Hangi faydalarını gördünüz ve hangi markasını kullanıyorsunuz? :)
Vee öneriyor musunuz? :)
Bide bidee şeker katıyor musunuz?
Vee öneriyor musunuz? :)
Bide bidee şeker katıyor musunuz?
valla aktarlarda var. keyif içinse haftada 1 bardak tavsiye ederim. fazlasına bedenin adapte olursa özelliğini yitirir, medikal papatya ciddi ilaçtır çünkü.
aktarlardan alamıyorsan Martin Bauer ürünlerini tavsiye ederim yani Lipton, Doğadan vs..
onlar da iyi.. Ama onlar üretimden önce buharla sterilize oldukları için bazı yağ gibi ya da aromatik özelliklerini yitiriyorlarsa da yine de hiç yoktan iyidir.
Doğadan almıştım onu kullanıyorum şimdi, ama normal kendimde toplayıp temin edebilirim kurutup kaynatıp içsem nasıl olur?
Birde özelliğini yitirir derken neden anlamadım ben günlük 1 bardak içmeyi düşünüyorum...
Marka olarak Doğadan tüketiyorum
Regl döneminde ve gergin olduğum her zaman Günde bir kere tüketiyorum
feğahlıyoğum
Bende Doğadan aldım umarım etkilerini görürüm. :)
papatya çayının dumanını yüzünüze tutun mükemmel bir ten sağladığını göreceksinizdir, çayı pamukla vücudunuza sürün yumuşak bir ten elde edersiniz... ve içincede adet sancısından mide ağrısına bir çok hastalığa iyi geldiğini görebilirsiniz. şeker size kalmış şahsen ben atarım
Altın gibi bilgiler. :) Teşekkürler :)
Eğer güzel bir uyku çekmek istersen uyumadan yarım saat önce iç.
Adamı uyuzlaştırır mayıştırır.
Tadı ve kokusu da berbattır.
Ama yine de şeker katmadan içerim.
Bunlar benim kanaatlerim.
Diğer bitki çaylarına nazaran iyi sayılır ama 1,2 kaşık atmadan da Çin eziyeti gibi geliyor.
Cevap
6Cevap
Papatya çayını poşette olanından içersen aroma içmiş olursun, en güzel bu mevsime toplayıp kurutmak ve demleyip içmektir, markada neymiş
Pekii papatya toplayıp temin edebilirim ama kurutmak şart mı peki?
güneş görmeyen oda sıcaklığında gölgede kurut, tazeyken acı olur
Anladım çok teşekkürler :)
ewet agrıya sancıya bas agrısınada ıyı gelır sekersız olursa ayaklardakı agrı sıslıgede ıyı gelır yagı olursa masajla
evet içiyorum şeker kullanmam hiç bir bitki çayında
Şekersiz içiyorum. :) sakinleştirici etkisi var.
Bu arada çayı hazırlarken sen de kendini hazırlamalısın. Hani sakinleşmeye içmeden başlamalısın. Biraz tören havası da verirsen güzel olur :)
aa! hemen sakinleşmek için bir papatya çayı içmeliyim!1
Böyle mi :))
:) hayır suyun kaynayışını izlerken nefesine odaklan mesela düşüncelerine tutunma onların akıp gitmesini izle. Isye meditasyon gibi:)
cırcır yapıyor <3
Öyle denmez Sindirim sistemini düzenliyor denir :D
ne zaman içsem 2 saan sonra kakam geliyor <3
Bence güzel bir şey :D (kabız biri tarafından)
:*
hiç içmedim bilmiyorum :)
İciyorum cok guzel :))
Bizim çaylar bitti şimdi ona mı sıra geldi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar