İsmekde 7 günde masaj eğitimi verip sınavla sertifika veriyorlar. Ben 2000. Senesinde 608 saatlik eğitimle masaj sertifikasını Bakırköy'de aldım ardından Tayland'da 2 sene eğitim dersleri aldım ülkeyi yönetenlerin kasa dolsunda nasıl dolarsa dolsun düşünceleri sence mutlu sonla yapılan masajı rtkili olur kanmayın bir gün çok pişman olursunuz hamama git daha iyi
Merhaba. Öncelikle masaj, insanların bu yoğun, stresli yaşamdan en azından bir iki saatliğine kaçmak, düşünsel ve fiziksel olarak rahatlamak için ihtiyaç duyduğu en düzgün yöntemlerden biridir. Bunun çeşitleri, felsefesi, ortamı, icra edecek kişinin deneyimi çok önemlidir. Tecrübesiz kişiler bir bedene istemeden de olsa yanlış uygulama yaparak zarar verebilirler. Benim tavsiyem masaj yaptırmak istediğinizde, her masajı yaparım diyen kişiye değil, bir masaj türünü çok iyi bilen ve sadece onu uygulayan kişiye gitmenizdir. Özellikle de masaj yapacak kişiye ne istediğinizi yazılı ya da sözlü olarak gitmeden önce iyi ifade edin, çekinmeden soru sorun ve gerçekten aklınıza yatarsa gidin.
10 yıl Antalya'da profesyonel olarak 5 yıldızlı otellerde masörlük yaptım. Masaj olayı işi bilen kişiler tarafından yapılırsa insanı mest eder uyutur.. Masajın noktaları hangi bölgeye çalışıldığı çok önemli. Piyasada farklı şekilde yapanlara aldırış etmeyin masaj demek sağlık demek.
En İyi Cevaplar