100 tl yi geçmeyecek eve gelecek sadece masaj için yanlış anlaşılmasın,fizğim çok çekici olduğu için güvenemiyorum anlaşmalaı masör öneriniz var mıpofesyonel masaj yaptırmak istiyorum
Cevabın nedir?
Saglikciyim. Universite egitimim esnasinda masaj uygulama ve teorik aldim. 5 yildizli turistik otellerde gorev aldim. Şuanda İstanbul'da bir saglik kurusulusunda calismaktayim. Duzenli düşünüyorsanız ve sadece masaj hizmeti almak istiyorsaniz bana ulasabilirseniz randevu verebilirim. Saygi ve sevgilerimle...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısaca fiziği o kadar güzel ki masaj adı altında jigolo arıyor
37 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kızmı erkekmi istiyorsun diyorum erkek diyor niyeti belli işte zaten ub masör arayanların 100%90 jigolo arıyor
Soran+1 yılsizin gibi abazalar yüzünden masör aramak jıgola aramakla bir tutuluyor
Cevap sahibi+1 yılsen kendine bak biz ilan verip masöz arıyoruz diyormuyuz dişi abazan
- +1 yıl
@bi-hora-gecümedileee sevgili kardsm bn 15 yildr masaj yapyorum ama soyle bisey var gercektnde bn kadn masorlerin cok iyi olmdgni genlde goruyorum neden bu is el becersi bilgi ama guc olmaynca da masaj etkli olmz nedenmi cunku dolsm sistmni hizldrmak icin guclu masaj yaplrsa da etkldr kesnkle tabi hangi noktda basnc uygulaycgni bilmk lazm
- +1 yıl
Haklisin bunlar masorlugu sexe konu edinmis antalya bodrum kibrista 9 yil calistim 3 yil egitim aldim manuel terapi 18 cesit masaj bilgim var en iyilerinden biriyim lakin musterilerimle iliski yasamiyorum prensipliyim oyle bir niyetin varsa rahatsiz etme gorusune saygi duyup yaziyorum terapi almak istersen talha._atanak instagram adresim masaj videom var doktorlara nokta gosterdigim bakabilirsin
ben referans olabilirim canım sana... düzenli evime gelen masörüm var evlidir kendisi zaten için rahat bir şekilde masajını yaptırabilirsin üniversite mezunu kültürlü temiz bir çocuk...
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar..
İstanbul Ümraniye den Selamlar...
İşinde oldukça iyi bir masör olduğumu söylerler.
Tam anlamıyla rahatlamayı düşünen bayanları bekliyorum, saygılar.. By Rahatlatıcı 0553 642 86 46
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 15 günde bir çağırıyorum evime. Hem anneme hem de bana masaj yapıyor, 150 TL veriyoruz. 7 - 8 aydır geliyor düzenli olarak. Gayet memnunuz. Sitesi
415 Yorumla- +1 yıl
Bende karıma istiyorum nasıl biri
- +1 yıl
@Murat_Yıldırımlar selam adım sedat eğer yerijniz müsaitse masaj gele bilirim 7 yıllık masaj tecrübem var masaj hakkında sizlere bilgi verebilirimm
- +1 yıl
@intrrr isterseniz bana ulaşabilirsiniz 5 yıldır masör um evlere geliyorum 100 tl
- +1 yıl
@Murat_Yıldırımlar isterseniz benimle irtibata gecebilirsiniz
- +1 yıl
@Murat_Yıldırımlar merhaba bende evliyim ek iş olarak masaj yapiyorum güvenebilirsiniz saygılar
- +1 yıl
@intrrr merhaba masaj için ulaşablirsiniz
- +1 yıl
Merhaba.. İstanbul içi hizmet vermekteyim. ,5356134696
- +1 yıl
Merhabalar..
İstanbul Ümraniye den Selamlar...
İşinde oldukça iyi bir masör olduğumu söylerler.
