Bu arada yılanın kurutulmuş derisi olacaktı başlık da yazmaya unutmuşum kusura bakmayın..
Çok güzel bilgilendiriniz tek tek yazdıklarınızı okudum Allah hepinizden razı olsun 🤲
Hic duymadim onu da benim yasadigim sehirde bir adam sigillerin uzerine okuyor. Ben kucukken yuzumde bir tane cikmis yayilmis o adama okutmustuk gecmisti ayni sekilde kardesimde teyzemde falan da oldu yine okuttuk gecti. Adam ocak gibi bise bugdayla o bolgeyi yuvarlak icine aliyor. Uzaktan okuma sansi var mi acaba varsa ona okutabilirim de heralde sizin de olmaniz lazim sorayim ben bir
Sipil tamamen psikolojik bir şeydir. İstersen yumurta sarısı sür, bir de sübhaneke oku. yarın geçecek de ve ertesi gün geçer
Ablacığım Merhaba. Bakın ben bir hekim adayıyım ve henüz hiç böyle bir tedavi yolu duymadım. Siğilin sebebi HPV virüsüdür yani Human Papilloma Virüs. Bunun en etkin tedavisi siğili yakma işlemidir. Yemeğin içine yılan derisi karıştırıp evladınızın sağlığını riske etmek yerine bir cildiye hekimi ile görüşün ve siğiller yaktırın. Geçmiş olsun.
Hpv çoğunlukla cinsel yoldan bulaşır peki küçük bir çocukta nasıl olabilir başka neyden bulaşır bilgilendirir misiniz ayrıca yılan derisi bildiğiniz üzere bakteri açısından zengindir
@ChinaTrading Hayır arkadaşım. HPV bir sürü tiptir cinsel yolla bulaşanlar genelde tip 16 ve 18 dir. Tokalaşma yoluyla bile derisinde siğil olan bir insandan bu virüsü kapabilirsiniz fakat bağışıklık sistemi genelde bunu baskıladığı için belirti vermez. Çocukların bağışıklık sistemi daha düşük olduğu için çocuk yaşta bu virüsü alanlar da belirtiye daha sık rastlanır. Cinsel yolla kaptığınız HPV de bulgular Genital bölgede bal verir zaten. Ona da Genital siğil denir.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim yılan derisi ile ilgili söylediğime ne diyorsunuz? Zehir bulundurmayan yılanlar bile bir çok saldırgan bakteri türünün kpnağıdır
Yılan derisi yemek ile alakalı fakültede her hangi bir ders görmediğim için tabi ki haliyle önermiyorum fakat hanım efendi bunu enine boyuna araştırır ve bu konuda işinin uzmanı insanlardan yapılabilir konusunda talimat olursa pek tabi uygulayabilir ama bence komşusundan edindiği bilgiler ile bunu yapmamalı
Kesinlikle öyle bir dahiliye ya da dermatolog görüşü olmadan bu arada sizin uzmanlığınızı bilmiyorum bu işe kalkışmamalı
Çok tsk. ederim , evet çok haklisiniz bende ilk defa duyduğum için sizlere sormak istedim .. kızımın ilk zamanlarda bir kaç tane vardı siğilleri sonradan çoğaldılar bir anne olarak bende çok üzüldüm kızımda...
Merak etmeyin geçer. Üzerinize düşeni yapın Allah’ın izniyle geçecektir. Çok geçmiş olsun.
Inşallah geçer Allah razı olsun sizden
Cümlemizden inşallah 😊
Amin Inşallah 😊
Evet yilan derisi degil yilan kabugu derler yilanin kabugunu sursun biseyi kalmaz kurutur ve zamanla dökülür
Ciddi misin sen belli ki yılanlarla ilgili zerre bilgin yok
game34 evet kurusu olması lazım , bilemedim bende ilk defa duydum bende sizlere bir danışayım istedim tsk. ederim
Benimde vardı küçükken sonra benimde geçti
Ne varsa eskilerde var
Evet
Tsk. ederim sizede iyi geceler grs üzere 🖐
Cevap
12Cevap
Merhaba Derya, kızın enfeksiyon kapar. Sakın böyle birşey yapma. Siğillerin fotoğrafını çekmen mümkün mü? Ona göre tavsiyede bulunayım.
Size yarın çekip gönderirim olurmu
Tamam olur, anlaştık.
İl 33 diye bir ilaç var. Onu kullanmamızı tavsiye ederim. Fakat açık konuşacağım bildiğin asit ve eritiyor. Canın pek yanmıyor fakat ilacı sağlıklı deriye kesinlikle değdirme. Sigilin etrafını vazelin sürüp sağlıklı deriyi güvence altına alabilirsiniz.
Merhaba ben de il 33 kullanıyorum 3. Gün kaç günde kaçar yanlarına kayıyor mutlaka vazalinde sürüyorum ama çok açıyor ne tavsiye edersiniz
Deride hafif çökme ve kabuk tutma varsa kullanmayı bırakın. Kabugunu vs de soymayin. 1 hafta 10 gün içinde kabuk atacaktir kendini. Eger hala varsa siğil sürmeye devam edersiniz.
geliyor diye duydum bende köye gitmiştim orda böyle büyükler sohbet ederken. birde dua ile geçiyormuş. kardeşimde vardı dua ile geçti ama
Bugün bana yaptığın tüm yorumlar çöp oldu şu an bunu okuyunca
@ChinaTrading neresi çöp oldu anlamadım?
@ChinaTrading hz ali efendimiz gootune ekmek sokardı o da peygamberimizin kendi karilarina ekmek sokarken görmüş gootlerine
Dua ile hastalık iyileşti ya
@ChinaTrading bu olan bişey ama. yani kardeşimin dua ile geçtiğini gördüm. gözlemlediğim birşey. uydurmuyorum bunu :)
@GerceklerinPesinde hadsiz saygısız pislik kanı bozuk soysuz.
Dua ile değil bağışıklık sistemi ile bak metafizik şeyler var Tanrı da var ve çok güçlü akıl almayacak kadar ama tanrı dua edene yardım etse idi bugün afrika da Müslüman çocuklar. Toprak yemezdi
Peygamberimizin babası belli değildi
Doğmadan önce öldü diyolar ama yalan peygamber orspu cucuguydu
@ChinaTrading kardeşim sen sadece bu dünyayı düşenerek konuştuğun için o afrikadaki ölen masum insanlar veya sömürülen müslümanlar konusuna girmeyelim. anlatsam anlamazsın çünkü
Ne kadar öbür dünya da cennet e gidecek olsalarsa ki eminim de o çocuğun öyle beslendiğini görmek vicdanımı kanatıypr elimde imkan olsa hepsini besler aşılarını yaptırır büyük erkeklerin de eline silah verir bağımsızlık için savaşmalarıno sağlarım
OdunsuVarlik tsk. ederim
rica ederim
Yılan derisini bilmiyorum ama incir yaprağının sütü baya işe yarıyor, denemenizi tavsiye ederim.. Bu arada profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum!
Yılanlar zehirli hayvanlardır bir çoğu zehirli olmayanşar bile birok bakteri taşır sakın öyle bir şey yapma çocuğunun ölümüne bile neden olursun Allah korusun
onu hiç duymadım. fakatt duası var okuyunca geciyor.
Duasını da okutum ama sonra yine çıktı anlamadım gitti
bende 30 yıldır cıkmadı cocukken okunmuştuelimin üzerinde kocaman vardı. şifabulursunuz inş
3 çarşamba okunan duası var onun okuyacak hoca bulursanız geçer. Annemde de varmış o şekilde gecmis
Derya hanım, yılan derisini bilmem. Ben size neyin iyi geldiğini ve nasıl uygulayacağınızı anlatayım...
Siiller için evde yapılmış fermante elma sirkesi bulacaksınız. Ama doğal olacak. Marketten alınmış olanlar bir iş e yaramıyor. Köylerden veya evde bu işi yapabilen bir tanıdığınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı üniversitelerin ilgili bölümlerindeki öğrencilerin yaptığını da duymuştum. Elma sirkesini pamuğa emdirip fazlasını sıkın. Nemli olacak şekilde siilin üzerine yara bandı ile yapıştırın. Bunu geceden yatarken yapmanız daha iyi. Sabaha kadar o şekilde kalsın. Bir iki gün deneyip gözlemleyin. Siilin karardığını gözünüzle göreceksiniz. Kararma başladığı an artık sürmenize gerek yok virüsün içine işleyip yok etmeye başlamıştır...
Onu bilmiyorumda bizim buralarda arpa kesiyorlar geciyor
Ya saçmalama incir sütünden sür iyileşir hemen yılan derisi nedir ya
İncir sütü iyi geliyor sanırım
Nefesi kuvvetli birisine okutturun geçiyo
Cidden inanıyorssan alkış
Bak ben tanrıya ve metafizik e inanırım yaşadım bazı şeyler fakat tanrı bu dünyaya doğrudan müdahale etmeyi uzun yıllar önce bıraktı sizin o üfleyen dedikleriniz geçirebilir ama onlar hoca değil
Kur an ayeti vs ile ilgili değil kur an ı sende okursun onlar başka şeyler yapıyor
Doktorlardan başkasını dinleme
Sanmam öyle bir şey
Bende duyunca şaşirdim ne yalan
Doktora gitsene hurafe bunlar
İncir sütü iyi gelir
Geçmiş olsun konuşalım isterseniz.
Yıl 2019 😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar