www.facebook.com/video/video.php?v=425885867422854
bu tüpten takıldı şuan böyle bir tüp yok bende belirteyim.
Bu durumu askere gitmeden halletmeye çalış askere gidipte rapor için çok sürünen gördüm.
Sağlık durumunu doktorunla konuş şimdiden sonra askerlik şubene başvur derdini anlat yoksa götürürler sürünürsün sıkıntı çekersin tüplü tüplü almazlar seni zannetmem ama bilmiyorum daha önce böyle bir şey duymadım Geçmiş olsun.
kaç yaşında askerlik şubesine gitmeliyim 200 gün sonra 19 dan gün alıcamda :D
Senin beklemene gerek yok doktorunla konuş daha sonra askerlik şubesine git durumunu izah et hem tecil ettirebilirsin. Bide bak kaç doğumlular alınıyor askere internette vardır e devlet üzerindende yapılıyor askerlik başvuru işlemleri bildiğim kadarıylar öyle oturmakla olmaz doktoruna sonra askerlik şubene başvur ne olur nasıl olur.
Askeri doktorlar tarafından muayene olursun kusurlu goruldugun taktirde muaf olursun bence büyük ihtimal askerlikten muaf olucaksın. Bunuda soyle anlayabilirsin geçirdigin hastalık kalıcımı yoksa gecici mi bunuda doktorlar bilir
Hastalığım iyileşti ama fazla ağırlık kaldıramıyorum.Oraya darbe gelince ağrıyor ve orası uyuşuk hiç bir zamanda büyük ihtimal geçmeyecek
muafsın büyük ihtimal
Muaf olursun, sonucta kucuk bir tedavi degil
evet :(
Cevap
3Cevap
merhaba askere gittin mi acaba erkek arkadaşm 4. Ye geçiriyor bu hastalığı daha yeni ameliyat ettiler tecilliydi ve süresi doldu derken üzerine işte bu ameliyat geldi doktor askerlik yapabilir diyor hala sizin süreç nasıldı
Muaf olursun kardeşim için rahat oLsun askere böle seni almazlar
bir görsen sol tarafımı hep yara bere içersinde uyuşuk orası doktor dedi 1-2 ay içerseinde geçmezse hiç geçmez dedi :( .Sağ koluma göre sol kolum güçsüz kaldı bu olaydan ötürü sol tarafım pek ağrı şeyler kaldırınca ağrıyor
ameliyat eden doktor rapor filan vermedi bana ya
ameliyat izinden değil de tüp takıldığı için muaf olabilirsin
ne alaka? ameliyat yerim uyuşuk bu arada
yara iziyle askere almama gibi durum olmaz.tüp takıldığı için muaf olursun büyük ihtimal. spor yapabiliyor musun? eskisine oranla doktor yasakladı mı
her doktora sordum çok fazla ağırlık kaldıracağın sporları yapma diyolar body filan
anladım, askerlik şubesine gittiğinde muayene için sağlık ocağına gönderiyolardı. orada söylersin sıkıntını büyük ihtimalle askeri hastaneye sevkedir muayene için orada karar veriyorlar diye biliyorum muaf olmaya
peki kaç yaşında askerlik şubesine gitmeliyim şuan tam 18 yaşındayım 200 gün sonra filan 19dan gün alıcam
tam bilmiyorum şimdi askerlik yaşı değişti sanırım. ben 21 diye biliyorum. zaten onlar yoklama için çağırıyor muhtara kağıt bırakıyorlardı haberin olur
güncellemeye baktın mı böyle tüp taktılar işte sonra çıkardılar akciğerim iyileşince :(
İhtimal var ama sadece ihtimal.
internetten baktımda bu hastalığı geçirenleri almıyolarmış galiba askerliğe
olursun tüp kullandığın için
tüp dediğim hortum taktılar canlı canlı akciğerime :( 10-15 cm kadar o hortumla hastanede ilk sönmemde 1 hafta ikincede 2 hafta kalmıştım.s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar