Adetim gecikeli 1 hafta oluyor. 2 gün önce beta hcg testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı, hala adet olmadım. Belirtiler yeni yeni oluşmaya başlıyor kaç gün daha beklesem sonuç belli olur?Beta hCG testi
Beta hcg testi yaptırdım, sonuç hakkında fikri olan var mı?
B-HCG kesin tanıdır ve 0,100 kesinlikle negatif demektir. 24-48 saat içinde bir daha baktırıp yükselme var mı yok mu görebilirsin. Ancak B-HCG hassasiyeti yüksek testtir yani gebelik başlangıcından itibaren HCG hormonu süratle yükseleceğinden test bu yükselişi gecikme olmadan da yakalar. Garanti olsun diye tekrar baktırmanı tavsiye ederim. Not : HCG testi baktırmak zorunda olduğum bir hastalık atlattım. İnciğini cıncığını biliyorum :D
Mrheba bana yardımcı olabılırmısınız benım degerler 0.100 cıktı sızce ne demek bu dun yaptırdım testı adet donemım 20si idi ama ne kasıgımda agrı var nede bir sey 6. günümdü adet olmadım nedir sizce?
1 haftalık gecikme beta hcg testi için yeterli bir süredir. Sonucunuza göre hamile değilsiniz.10'un altındaki değerler hamile olmadığınızı gösterir. Bu testte çeşitli sebeplerden dolayı değişkenlik çok oluyor, isterseniz bir kez daha denetebilirsiniz ama bence gerek yok zaten gebelik olsa belli olurdu diye düşünüyorum. Öncesinden gerekli önlemleri alırsanız böyle şeylerle uğraşmazsınız. Geçmiş olsun.
Merhaba birşey soracağım, peki bu testi yaptırdım dün 197 değerim çıktı pozitif hamilesin dediler sevindim bugün doktora randevu aldım gittim oda istedi kan testi verdim 2 saat sonra aradım 190a düşmüş değerim bu neden olur peki? Hastane hastane farkeder mi?
En İyi Cevaplar