Tam anlamıyla rahatlamayı düşünen bayanları bekliyorum, saygılar.. By Rahatlatıcı 0553 642 86 46
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
Burda yeniyim. işim geregi çevremi genişletip yeni kişilerle tanışmak için burdayım. Yaptığım işe farklı bir gözle bakıldığını biliyorum. Masör ve Masöz denince akla hemen kötü şeyler geliyor nedense. Halbuki bu kişilerde para kazanmak ve insanları rahatlatmak için bu işi yapıyor. Burdan bir kitleye ulaşıp işimle para kazanmak zorundayım. Onun için bu paylaşımı yapmak istiyorum. İstanbul ataşehirde oturuyorum.35 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıldır masörlük yapıyorum. Klasik isveç masajı, thai masajı, ve derin doku masajı biliyorum. ilgilenenler mail atabilir. Kimseyi tanıyıp güvenmeden buradan tel vermek istemiyorum. nuri_akyol1985@hotmail. com Güzel ve Sağlıklı bir yaşam dilerim.
00 YorumlaBakış açınızı gerçekten anlayamıyorum neye ve kime güvenemiyorsunuz ? En basitini söyliyim hiltonun yolunu tutun 120 tl den başlar masajlar bu sadece bir örnek ve bunun gibi bir çok kaliteli mekan vardır.Bunlar profesyoneldir.Masajı ne kadar ucuz tutarsanız o kadar size uçkuru olan amatör kişiler gelecektir.Şahsen bizzat sinir hatlarına yönelik masaj yaparım ama tanımadığınız bilmediğiniz insanlara yönelirseniz ve ucuzda olursa zararlı siz çıkarsınız
Bilgilerinize00 YorumlaBen kerim 15 yildr masorum etiler nisptiye cadsnde pasifik saglk kulbunde yesilkoy sauna ve beli otlerde randeviulu calstm hic bir zamnda isime nankorluk edip yanls yapmdm bna yapmayna isteyn ulasbilir bna
00 YorumlaBende senin gibi kadina yaptirdim eli hafif kaldi bende masör bulayim dedim buldum eve geldi harika masaj yapti ama erkek sonucta yagli yagli her yerine elleyince etkileniyorsun bende boyun fitigi var kasikla bacakta bir bolgeyi ozellikle ovmasi gerekiyor resmen islandim göğsüm sisti resmen e o da farkediyor haliyle istesem ileri gidecekti o da haliyle etkileniyor çünkü. İstemiyorsan hic riske girme etkilenmemen mümkün degil.
10 Yorumla
+1 yılİstanbul Anadolu yakasinda oturuyorum 86 doğumluyum 18 yıldır masajla ilgileniyorum bunun yani sıra asıl mesleğim elektrik elektronik bu 3 konuda çok iddialıyım ilk deneme ücretsiz olup memnun kaldığınızda fiyat konusunda anlasabiliriz ulaşmak isteyenlerin mesajını bekliyorum sonuçta denemeden bilemezsiniz bunun için ilk seans ucretsizdir
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben Ali belgeli uzman masorum 34 yaşındayım İstanbul'dayım serbest çalışıyorum sizin yerinize gelerek Özel masaj seans hizmeti sunuyorum birçok masaj tekniğini profesyonel olarak uyguluyorum masordgn@gmail. com e-mail adresim ya da 05449006660 iletişime geçebilirsiniz
00 Yorumlamerhaba masaj konusunda yardımcı olabilirim. fakat , ne tür masaj istediğiniz önemli. medikal masaj mı arıyorsunuz. ağrınız sızınızmı var..
çok çeşit masaj teknikleri var. öncelikle ne tür masaj aradığınızı yazarsanız yardımcı olabilirim..
yakistir@gmail. com00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenememen için fiziğinin "çok" çekici olmasına gerek yok. Yapmak isteyen yapar her durumda zaten.
Egon tavan yapmış.10 Yorumla
+1 yılajanslar var, internette arastir...
burada ancak "ben yaparim" diyenlerle karşilasirsin...01 Yorumla
Soran+1 yılhangi ajans
Bn purofodoruyum bu isn 15 yildr yapyotum soracgnz ne varsa bilgi vereyim size bn
00 Yorumla
+1 yılMasör güven 14 yıl diplomalı masör... güvenle güvene bilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılben karın tokluğuna masaj yapıyorum bir biskolataya işlem tamamdır:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. 5 yıldızlı otellerın bayan masorlerıde var spa sıda var
00 YorumlaBurdan bilemicem ama yaşadığın bölgedeki bir spor salonu hocasına sorarsan en iyisini onlar bilir .
00 Yorumla
+1 yılşu an itibariyle profesyonel masörlük sektörüne hızlı bir adım atmış bulunuyorum :) merhabalar efenim :)
00 Yorumlaaslında belgeli profesyönel istanbulda masör bir arkadaşım var
06 Yorumla
Soran+1 yılkaç tl
+1 yılBen 100 tl nin aşağısına yaparım. Ciddiyim , bende yanlış olmaz. Şimdiye dek kime masaj yaptıysam memnun kaldı. Denersin , memnun kalmazsan para da almam. O.K ?
00 Yorumla
+1 yılVar tabi. ilk deneyim hediyedir.
Tanışmak adına ücretsiz. Önce müşteri memnuniyeti.
Sonra ücret. Google bloğum olan mutlumasaj. blogspot. com u ziyaret ediniz.
Merak etmeyin 100 TL. yi geçmem.. :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde sanki bişey olmazmış gibi yapma:d valla Ankara da her gün bir sürü kartvizit var yerlerde masaj 60 lira diye..
00 Yorumla
+1 yılkardesim git kadına yaptır sen de madem sorun oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılkadına yaptırdım ama eller kuvvetli dğl.s
- +1 yıl
baska care yok güvenemiyorsan kadına yaptıracaksın
- +1 yıl
erkeksi bir kadın bul sende hem korkun olmaz hemde kuvvetli yaparr masör olması önemli değil :)
- +1 yıl
ya b s g a.k. geldi yine bir sapık. benim cevabıma niye yorum atıyorsun awel. git kendi cevabını yaz.
+1 yılBen amatörüm belgem yok masaj yapmayı seviyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılben profesyonel eğitimli masorum nerde yasıyorsunuz ?
02 Yorumla
Soran+1 yılbelgelimi?
- +1 yıl
evet elgeli kanıtlı ispatlı :) birde fazlaca masaj tekniği.. ist içindeyseniz tabi..ekleyeilirsiniz..
+1 yılSelam ist uskudarda ikamet ediyorum temiz titiz guvenilir biriyim sahane bir masorumnve ruhsal enerji anlaminda uzmanim 05324825688 watsap yazin lutfen pisman olmayacaksiniz
00 YorumlaProfesyonel masörüm bal masaj tay masaj medikal anti siters lef masaj deri doku masaj vb bütün masajları yapıyorum istanbuldayim şimdi numaram 0553 053 36 27
00 YorumlaVar desek sanki arıycan meb onaylı sertifikası da var ben oluyorum işi sadece masaj
00 Yorumla
+1 yılVar ve benimde bilgim var hatta metafizik dalıyla kendi özel yapılmıs yaglarla rahatlatıcı deneyin derim
00 YorumlaEsimle birlikte duzenli olarak evde yaptiriyoruz bizde arzu edersen gelen arkadasin bilgilerini verebilirim
00 YorumlaBen yapabilirim isterseniz Bir süre Tayland'ta bulundum. yüksek hissiyatla ağrıları emebilir bir bioenerjik metodum var. İletişim kurabilirsiniz
00 YorumlaBu adresten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
https:// masoristanbulanadoluyakasi. wordpress. com00 Yorumla
+1 yılMerhaba.. İstanbul içi hizmet vermekteyim.. memnun kalacağınız dan şüpheniz olmasin
00 Yorumla
+1 yılBen eskide otellerde bayan arkadaşlar yapıyorum isteyen olursa masaj yaparim
00 Yorumla5 yildir masorluk yapıyorum hem güvenilir bir tercih isterseniz 05343034336
00 Yorumla
+1 yılBen evliyim güvenebilirsiniz
Geçim için ek iş olarak masaj yapiyorum
Saygılar00 YorumlaProfesyonel masaj uzmanıyım 12 farklı teknik masaj bilmekteyim tekin yılmaz 05370114180
00 Yorumla15 yıllıl. prof masörüm gönul. rahatliği ile. arayabilirsiniz 0532 734 89 92
00 Yorumla
+1 yılBen 5 yıldır masör lük yapıyorum. isterseniz evlere geliyorum
00 Yorumla
+1 yılSayfamı ziyaret edebilirsiniz. İstanbul da profesyonel olarak hizmet vermekteyim. Masor. com. tr
00 Yorumlahadi be ordan yiyorsa fotonu at bakalım:))))
29 Yorumla
Soran+1 yılyalan söyleyen kendini kandırır
Soran+1 yılkomik olma
Soran+1 yılhehe kötü benim fiziğm tm:D
- +1 yıl
masörüm ben prosfonel olarak sitelerim var
+1 yılKetçap mayonez acı istermişim?
