bir kac gun once sadece şişti ben icinden iltihap cikacak diye sıktm ama kan cikti. Ertesi günü şişti kizardi morardi. Simdide aciyor o tarafa dogru yatamiyorum dokununca baya kotu oluyorum. Ne yapmam lazim ciban mi yoksa kıl koku iltihabi mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
apse yapmış bu bacağında mı içinde enfeksiyonu vardır bunun hastaneye gitmelisin aslında
Bacagimda evet yarin gidecegim ama 2 gune gecer mi cunku dogum gunu var arkadasimin her seyimi ayarlamistim
2 güne söner ama tamamen gitmez en az 7 8 gün
iltihap ba benziyor korkulacak birşey yok patlatılıp iltahap atılırsa düzelir..
içindeki bir enfeksiyonun dışa vurmasıdır teramisy kullan
Cevap
21Cevap
İnşallah kıl dönmesidir. degilse mantar olduğunu düşünuyorum ki o daha kötu kessin bir hastaneye görün derim ben
Tamam tesekkurler
Kadinlarin bu kadar killi olabilecegini bilmiyordum. Epilasyondan once orman bakanligindan izin almayi unutma
Korkutmak gibi olmasında bu yayılıyor diye hatırlıyorum
Aynısı bende çıktı acaba hangi kremlerde gecirdiniz çıban gibi duruyo
Çıban gibir birşey. Kıl kesildiginde ya da soğuk gibi şeylere maruz kaldığında iltihabı oluşur böyle. İçini temizlemen lazım yoksa büyür.
Nasil temizleyecegim ki? Sktim ama daha kotu oldu iste?
Sikacaksin patlicak
Sonra içinden beyaz normal su gelene kadar sikacaksin pis kirli bir kan vardir
Temiz su geldiyse bırak bir iki güne acısı gecer. Ama sebebi kildan kaynaklı derin kesildimi daha sık olur
Agda yaparsam kotu etkiler mi peki
Elleyemiyoeum o tarafa
Yap orayada yapsan olur. Sorun olmaz sadece o kısmı temizlemen lazım biraz canın yanar ama tıraş bıçağı ile alırsan bu durum sıkça başina gelebilir m dediğim gibi içini iyice sık beyaz su çıkıyor en sonunda m o geldikden sonra bırak geçer zaten acısı geçince rahatlarsın sende
Tesekkur ederim gercekten 👍
Geçmiş olsun istersen o çevreye ulaşabilirsen makas al makasla etrafını kes geri kalan bölgeyi ağda ile temizle..
Tamamdir tesekkur ederim
Ricaederim.. saygılarimla.
bir daha sık patlat , kıl kökünü çıkart neren burası?
enfekte olmus kıl kökü
Dr git burdaki dümbükler anlamaz.
Bilmem, sıkınca çıkmıyor mu?
Git şu kıllarını al önce dalavere D:Ç
bir hastaneye git ya kıl dönmesi falan olmasın
Burası neren be neden bu kadar kıl
Vücudunun neresinde çıkmış
Kıl dönemesi olabilir
geçmiş olsun nerende çıktı?
Kıl kökü iltihabı gibi
Kıl dönmesi
Çok zorlama normal sivilceye benzemez. İçinde kist var.
Bende de çok sık olur. Ten yapısıyla alakalı, benimkine benziyor. Sen onu elledikce iltihap şişer. Onun zamanını bekle eğer iyi durumdaysa kıl çıkar eğer ilermişse ameliyat
3 haftadir falan vardi gecer diye bekledim gecmedi sonra sıktım boyle oldu iste. Yarin cildiyeye gidecegim bilmiyorum. Ameliyat nasil oluyorki gecmez mi bu simdi antibiyotik kullansam?
Hiç geçer mi, içinde kıl var onun görmüyor musun
Arada kalan bir yer büyük ihtimalle
Hayir
Merhaba aynısı bende de oldu ameliyat derken doktor minik kesi atıp icindekini mi boşalttı kremlerini vs geçmez mi kendi kendime kuculmuyorda napcam bilemedim @aykırıinsan33
insan hiç mi almaz şunları ha
Kilin donmus
Benden kıllı
Kıl dönmesidir o
Çıban olablr
Kıl dönmesi
Lam bu neren 😱😨😒
Bacak
Kac ayda bir ağda yapıyon
Bu bolgeyi alamiyorum farkettiysen alt taraf biraz daha kisa. Yani zaten sıkıntılı bolge cok da elleyerek daha cok zarar verebilirim o bolgeye
Farkedemedım 😖nası ediyim ya :)) öyle bir Çektin biraz daha kısa bidd :)) hep böyle tembel-pis mısn
Hangi bölgen bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar