Merhaba arkadaslar cildim cok yagli arastirmalarrmla ben yüzüme tavsiyeler uzerine su bazli excipial hydro nemlendiricisini alicam.. Benim size sorum ise yagli cilde uygun bir yüz temizleme jeli markasi.. Fiyati cok ucuk olmazsa iyi olur arkadaşlar şimdiden teşekkürler..
Cevabın nedir?
+1 yılsakın avon, oriflame, garnier gibi markaları önerenleri dinleme. benim cilt doktorum önerdi hatta her cilt doktorunun önerdiği marka bioderma sebium yüz yıkama jeli 35 -40 lira olması lazım. ikilisini almıştım 70 liraya çok da büyük bir jel zaten çabuk bitmiyor çok memnun kaldım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink
bunu kullan canım güzel temizliyor16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet neutrogena ürünleri kaliteli ben sürekli kullanırım cok ta işe yarıyo tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yardımcı olabildiysem
Cevap sahibi+1 yılsenin cildindeki sorun ne ona göre bişiler önerecem bir de arkadaslıgı kabul et daha iyi bilgi verem
+1 yılneutrogena yüz temizleme jeli ve gülsuyunu kullanıyorum ben. Nemlendirici olarak kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum. Haftada bir kil maskesi. Nadiren dove beauty bar ile yıkadığım oluyor. Bazen çok yağlıysa limon+karbonat sürüp yıkıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen daha yeni aldım ilk kullanımda cildim bebek gibişu anama biraz zaman sonra belli olcak
16 Yorumla- +1 yıl
yüz temizleme köpüğü
- +1 yıl
Ozaman neutrogena tonik al
- +1 yıl
Birşey değil hacı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Benimde oyle yagli kil maskesi aldim fazla ise yaramadi yagli yuzler iicn bisey bulursan lutfen banada haber verin
14 YorumlaAvonda yağlı ciltler için temizleme köpüğü var 9-10 lira bişey yıllardır kullanıyorum çok iyi bence tavsiye ederim.jeli falan da var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDermalogica oneririm fiyati 100 falan ama 5 ay falan gidio :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım