tavsiyelerinizide dinlemek isterim
Imex kullandim bir boka yaramadi ama duzenli kullanmadim ondan da olabilir. Ama sunu soyleyeyim lazer bile birkac seans sonrasi lekeleri geciriyorken siradan ve ucuz bir kremin lekeleri yok edecegine ben sahsen inanmiyorum. Clinic in bir seti var tek bir krem 300 lira civarinda ama gercekten sonuc veriyormus...
ımexin hiç bir faydasını görmedim fondoten gibi birşey ama clindoxyli kesinlikle tavsiye ederim şuan yüzüme sürdüm öyle duruyorum ben çok faydasını gördümumarım seninde işine yarar
ortalama kaç gün içinde kavlamaya başliyo?
kavlama derken soymuyor yüzü eğer ısotrexınle kullanmıyorsan ? ilk haftada müthiş etkiyi görürsün tabi cilt tipine göre de değişiklik gösterir ama Allah razı olsun benim cildiye doktorumdan bana bunu verdi ve aynaya çok mutlu bakıyorum
Pardon ben Acnelyse ile karıştırdım. İsotrexin yüzümde alerji gibi birşey yapmişti o yüzden kullanamıyorum.zaten sivilcem yok tek derdim sivilce lekesi
ısotrexin le birlikte kullanırsan soyulma yapar bir süre sonra ama ben sabah ısotrexin akşam clindoxyl kullanıyodum ımexi banada verdi ama o daha çok yağ yaptı sanki o yüzden bıraktım doktora söyleyip yüzüm soyulunca ısotrexini de bıraktım sadece clindoxyl geçirdi benimkini
lekeleri gidermesi ortalama ne kadar zamanınızı aldı
imex sadece antibiyotik ,clindoxyl hem antibiyotik hem de antibakteriyel içerir
Cevap
0Cevap
Imex bir ise yaramaz bosuna kullanma. Clindoxly cok etkili olmasadaa ise yarar kullanmakta fayda var.
Clindoxyl jeli kullanıyorum ama sivilce izlerini geçiyor mi sizce kizlar.
Cildiyeye gitmediysen kullanma
ımexın hiç bir yararı yok
lekelerin üzerini kapatıyormuş galiba, fondoten gibi mi?
clindoxyl etkili çabuk kurutuyor sivilceleri
her gece limon sür yat çok faydalıııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar