Aferin kapsül adet düzenini etkiler mi? Aferin kapsül ilacı adet gecikmesi yapar mı?
Kızlar sizde yaptı mı?
İnternette bulamadım eczanede cok uzak gidemedim.
Kızlar sizde yaptı mı?
İnternette bulamadım eczanede cok uzak gidemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayır yapmaz
genelde adet kanının fazlalaşmasına ve adet günlerinin artmasına neden olurlar .
bu da ilaçın kanı sulandırıcı etkisine bağlıdır
kadınlarda adet uzamasının en sık sebebi strestir.
uyustrucu olarak bıle alınıo aferın sen bosver aferını baska bısı ıc
hayır aferinin regl üzerine etkisi yok. Ama eğer hasta olduyan vücut direnci değişime bağlı olarak düzeninde değişim olabilir gecikebilir. çok ciddi bir gecikmeden bahsediyorsan jinekologa görün.
antibiyotik ve kullandığın tarzdaki ilaçlar adet gecikmesi yapıyo
Ben geçen ay reglken grip oldum normalde 8 gün sürüyordu 5. Gün içtim ve hemen kanım kesildi bu ay gene gribim reglim 7 gün geçti ve gene aferin içtim normalde göğüslerimde hassasiyet olurdu şu an 7 gün geçti ve hassasiyet yok evli de değilim polikistik over var ama ben ikidir aferin içiyorum ve reglim değişiyor sen de muhtemelen benim gibisin o yuzdn ağrı kesici olsun soğuk algınlığı olsun içme bitkisel çözümler üret mesela civanperçemi çayı icebilirsin regl için hem iltihap söktürüyor hem regl söktürücü mükemmel bir bitki onun haricinde kekik çayı içebilirsin ilaç içip kimyasal sokma ben zamanında çok düştüm o hataya regl olmadan bir gün önce aşırı sancı nedeniyle 3-4 tane ağrı kesici içerdim ve sadece 3 saat regl olurdum
bazı ağrı kesiciler reglin gecikmesine sebep oluyor yada kanamayı azaltıyor
aferin içtiğim sıralarda bende olmuştu ama sebebi aferin miydi yoksa farklı bişeymi bilemiyorum.
Tüm ağrı kesicileri,ilaçlar,antibiyotikler kana karıştığı için bunun olması olasıdır
diğer ağrı kesicilerde reglide gecikme yapıyor
Yapacağına sanmıyorum aksi bir tepki verebilir ama
evet etkiler
Evet yapabilir canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar