzulsem babamın kediyi disariya gonder demesinemi uzulsem benim psikolijim bozuktu 2 sene önce sona bu kedi evimize girdi gireli hep mutlu oldum çocuğum gibi oldu bunu bana yaptı ya psikolijim bozuldu napicam ben ya korkar oldum kendi kedimden artık ama atamamda o benim mesleğim cunku😣
En İyi Cevaplar