Arkadaşlar Hirudoid forte jel fiyatı nedir güncel olarak? Bir de Hirudoid Jel reçetesiz satılıyor mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler. Hirudoid forte jel ne işe yarar?

Arkadaşlar Hirudoid forte jel fiyatı nedir güncel olarak? Bir de Hirudoid Jel reçetesiz satılıyor mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler. Hirudoid forte jel ne işe yarar?

Selam arkadaşım. :) Uzun bir süre Hirudoid Forte jeli kullanan biri olarak yardımcı olayım.
Ciltteki morluklar, şişkinlik ve hafif olan yaralamaları iyileştirmeye yarayan cilt bakım ürünüdür. Ciltteki küçük kusurları iyileştirmek adına kullanılır.
Bu jel cildi rahatlatarak iyileştirir. Hızlı bir şekilde de işe yarıyor. Pıhtı ile tıkanmış damaları açıyor. Siz yine de doktorunuza sormadan kullanmayın. Ben evde tesadüfen bulup ayak bileğim için kullanmıştım ve şiş/ağrıyı geçirmişti.
Hirudoid Jel bizim evden hiç eksik olmaz. Özellikle kızım çok hareketli olduğu için sürekli kolunu, başını, ayağını mutlaka bir yerlere çarpıyor. Bunu doktora söylediğimizde bize bu jeli yazmıştı, o günden beri faydasını çok gördük desem yeridir.
Öncelikle Hirudoid Jel; darbe sonucu oluşan morlukları azaltıp şişliği hafifletiyor. Bunu bilip ilacı ona göre almakta yarar var.
Hirudoid Jel'i tabii ki reçetesiz olarak alabiliyorsunuz. Fakat almadan önce ne için aldığınızı, eczacı veya doktorun farklı bir önerisi var mı yok mu diye sormanızı tavsiye ederim.
Hirudoid Forte Jel'in güncel fiyatı: 138.39 TL
Cevap
1Cevap
ciltteki morlukların iyileşmesini sağlıyor, reçeteye ihtiyaç yok
Satılır ama kutusu türkiyede böyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?