Henüz hiç bişe yemedim ama 3 bardak kola içtim..
Annem kızıyo miden delincek diyo:),
varmı benim gibi (kola bardağım elimde)
Annem kızıyo miden delincek diyo:),
varmı benim gibi (kola bardağım elimde)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sabah iş yerime gelmeden önce yakınımda buluna bi pastaneye uğradım...orda çalışan bayan arkadaşım sabah aç karınıma bir bardak cola içtim dedi..sancılanıyordu çok kötüyüm dedi...ve şuan hastaneye götürdüller boş midede sabah asitli içecekler köpük ve mide yanması gibi durumlara sebebiyet veriyormuş..buda sana örenek olsun delü içilirmi aç karnına asitli içecekler yazık değilmi midene sağlıgına dikkat et almalım bize göya icatta bulunuyordun.. dün sen bu gidişle bize ağ da yapaman...çoraplardan hhahaha
bide sakız yuttum :) sürekli olmasada arada böyle içiyorum bişe olmuyo ne bilim ya canım istedi işte:)
ben bi tarafdan kolamı fondipler bi tarafdanda bize balık, don şederimmm donla mı tutsam acep balıkları:)
kıss verdim 1 kilo spora gidiyorum+ yürüyüşe başladım gibi yemek yerine kola içiyorum bak kahvaltı etmedim hala etmicemde:)
davamın donuyla tutacam ama çiçekleri belki yem zannederler:)
51,600 şuan da.. 50 olmak için aç geziyorum işte öle bişe
ben yemicem yediricemmm yavrukuşlarım benimmm:)
defoluna söyleyelim davasınıda getirsin balıkları onda şederisss hihihihih=)
<3 yirim sizi
yirim yirsin yirr<3
İç iç, yakında mide hastalığına yakalanırsın Allah korusun.
Aç karnına içmek daha zararlı.
2 yaşından beri kola bağımlısıymışım :( daha sonra mide rahatsızlığım oldu. Yemek falan yiyemedim aç olmama rağmen. 5-6 ay oldu içmiyorum. Midem de çok iyi. Şimdi bir bardak bile içsem tiksiniyorum koladan ve hemen midem ağrıyor.
Dikkat et.
saol canım bilgi için şimdi bşiler yedim ancak içmiyim ben en iyisi
Kesinlikle çok zararlı, üstelik kilo aldırıyor, (ben zayıfım ama ileriki dönemlerde aldırıyomuş yani ) en azından çok içme canım :)
3 bardak kola ile minimum 1 kilo saf şekeri de mideye indirmiş bulunmaktasın. Vücut ise aç olduğu için anında yağa çevirecektir bu şekeri..
Ondan sonra ''yaaee ben ne yesem yarıyor'' diyo bik-bik yapıyorsunuz.. Sizi gidi obezler..
verdiğim kiloyu almış oluyorum ozaman şimdi ben ama yok ya ben kaç bardak içsemde pek öyle kilo olarak dönmüyo bana aburcubur daha çok kilo yapıyo
ölçücem valla
peki..
Kola içilsin diye ucuza satılıyor. Meyve suları nerdeeee... ucuza satılsa zaten herkes onlardan icecek. ucuza satılanlar da glukoz surubundan ibaret
Cevap
20Cevap
aç karnına hayatta içmem, tok karna da çok az aklıma gelir ve içerim. bence anneni dinlemelisin. en azından bir parça birşey ye, ondan sonra içmeye başla
irademe sahip olup içmemeliyim teşekkürler
Yanında bir dilim elmalı turta yeseydin bari. Aç karnına midene yazık ^^ Ben içemem öyle boş mideyle. Rahatsız eder beni.
rahatsızda etmiyo benim mide alışmış sanırım bide sakız yuttum aç karnına
Biri bana seslendi sandım , evet ya bayılırım cola veya soda içmeye sabah sabah ..
ohhh bee bi tanede benden çıktıı:)
Sabah sabah içim yanıyor sanki yaa , zararlı biliyorum ama :-))
bende aynı bilinçli yapıyorum bunu:)
Ben de sabah aç karnıma Cola içmeyi severim..( tuhaf yahu..)
sanırım
Senin gibi güzel yemek yapabilen birisi,nasıl oluyorda aç karnına kola içebiliyor.Hem kolanın ne kadar çok zararı olduğunu bilmiyor musun? Kanser bile yapıyormuş.
sağlıksız olduğunun bilincindeyim canım istedi:(
yok sürekli tüketen biri değilim ama böyle aklıma vuruncada abartıyorum işte
yanında olsam kulağını çekerdim,o bardağı derhal bırak oraya getirtme beni,midene yazık :(
:(
cekmek yetmez abi direkt koparacaksin anca akillanir
Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ...bu testi yapsın o kendi kulağını kendi çekecekdir kanımca...
karnımdan sesler geliyo gibi oluyoo korkutmayın beni yaa hayali sesler duyuyorum
bir zamanlar içerdim ki o zamanlar camış gibiydim. eminim sen de şişkosun :(
:) hayır değilim
sabah sabah o kadar şeker, karbonhidrat metabolizmasını mahfeder. tamam, balık etli ol.
1 bardakda 30 kesmeşeker varmış diyorlar 90 tane kesmeşekermi yemiş oldum şimdi ben yaa
o kadarı da hurafe. çok takılma. şişko değilsen veya şişko mam mutluysan, istediğin kadar iç. mide delinmez sadece aist dengesi bozulur. ülserden önce gastrit falan olursun. o zaman normal insan gibi yaşamaya başlarsın. hem annenin tavsiye edeceği çay da o kadar tararlı birşey değil.
çay pek içmiyorum zaten meşrubat kahve vs tüketmiyorum su,kola.
suyu saka dan iç. ph.ı en yüksek olan o. en azından bazik olduğundan midenin asit baz dengesi yerine gelir.
bilmiyordum teşekkürler
orta okulda kış mevsimin de soğu kola aç iken içerdim.
:) aç karnına daha bi güzel oluyo haşuma gidiyo
Bir arkadaşım benzer cola düşkünlüğünden dolayı aylarca tedavi görmek zorunda kaldı, bilgine sempatik elma.
demeyin yaa siz böyle dedikçe karnımdan sesler geliyo gibi oluyo ama ben bunu ilk defa yapmıyorum arada bir tekerrür halindeyim..
sık tüketen biri değilim böyle canım isteyince de abartıyorum işte
Umarım diyet içiyosundur turta.o kadar aç kalıyosun çünkü :D
Valla bazen içiyorum içimi serinletiyo oh soğuk soğuk, lıkır lıkır.
diyette değil şuan içtiğim(1 bardak kolada 30 küpşeker varmış) aç geziyorum kola içiyorum bendeki arızalık diz boyu 1 kilo vermişim ama mutluyum:)
bıraktım izmirlimmm:)
yok ben direkt sitrik asit iciyorum leblebi niyetinede vida yutuyorum sabahlari iyi oluyor
:) uyusss
kizdirma hamile taklidi yaparim hee :)
annem çok güldüü yaa..:) çok yaşa sen
anneni de mi siteye uye yaptin ?
yok ama bahs ediyorum biliyo siteden haberdar..
bak gecen bi soru sorulmuştu bende sesli okudum(sesli okuyup soruyorum) annem mutfak dolabında bişe arıyo bende masadayım mesafe var aramızda soru şu "aşkın gözü körmüdür" sesli okudum anne sence ? dedimmm
__ neeeeeee ayşe kör mü? olmuşşş :D :D..
annene sabir diliyorum ellerinden operim :)
:)saolasın..
bir zamanlar diyebilirim yanıma 2.5 lt yi aldığımda bitmesi 5 dk yı bulmazdı gece gündüz aç tok farketmezdi :)
Şu an içimiyorum ama bazen acele işim olduğunda sabah midem boş evden çıkmak istemem.Kola şisesi de yakınımda ise ondan biraz içer öyle çıkardım evden.Şimdi kola içmiyorum.Sene de bir kaç kere o da.
mide kanaması geçire bilirsin
kola ile aram iyi degil
ben buranın yerli yapımı gazozunu seviyorum
ben ıcmem zaten kola cok zararlı.faydası yok zararı cok.
Kolayı kolay kolay red edemeyen biri olarak nadiren ben de yapıyorum yaptığını ama 3 bardak değil. Yarım bardak anca içerim sabah fazla değil. :)
yok kolayı pek tercih etme ztn..alternatif olmadığınıda kabul ederim..aç karna yok yok olmaz..delerr mideyi :D
Arkadaşlar sabah uyandım 1,5 TL Lil kolayı bitirdim. Bunu zararı ne olur?
Aslında zaten kola zararlı iken birde aç karna içmenin zararlı olacağını bile bile sabahın köründe uyanıp 3-4 bardak kola içtim ve hala bir şey yememişken öğrendiğime göre niğde zaten içindeki asitle zor başa çıkarken kolanın içindeki ph değeri midenin baş edemeyeceği bir sorun yaratıyormuş
sabahları ilaç diye kulağıma damlatırım o da bişey mi
Coca Cola+sigara.İdeal kahvaltı
sigara kullanmıyorum kullansam kesin onuda aç içerim
Adamın dibisin
hihihi:)
Yazın 1 litrelik kolayı deepfreze'e koy.Sabah çıkar.Antartika'nın denizleri gibi içinde yer yer farklı katmanlarda buzlanma olan bir ziyafet çekeceksin.
yazın öyle soğuk soğuk içiceksin asiti yakıcak boğazınaa öfffsssss
Evet çünkü gazlar soğukta daha iyi çözünür.Soğuk sularda bol ürün bulunur bu yüzden.
kesinlikle bir anda çok kola içmemelisin. Kafein olduğu için fazla melatonin salgılayarak kalp çarpıntısı yapar. Benim bir kere 120 ye çıkmıştı. Dikkat.
Cola yi bıraktım içmemeye kararlıyim
şeker oranı yüzünden bende vazcaycam kendisinden vicdan azabı çekiyorum 1 kilo şeker yemişim yahuu 3 bardakla
severim ama dikkat et miden delinebilir gerçekten.
sanırım öyle olucak:(
sürekli değil ama bazen böyle çok canım istiyo
3 bardak 1 lt kola 1.5 bardaklık daha var içicektim ama tırstım içmim bari
içmicem peki
kola içmem
taze sıkılmış meyve suları
Çok tehlikeli asla içmem
Ağzıma kola sürmem
Eskiden içerdim
Malesef.
ben içerim çünkü normal değilim dd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?