Kedilerde kulak uyuzu nasil gecer?

Kedimi bir aileden sahiplendikten 2 gun sonra veterinere gittik asilari , kontrol ve cip takilmasi icin veteriner kulaklarini kasiyip kasimadigini sordu evet dedik siyahliklari gordugu halde bir islem yapmadi sonra aradan 1-2 ay gecti baska bir veterinere gittik yine kontrol icin oda ayni seyleri sordu anlttik fakat o da bir uygulama yapmadi onlar birsey yapmayinca sadece kir sandim bende evde kediler icin olan kulak temizleme losyonuyla temizledim duzenli bir sekilde sonra kedinin kisirlastirilmasi icin goturdugum doktor kulak uyuzu oldugunu fark edip etmedimi sordu kulak uyuzu old bilmiyordum ama siyahligi fark ettim dedim daha onceki veterinerleri de anlattim tedavi uygulamak lazim dedi dis parazit damlasi yapti ve 10 gunluk kulak damla verdi gecti gibi oldu ama 2 hafta sonra yeniden geldi alabildigim en yakin gune rdv aldim yine gittik yine dis parazit damlasi yapti ve kulak damlasi verdi 10 gunun sonunda yine dis prazit damlasi ama yine gecmedi Nasil gececek bu hastalik belli ki rahatsiz oluyor hayvancagiz... farkli bir tedavi yok mu veterineri mi degistireyim?
Kedilerde kulak uyuzu nasil gecer?