00 Yorumla
+1 yılMEB sertifikalı masorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRİXOS BOMANTİ TAVSİYE EDERİM.
11 Yorumla- +1 yıl
gay masorden masaj hizmeti garanti olur... sertifikalı gay masor İstanbul aratın
+1 yılkadınmı arıyorsun erkekmi ?
06 Yorumla
Soran+1 yılerkek masör belgeli profesyonel
- +1 yıl
niyetin belli zaten
Soran+1 yılsizin gibi abazalar yüzünden masör aramak jıgola aramakla bir tutuluyor
- +1 yıl
ben bugüne kadar bir kıza yan gözle bakmadım bile o kadar yüz verdi istesem herşeyi yapardım ama ucuz insanlarla beraber olmam
senin konuna gelince götünü başını açacaksın elin adamının elleri vucudunda dolaşacak kızım geç bu işleri sen gelirken ben gidiyordum o yollardan neyin ne oldugunu herkes biliyor çok güzel kadın masörlerde vardır niye erkek diyorsun bilmiyomusun dinimizde ne kadar günah oldugunu ne günlere kaldık niyetin belli zaten kendini savunma
Soran+1 yılhehe ondan yüz verseymiş herşeyi yaparmış
- +1 yıl
senin gibi insanlar emin ol çok yemin ediyorum bugüne kadar elime çok fırsat geçti ama yapmadım yapmam yani benim midem kaldırmaz bir kere o insanlarla birlikte olursam binimde seviyem onlarla aynı olur
hayır yani niye erkek diyorsun kadın iste elin adamı oranı buranı ellicek bırak bu işleri niyetin belli işte bu dünyada herkese saygım vardır şerefsize saygım vardır pezevenge saygım vardır orsbuya kaşara ama dürüst oldukları sürece acık acık diceksin ya bunu istiyorum kardeşim diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbulursan banada yaz ben de istiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
masseurservice. blogspot. com
- +1 yıl
Nisantasimasaj. com tavsiye ederim
+1 yılgeleyım hemen cok delı masaj yaparım :)
00 Yorumlamasöz e git ozaman neden masör istiyorsun
00 Yorumlagel kız bedave yaparım
00 Yorumla
+1 yılbenim masörüm var
00 YorumlaMerhaba. Masaj konusunda yardımcı olabilirmiyim?
00 YorumlaBen dayanamam sahsen fizigi düzgün olana
00 Yorumla150 olurmu İstanbul içerisine hizmet veriyorum
00 Yorumla
+1 yılMerhaba işimde çok ciddiyimdir
00 YorumlaYardımcı olabilirim isterseniz efendim.
00 Yorumla
+1 yılmasseurservice. blogspot. com
00 Yorumlaben varım ama adıyamana gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel ben yaparim mutlu sonla biter emin ol :)
10 Yorumla
+1 yıl150 TL yaptırdım
00 YorumlaBedavayada gelirler
00 Yorumlaben varım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl150 tl ye yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBeşiktaş ta
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri