Benzamycin topikal jel, sivilceler için kullanılan jeldir. Sivilce ürünleri arasında en sık kullanılan jellerden biridir. Doktor reçetesi ile satılmakta. Sivilcelere %90 etki ediyor. Benzamycin topikal jel, benzoil peroksit ve eritromisin içeriğinden oluşur. Kullananlar oldukça işe yaradığını söylüyor. Doktorun önereceği doza göre yapmanda fayda var tabiki.
Benzamycin topikal jel
Benzamycin topikal jel ne işe yarar?
- Sivilcelere, iltihaplı ve ergenlik sivilcelerine iyi gelir - Sivilce oluşumuna sebep olan bakterilerin oluşmasına sebep olmakta. Böylece yeni sivilce oluşumunu engeller - Cildin yenilenmesini sağlar - Ciltteki yağı uzaklaştırır - Sivilceleri kurutur
Benzamycin topikal jel kullanımı
Benzamycin topikal jel cildi kurutur ve oyar. Bu sayede sivilce oluşumunu engeller. Sıvı ve toz halde 2 tip bulunuyor. Bunları karıştırıp çözmen gerekiyor. Dozunu iyi ayarlaman gerekiyor doktorun en iyi dozu açıklayacaktır. Sabah ve akşam uygulanması gerekiyor. Ancak sadece akşam da uygulanabilir. Cildini iyice durulamaya ve kurulamaya özen göstermelisin. 2 hafta içinde etkisini gösterecektir.
Benzamycin topikal jel fiyatı
Fiyatı yere göre değişiklik gösterebilir. Güncel fiyat olarak 75 Tl gibi bir fiyatı var. Doktor önerisi dahilinde kullanabilirsin. İşe yarayan bir sivilce jelidir
Kullandım her cildiye doktorunun muhakkak verdiği jel bu 😀 keskin bir kokusu var , düzenli kullanırsan faydası oluyor bitince eski haline hooop dönersin.
ilacin kendisi yok ben uzun zaman kullandim onu sadece icerigi ayni olan bir ilac var onunla ayni icerige sahip o da Şu an bende var ama onu biz kendimiz hazirlamadik hazirdi zaten
En İyi Cevaplar